Meridyen Eğitim Kurumları
Haberi Sesli Oku

İpekyolu’nda 8 Mart’ın Hazırlıkları Kadınların Emeğiyle Örülüyor

İpekyolu’nda 8 Mart’ın Hazırlıkları Kadınların Emeğiyle Örülüyor

İpekyolu’nda 8 Mart’ın Hazırlıkları Kadınların Emeğiyle Örülüyor

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü 8 Mart etkinlikleri kapsamında kadınların emeğiyle hediyeler hazırlıyor.  

İpekyolu Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla birçok etkinlik düzenleyecek. Müdürlük 8 Mart öncesinde yapacağı etkinlikler için kolları sıvadı ve kadınların emeğiyle çalışmalarını yürütüyor. 

El Emeğiyle Hediyeler Hazırlanıyor

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Bostaniçi Kadın Kültür ve Yaşam Merkezi’nde saksılarda verilecek fesleğen tohumu için ipek keseler tek tek dikiliyor. Merkezin Sorumlusu Hamdiye Engin, 8 Mart için kadınların emeğiyle çalışmaların yapıldığını belirtti. Engin, “Seralarımızda saksılara toprak doldurup hazır hale getirdik. Hazır ekilmiş fesleğenler yerine tohumların dikimini hediye edeceğimiz kadınlara bırakmak istedik. Onların toprakla olan bağını tekrar hatırlatmak istiyoruz.  Bu saksılara Jüt ipinden makrome askılar yine atölyelerimizde kadınlar tarafından yapılıyor. Ayrıca dağıtacağımız fesleğen tohumlarını ipek keseler olacağı için tüm keselerin dikiş nakış atölyemizde yapılıyor. Hedefimiz 2 bin kadına tohum hediye etmek olacak. Ayrıca 8 Mart’a kadınlara yine kadınların emeğiyle hazırlanan hediyeler ulaştıracağız”dedi. 

Bostaniçi’nde bulunan Park Bahçeler Müdürlüğü’ne ait seralarda 8 Mart’ta dağıtılacak olan saksılara toprak doldurma işlemi de kadınlar tarafından yapılıyor.


Van,İpekyolu Belediyesi
belediye365.com

Pazar 15.8 ° / 7.4 °
Pazartesi 7.4 ° / 4 °
Salı 9.6 ° / 4.3 °
  • BIST 100

    9379,83%-1,10
  • DOLAR

    37,84% 0,18
  • EURO

    41,30% -0,85
  • GRAM ALTIN

    3707,98% -2,33
  • Ç. ALTIN

    6152,22% -0,18
LÖSEV RAMAZAN BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Meridyen Eğitim Kurumları
Ambalaj ürünleri pazarlama
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun