- İMSAK 05:48
- GÜNEŞ 07:13
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:15
- YATSI 20:34
-
BIST 100
16054,87%-1,43
-
DOLAR
44,18% 0,15
-
EURO
50,72% -0,41
-
GRAM ALTIN
7229,96% 0,34
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
ASAYİŞ
ASAYİŞ Haberleri
Küçükçekmece’de, iki çocuk oyun oynamaya geldikleri internet kafedeki klavye ve fareyi çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, 9 Mart Cumartesi günü Küçükçekmece Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, kimliği henüz belirlenemeyen 2 çocuk, sabah saatlerinde internet kafeye oyun oynamaya geldi. İki şüpheli önce oyun oynadı. Bir süre sonra şahıslardan biri klavyeyi çıkararak montunun içine koyup, kafeden uzaklaştı. Daha sonra diğer şüpheli de bilgisayara takılı fareyi çıkardı. Çocuk hırsız, fareyi cebine koyduktan sonra kaçarak uzaklaştı. Yaşanan hırsızlık anları kafenin güvenlik kamerasına yansıdı.
Hırsızlık anını anlatan kafenin sahibi Mesut Aktaş, “Cumartesi günü açtıktan sonra çocuk yaşlarında iki kişi geldi. Bilgisayarı açtım, alt kata indiler. Ben o sırada temizlik yapıyordum. 15 dakika sonra çocuklardan biri, ‘annem çağırıyor’ deyip uzaklaştı. Montunun içi şişikti, ama çok dikkat etmedim. Şikâyetçi olduk” diye konuştu.
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















