Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    16709,28%-0,07
  • DOLAR

    43,62% 0,09
  • EURO

    51,90% -0,12
  • GRAM ALTIN

    7031,08% -1,21
  • Ç. ALTIN

    11686,79% 0,16
Meridyen Eğitim Kurumları
GÜNDEM

O bakanlıklarda devir teslim yapıldı

YEREL YÖNETİMLER

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 2025'te 200 Evsiz Vatandaşa Konaklama İmkanı Sağladı

YEREL YÖNETİMLER

Denizli'nin Çal İlçesinde Altyapı Yenileniyor: 10 Milyon TL'lik Su Hattı Yatırımı

GÜNDEM

İstanbul Beylikdüzü'nde evde sağlık hizmeti

Tarih: 26.05.2021 14:46 Güncelleme: 26.05.2021 14:46
İstanbul BBSK sporcuları gözlerini olimpiyata dikti
Hırvatistan’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda 3’ü altın olmak üzere 5 madalya kazanan İstanbul BBSK karatecileri gözlerini olimpiyatlara dikti.
Avrupa Karate Şampiyonası’nda 3 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya kazanan Serap Özçelik Arapoğlu, Meltem Hocaoğlu Akyol, Uğur Aktaş ve Eda Eltemur, medya gününde basın mensuplarıyla buluştu. İBB Cebeci Spor Kompleksi’nde yapılan toplantıya, İstanbul BBSK Başkanı Fatih Keleş ve İstanbul BBSK Genel Sekreteri Erdem Aslanoğlu da katıldı. Avrupa Karate Şampiyonası’nda mili takım, 6 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazanırken, 3 altın, 1 gümüş, 1 de bronz madalya İstanbul BBSK sporcularından geldi. Hırvatistan’da düzenlenen şampiyonada altın madalya alan İBBSK sporcularından Serap Özçelik Arapoğlu, Uğur Aktaş ve Meltem Hocaoğlu Akyol, Tokyo’da düzenlenecek Olimpiyat Oyunları’nda da mücadele edecek.

Keleş: "Türk sporunu en iyi şekilde temsil edecek sporcular yetiştirmeye devam edeceğiz"
Madalya kazanan sporcularını tebrik ederek konuşmalarına başlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş, “Geçtiğimiz hafta sonu Hırvatistan’da yapılan Avrupa Şampiyonası’nda madalya alan sporcularımızla birlikteyiz. Sizlerin huzurunda onları bir kez daha kutlamak istedik. Ülkenin morale ihtiyacı olduğu zamanda arkadaşlarımız verdikleri uzun emeklerin karşılığını aldı. Bu arkadaşlarımız uzun emeklerler veriyor. Bu emeklerinin karşılığını almalarından dolayı da mutlu oldu. Önümüzdeki süreçte olimpiyatlar var. Karate branşı da olimpik branş oldu. Hem sporcularımızın hem kulübümüzün hem de ülkemizin bunlara ihtiyacı var. Olimpiyatlar sporun zirvesi. Her sporcunun hayalini kurduğu yer. Bu sene karatenin de olimpiyatlarda olması büyük fırsat. Umarım bunun gereğini yerine getireceklerdir. Eda’ya bunu söylemiyorum. Ama ileriki zamanlarda ondan da diğer arkadaşlarımız gibi yüksek başarılar bekliyoruz. Kulübümüz 19 branşta mücadele ediyor. Geçtiğimiz 1 ay içinde 6 branşta kulübümüz 7 altın, 6 gümüş, 4 bronz madalya kazandırdı. Tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Olimpiyatlara ve paralimpik oyunlara gidecek sporcu sayımız 21’e ulaştı. 8 sporcumuz paralimpikte bizi temsil edecek. İnşallah bu sayılar da artacak. Bütün arkadaşlarımız başarı için mücadele edecek. Biz Türk sporunu en iyi şekilde temsil edecek sporcular yetiştirmeye devam edeceğiz. Biz gelecek sporculara örnek olacak abiler, ablalar yetiştirmek istiyoruz. Spora yeni başlamak isteyen arkadaşlara ilham kaynağı oluşturacak, rol model olacak sporcular yetiştirmek istiyoruz” diye konuştu.

Eda: “İnşallah daha güzel başarılar kazanmak nasip olur”
Hırvatistan’da bireysel kategoride Avrupa üçüncüsü olan Eda Eltemur, “Bireysel olarak ilk madalyam. 2019’da bireysel olarak derece almamıştım. İkinci kez yarıştığım bireysel 68 kiloda Avrupa ikincisi oldum. İnşallah daha güzel başarılar kazanmak nasip olur” dedi.
Avrupa Şampiyonu olan Meltem Hocaoğlu Akyol ise, “68+ kiloda yarışıyorum. Bugün burada bulunduğumuz salon daha önce fizyoterepi salonuydu. Burada çektiğim acıları hatırlıyorum. Şimdi olimpiyatlara gideceğim. Pandemi döneminde kulübümüzün destekleri çok büyüktü. Verdikleri desteklerden dolayı ve inançlarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Serap Arapoğlu: “Olimpiyatlarda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz”
Serap Özçelik Arapoğlu, tek hedefinin olimpiyat madalyası olduğunu belirterek, “55- kiloda olimpiyatlarda temsil edeceğim ülkemi. Ben daha önceden kotayı almıştım. Son Avrupa Şampiyonası’nda mücadele etmek benim için iyi oldu. Altın madalya aldığım için çok utluyum. Büyüklerde 5. Avrupa Şampiyonluğu’na ulaştım. Şimdi geriye tek bir hedefim kaldı. O da olimpiyatlar. Arkadaşlarımızla birlikte önce kendimizi sonra ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek işitiyoruz. Kulübümüze verdiği desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Tokyo’da mücadele edecek bir diğer isim olan Avrupa Şampiyonu Uğur Aktaş ise şunları söyledi:
“Büyüklerde toplamda 4. altın madalyamı aldım. Büyüklerde Avrupa şampiyonu olmak ve başarıyı devam ettirmek kolay değil. Olimpiyat öncesinde bunu başarmam beni çok mutlu etti. On iki ayımız kaldı. Ben de çok önceden kotayı almıştım. Olimpiyatlarda da hedefim altın madalya kazanmak. Kendime güveniyorum.”

Yeni yılınız kutlu olsun
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

izmit sevdalısı
3.01.2026 03:04:46
Fatma başkanda gecıcı esnaf kalıcı yaptığı bu zulumlerin karşılığını esnaf seçim zamanı kendisine ödetcektir.Aklıselim davranıp bu zor ekonomık sıkıntılarda esnafa zulum yapmak yerine avmler karsısında kücük esnaf desteklenmeli sopa göstermemeli.Esnaf bunu unutmayacaktır

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 21 16 1 4 36 52
2.FENERBAHÇE A.Ş. 21 14 0 7 30 49
3.TRABZONSPOR A.Ş. 21 13 2 6 18 45
4.GÖZTEPE A.Ş. 21 11 3 7 15 40
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 21 10 4 7 10 37
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 21 9 6 6 14 33
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 21 7 5 9 0 30
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 21 7 7 7 -6 28
9.KOCAELİSPOR 21 7 8 6 -4 27
10.CORENDON ALANYASPOR 21 4 6 11 -2 23
11.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 21 6 11 4 -5 22
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 21 4 9 8 -9 20
13.TÜMOSAN KONYASPOR 21 4 9 8 -9 20
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 21 5 11 5 -15 20
15.İKAS EYÜPSPOR 21 4 11 6 -13 18
16.KASIMPAŞA A.Ş. 21 3 11 7 -13 16
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 21 2 10 9 -26 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 21 3 15 3 -21 12
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti