Meridyen Eğitim Kurumları
Meridyen Eğitim Kurumları
ASAYİŞ

Silahını temizlerken kendini yaraladı

SPOR

Ertuğrul Sağlam: "Geçen sezonun en büyük sıkıntısı forvetti"

ASAYİŞ

Balkondaki kuş kafesini temizlerken aracın üzerine düşerek yaralandı

SPOR

A Milli Erkek Basketbol Takımı, Filipinler’i mağlup etti

İnegöl Belediyesi’nde yeni dönemin planlaması başladı

İnegöl Belediyesi’nde yeni dönemin planlaması başladı

İnegöl Belediyesi’nde yeni dönemin planlaması başladı

İnegöl Belediyesi’nde 2024-2029 dönemini kapsayan Stratejik Plan için belediyede görevli yönetici ve personelden oluşan 66 kişilik Stratejik Plan Hazırlama Komisyonu kuruldu. Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü tarafından görevlendirilen iki akademisyen nezaretinde “Yerel Yönetimlerde Stratejik Planın Önemi” konulu eğitim ve ön çalıştay programı gerçekleştirildi. 
İnegöl Belediyesi’nde yeni dönemin planlamasına başlandı. 2024-2029 dönemini kapsayan Stratejik Plan için belediyede görevli yönetici ve personelden oluşan 66 kişilik Stratejik Plan Hazırlama Komisyonu kuruldu. İnegöl Belediyesi Daire Müdürleri ve her müdürlükten ilgili personeller ile Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü tarafından görevlendirilen akademisyenler Doç. Dr. Zerrin Fırat ve Öğretim Görevlisi Yasemin Özdemir nezaretinde Stratejik Plan çalışmaları başladı. 
Eylül ayında taslak meclise sunulacak 
Mevzuat gereği Eylül ayında taslağı tamamlanarak meclise sunulması gereken Stratejik Plan için ilk olarak görevli akademisyenler koordinesinde “Yerel Yönetimlerde Stratejik Planın Önemi” konulu eğitim ve ön çalıştay programı gerçekleştirildi. İnegöl Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü organizasyonuyla yapılan eğitimde stratejik plan çerçevesinde bugüne kadar yapılanlar ve bundan sonra yapılacak hususlar masaya yatırıldı. Stratejik planın sadece kurum içi değil dış paydaşların da katkı ve destekleriyle hazırlandığına dikkat çekildi. 
 



Kategori İçeriği

Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Ebru Kılıç Beauty
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti