Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    11007,37%0,81
  • DOLAR

    42,52% 0,07
  • EURO

    49,55% -0,06
  • GRAM ALTIN

    5743,85% -0,15
  • Ç. ALTIN

    9322,75% 0,27
Meridyen Eğitim Kurumları
GÜNDEM

Manisa'da ihtiyaç sahiplerine odun desteği

EKONOMİ

Türkiye'de dijital temelli iş modelleri hızla yayılıyor

YEREL YÖNETİMLER

Manisa'da Sivil Katılım Stratejisi Tanıtıldı

SİYASET

Anahtar Parti'den Afşin’deki intihar olayına ilişkin açıklama

Tarih: 23.03.2023 14:28 Güncelleme: 23.03.2023 14:28
İsmail Turgut Öksüz:
Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanı İsmail Turgut Öksüz, Trabzonspor’da ibra konusunun olağan kongreye ertelenmesi gerektiğini söyledi.
Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanı İsmail Turgut Öksüz, bordo-mavililerde yapılacak başkanlık seçimi öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bugüne kadar Trabzonspor camiasının haklı davasında dernek başkanları olarak her zaman mücadele verdiklerini söyleyen Öksüz, "Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği olarak misyonumuz, Trabzonspor’a aktif delege kazandırmak. Şu anda tek adayımız var. Ertuğrul Doğan’a çıktığı yolda başarılar diliyorum. Kendisini de inşallah destekleyeceğiz. Yalnız burada kamuoyu ve delegelerin bilmesini istediğimiz şeyler var. Biz herkesi bilinçlendirmek zorundayız. Trabzonspor’un asıl sahipleri kongre üyeleridir. Şampiyon olmuş bir takımın 1 milyar 250 milyon TL borcu varken, şampiyon olduktan sonraki dönemde borç şu anda 3 milyar 800 milyon-4 milyar TL seviyelerine çıkmış. Hadi 500 milyon kur farkı olsun. Bununla beraber yine de Trabzonspor’un borcunu sıfırlamaya gitmemiz gerekirken, borç 4 milyar oldu. Gelen başkan ve yönetim de transfer yapacak ve bu borç 6-7 milyar TL olursa, bu borcun altından camia kalkamaz" diye konuştu.

"Benim arzum ibra konusunun olağan kongre gününe ertelenmesi"
Samimi bir yönetim olacağını düşündüğünü ifade eden İsmail Turgut Öksüz, "Başkanın önünü kesmeme adına, başkanın ve yönetim kurulunun samimiyetine güvenerek, benim arzum ibra konusunun olağan kongre gününe ertelenmesi. Bugüne kadar bağımsız denetçiler tarafından Trabzonspor kulübünün denetlenmesi gerektiğini, olağan kongre günü geldiği zaman bütün üyelere gerçek borcun söylenmesini istiyoruz. Bu noktadan sonra ibra konusu delegelere kalmış. Trabzonspor’u ibra etmemek doğru bir şey değil diye, Trabzonspor’u hapsetmek de doğru bir şey değil. Gelecek yönetim de transfer yapacak. Trabzonspor’un borcu 4 ayda 450 milyon TL artmış. Futbolcu alacaksınız. Ahmet Ağaoğlu’nun 2 yılında muhteşem bir Trabzonspor vardı. 2 senede ne oldu da borç bu kadar çıktı. Herhalde 30’a yakın futbolcu kiralık. Madem kiralayacaktınız, niye aldınız? Kongre üyelerinin bilgilendirilmesi gerektiğini, bu durumun Trabzonspor’u yönetenlerin asli görevinin olduğunu düşünüyorum. Herkes geliyor, Trabzonspor’u yönetiyor ama gittikten sonra kendi aidatlarını dahi ödemiyorlar. Kalanlar da delegelerin üstüne kalıyor. Bütün delegeleri buradan uyarmak istiyorum, bunun önergesi verilecek, önergeye sahip çıkın" şeklinde konuştu.

"Bugün birlik günü, Trabzonspor’a sahip çıkma günü"
İbra konusunun olağan kongreye ertelenmesini rica eden Öksüz, "Kesinlikle ve kesinlikle yönetimin samimi olduğunu düşünüyorum. Kendi samimiyetlerini perçinlemek açısından ibra konusunu olağan kongreye ertelemelerini rica ediyorum ve bunu da kongre üyelerine ilan ediyorum. Trabzonspor’a üye olmayanları, 1 tane forma almayanları, kombine almayanları da görelim sonra. Bugün birlik günü, Trabzonspor’a sahip çıkma günü. İnşallah Trabzonspor’a talip olan Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulu bu samimiyeti görür. İlla ki bir ibra yapılacaksa, ibra olmadığına yüzünüz kızarmayan Nuri Albayrak’ı ibra edelim, bu ayıp bize yeter diyorsanız bunu kaldıralım, olağan kongrede de Ahmet Ağaoğlu dönemini ibra edelim. Nuri Albayrak’a yanlış yapıldığına inanıyorsanız bu seçimde ibra edelim, Trabzonspor camiasından da bu kara leke kalksın” değerlendirmesinde bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
3.TRABZONSPOR A.Ş. 14 9 1 4 13 31
4.GÖZTEPE A.Ş. 14 7 2 5 10 26
5.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 14 7 4 3 7 24
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 14 6 4 4 -1 22
8.KOCAELİSPOR 14 5 6 3 -3 18
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 14 3 4 7 -1 16
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 14 4 8 2 -11 14
14.KASIMPAŞA A.Ş. 14 3 7 4 -7 13
15.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
17.GENÇLERBİRLİĞİ 14 3 9 2 -7 11
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 14 2 10 2 -13 8
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti