Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    15594,65%0,33
  • DOLAR

    43,29% 0,04
  • EURO

    50,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    6778,74% 2,44
  • Ç. ALTIN

    10690,39% 0,00
Meridyen Eğitim Kurumları
YEREL YÖNETİMLER

Nilüfer'de Yarıyıl Tatili Etkinlikleri Yoğun İlgi Görüyor

YEREL YÖNETİMLER

Odunpazarı Belediyesi Çağdaş Sanatlar Galerisi'nde 'Lexicon' Sergisi Açılıyor

YEREL YÖNETİMLER

Türkiye Dağcılık Federasyonu Heyeti Kayseri'de

YEREL YÖNETİMLER

Nusaybin'deki Bayrak Olayına Yalova'dan Tepki

Tarih: 26.05.2021 14:46 Güncelleme: 26.05.2021 14:46
İstanbul BBSK sporcuları gözlerini olimpiyata dikti
Hırvatistan’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda 3’ü altın olmak üzere 5 madalya kazanan İstanbul BBSK karatecileri gözlerini olimpiyatlara dikti.
Avrupa Karate Şampiyonası’nda 3 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya kazanan Serap Özçelik Arapoğlu, Meltem Hocaoğlu Akyol, Uğur Aktaş ve Eda Eltemur, medya gününde basın mensuplarıyla buluştu. İBB Cebeci Spor Kompleksi’nde yapılan toplantıya, İstanbul BBSK Başkanı Fatih Keleş ve İstanbul BBSK Genel Sekreteri Erdem Aslanoğlu da katıldı. Avrupa Karate Şampiyonası’nda mili takım, 6 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazanırken, 3 altın, 1 gümüş, 1 de bronz madalya İstanbul BBSK sporcularından geldi. Hırvatistan’da düzenlenen şampiyonada altın madalya alan İBBSK sporcularından Serap Özçelik Arapoğlu, Uğur Aktaş ve Meltem Hocaoğlu Akyol, Tokyo’da düzenlenecek Olimpiyat Oyunları’nda da mücadele edecek.

Keleş: "Türk sporunu en iyi şekilde temsil edecek sporcular yetiştirmeye devam edeceğiz"
Madalya kazanan sporcularını tebrik ederek konuşmalarına başlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş, “Geçtiğimiz hafta sonu Hırvatistan’da yapılan Avrupa Şampiyonası’nda madalya alan sporcularımızla birlikteyiz. Sizlerin huzurunda onları bir kez daha kutlamak istedik. Ülkenin morale ihtiyacı olduğu zamanda arkadaşlarımız verdikleri uzun emeklerin karşılığını aldı. Bu arkadaşlarımız uzun emeklerler veriyor. Bu emeklerinin karşılığını almalarından dolayı da mutlu oldu. Önümüzdeki süreçte olimpiyatlar var. Karate branşı da olimpik branş oldu. Hem sporcularımızın hem kulübümüzün hem de ülkemizin bunlara ihtiyacı var. Olimpiyatlar sporun zirvesi. Her sporcunun hayalini kurduğu yer. Bu sene karatenin de olimpiyatlarda olması büyük fırsat. Umarım bunun gereğini yerine getireceklerdir. Eda’ya bunu söylemiyorum. Ama ileriki zamanlarda ondan da diğer arkadaşlarımız gibi yüksek başarılar bekliyoruz. Kulübümüz 19 branşta mücadele ediyor. Geçtiğimiz 1 ay içinde 6 branşta kulübümüz 7 altın, 6 gümüş, 4 bronz madalya kazandırdı. Tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Olimpiyatlara ve paralimpik oyunlara gidecek sporcu sayımız 21’e ulaştı. 8 sporcumuz paralimpikte bizi temsil edecek. İnşallah bu sayılar da artacak. Bütün arkadaşlarımız başarı için mücadele edecek. Biz Türk sporunu en iyi şekilde temsil edecek sporcular yetiştirmeye devam edeceğiz. Biz gelecek sporculara örnek olacak abiler, ablalar yetiştirmek istiyoruz. Spora yeni başlamak isteyen arkadaşlara ilham kaynağı oluşturacak, rol model olacak sporcular yetiştirmek istiyoruz” diye konuştu.

Eda: “İnşallah daha güzel başarılar kazanmak nasip olur”
Hırvatistan’da bireysel kategoride Avrupa üçüncüsü olan Eda Eltemur, “Bireysel olarak ilk madalyam. 2019’da bireysel olarak derece almamıştım. İkinci kez yarıştığım bireysel 68 kiloda Avrupa ikincisi oldum. İnşallah daha güzel başarılar kazanmak nasip olur” dedi.
Avrupa Şampiyonu olan Meltem Hocaoğlu Akyol ise, “68+ kiloda yarışıyorum. Bugün burada bulunduğumuz salon daha önce fizyoterepi salonuydu. Burada çektiğim acıları hatırlıyorum. Şimdi olimpiyatlara gideceğim. Pandemi döneminde kulübümüzün destekleri çok büyüktü. Verdikleri desteklerden dolayı ve inançlarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Serap Arapoğlu: “Olimpiyatlarda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz”
Serap Özçelik Arapoğlu, tek hedefinin olimpiyat madalyası olduğunu belirterek, “55- kiloda olimpiyatlarda temsil edeceğim ülkemi. Ben daha önceden kotayı almıştım. Son Avrupa Şampiyonası’nda mücadele etmek benim için iyi oldu. Altın madalya aldığım için çok utluyum. Büyüklerde 5. Avrupa Şampiyonluğu’na ulaştım. Şimdi geriye tek bir hedefim kaldı. O da olimpiyatlar. Arkadaşlarımızla birlikte önce kendimizi sonra ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek işitiyoruz. Kulübümüze verdiği desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Tokyo’da mücadele edecek bir diğer isim olan Avrupa Şampiyonu Uğur Aktaş ise şunları söyledi:
“Büyüklerde toplamda 4. altın madalyamı aldım. Büyüklerde Avrupa şampiyonu olmak ve başarıyı devam ettirmek kolay değil. Olimpiyat öncesinde bunu başarmam beni çok mutlu etti. On iki ayımız kaldı. Ben de çok önceden kotayı almıştım. Olimpiyatlarda da hedefim altın madalya kazanmak. Kendime güveniyorum.”

Yeni yılınız kutlu olsun
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 18 13 1 4 27 43
2.FENERBAHÇE A.Ş. 18 12 0 6 26 42
3.TRABZONSPOR A.Ş. 18 11 2 5 14 38
4.GÖZTEPE A.Ş. 18 10 3 5 14 35
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 18 9 4 5 9 32
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 18 7 6 5 10 26
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 18 6 4 8 2 26
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 18 6 6 6 -6 24
9.KOCAELİSPOR 18 6 7 5 -3 23
10.CORENDON ALANYASPOR 18 4 5 9 0 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 18 5 9 4 -3 19
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 18 4 8 6 -6 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 18 4 8 6 -8 18
14.KASIMPAŞA A.Ş. 18 3 8 7 -10 16
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 18 4 10 4 -15 16
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 18 2 7 9 -18 15
17.İKAS EYÜPSPOR 18 3 10 5 -14 14
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 18 2 13 3 -19 9
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti