Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    14048,39%0,46
  • DOLAR

    42,67% 0,18
  • EURO

    50,08% -0,05
  • GRAM ALTIN

    5854,78% -0,02
  • Ç. ALTIN

    9291,43% 0,00
Meridyen Eğitim Kurumları
YEREL YÖNETİMLER

Yerlikaya, Ambulansa Yol Vermeyen Sürücü İçin Ehliyet İptalini Açıkladı

GÜNDEM

Kayseri Talas'ı rotaya alanların sayısı 6 bini aştı

GÜNDEM

Kayseri Melikgazi'de tarihi çalıştayın ikincisi gerçekleşti

GÜNDEM

29 ilde dev uyuşturucu operasyonu! 1,6 ton madde ve 750 bin hap ele geçirildi

Tarih: 02.06.2024 20:04 Güncelleme: 02.06.2024 23:25
Jose Mourinho resmen Fenerbahçe’de

Fenerbahçe’nin teknik direktörlük görevi için anlaşmaya vardığı ve İstanbul’a getirttiği Jose Mourinho, Ülker Stadyumu’nda düzenlenen törenle imzayı attı. Taraftarların tutkusu için geldiğini belirten Mourinho, "Türkiye ligini geliştirmek için yardımcı olmak için burada çalışmak istiyorum. Asıl önemli olan Fenerbahçe" dedi. 
Yeni sezon çalışmaları kapsamında ilk olarak teknik direktörlük değişimine giden Fenerbahçe, Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho’yu özel uçakla İstanbul’a getirtti. Başkan Ali Koç ve Sportif Direktör Mario Branco ile birlikte Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yapan Mourinho daha sonra alandan ayrıldı. 
Akşam saatlerinde ise Ülker Stadyumu’nda taraftara açık imza töreni düzenlendi. Maraton Tribünü’ne kurulan platformda "The Special One Welcome to Fenerbahçe. The World’s Biggest Sports Club" yazısı yer aldı. Tribünlerdeki yerlerini alan sarı-lacivertli taraftarlar çalan marş ve şarkılarla eğlenirken, Mourinho ve Fenerbahçe adına tezahüratlarda bulundu. 

Ali Koç: "Dünya tarihinin gördüğü en iyi ilk 5 hocadan bir tanesi" 
Deneyimli teknik adam, Başkan Ali Koç ile birlikte futbolcu çıkış tünelinden sahaya adımını atarken, karşı tribünde yer alan platforma yürüdü. Bu sırada tribünlerde meşaleler yanarken, yoğun alkışla destek verildi. İmza töreninde ilk olarak konuşma yapan Başkan Ali Koç, "Kurulduğumuzdan bu yana uzun yıllar maçlarımızı oynadığımız mabedimizde bu tarihi güne hoş geldiniz. Bugün kulübümüz adına çok önemli, çok kıymetli, tarihi bir adımı camiamızla birlikte adım atıyoruz. İnşallah Allah sonunu hayırlı getirir. Teknik Direktörümüz Mourinho’ya hepiniz adına, milyonlarca Fenerbahçeli adına, dünyayı sarsan bu büyüklüğe, bu eşsizliğe hoş geldin diyorum. Kendisi tartışmasız yaşayan, hayatta olmayan tüm hocalar adına dünya tarihinin gördüğü en iyi ilk 5 hocadan bir tanesi. Fenerbahçe’mizin geleceği için, Fenerbahçe’mizin şampiyonlukları için bizi tercih etmiştir. Kendisi dünyanın en büyük kulüplerinde 4 kez ‘Yılın Teknik Direktörü’ ödülünü kazanmış, ulusal ve uluslararası kulvarda 27 kupa kazanmış. Dünyada UEFA Kupası’nı 3 kez kaldırmış hoca olmuş ve adını dünya futboluna yazdırmış, dünya markası olmuş bir teknik direktörümüz vardır. Bugün attığımız bu imza Fenerbahçe’yi taşımak istediğimiz seviyenin yer almayı hedeflediğimiz kulvarların müjdesidir. Başka kulüplerdeki, başka liglerdeki winner hoca konumunu burada da gösterecektir" ifadelerini kullandı. 

Jose Mourinho: "Asıl önemli olan Fenerbahçe" 
Açıklamalarından önce tribünleri selamlayan Jose Mourinho, kendisine duyulan ilgi ve sevgiye teşekkür ederek şunları söyledi: 
"Adım Fenerbahçe’yle geçtiğinden beri sevgiyi derinden hissettim. Normalde bir teknik adam elde ettiği zaferle bu büyük sevgiyi hisseder ama ben başında bu büyük sevgiyi hissedebiliyorum. Aynı zamanda bana büyük bir sorumluluk veriyor. Sizlere söz veriyorum; şu andan itibaren ben de sizin ailenize aitim. Bu forma tıpkı benim bir derim gibi, bir kemiğim gibi. Futbol sizler, bizler için bir tutkudur. Öyle zannediyorum ki bu tutkuyu hissedebileceğiniz en iyi yerlerden bir tanesindeyim. Başkanımızı tanıdığım günden bu yana, buraya gelmeyi sizlerden çok istedim. Sizler çok büyük taraftar grubusunuz. Sizlerin bu tutkusu için buraya gelmeyi çok istedim. Türk futbolu için, Türkiye ligini geliştirmek için yardımcı olmak için burada çalışmak istiyorum. En önemlisi ne Türk futbolunu geliştirmek, ne de Türkiye Süper Ligi’ni geliştirmek. Asıl önemli olan Fenerbahçe." 
Başkan Koç, taraftarla hocanın gönül bağı imzası olması için her bir tribünden taraftarı sahneye çağırarak, ilk imzası Fenerbahçe formasına atıldı. 
Daha sonra Mourinho kendisini sarı-lacivertli kulübe bağlayan imzayı attı. 
Stadyumda yapılan imza törenini yaklaşık 30 bin taraftar takip ederken, Portekizli teknik adam törenin sonunda tek tek tribünleri dolaşarak taraftarları selamladı. 
 

Anahtar Kelimeler: Mourinho resmen Fenerbahçe’
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 7 4 4 7 25
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 6 4 5 -1 23
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 15 3 4 8 -1 17
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 15 4 8 3 -11 15
14.GENÇLERBİRLİĞİ 15 4 9 2 -4 14
15.KASIMPAŞA A.Ş. 15 3 7 5 -7 14
16.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti