Meridyen Eğitim Kurumları
Ramazan ayınız mübarek olsun
Meridyen Eğitim Kurumları
GÜNDEM

Yerel basın dayanışma ve aile bağları ile güçlendi

GÜNDEM

BİSİAD, Bursa LÖDER ile dayanışma sofrası kurdu

GÜNDEM

Kocaeli'nin 'ortak aklı' iftarda buluştu

GÜNDEM

İzmit Cumhuriyet Mahallesi aynı sofrada buluştu

İkinci el otomobil piyasasında hareketlilik

İkinci el otomobil piyasasında hareketlilik

İkinci el otomobil piyasasında hareketlilik

Bolu’da son günlerde ikinci el otomobil pazarında hareketlilik yaşanıyor. Araç almak isteyen vatandaşlar, oto pazarında yoğunluk oluşturuyor.
Aşağı Soku Mahallesi’ndeki Galericiler Sitesi’nde bulunan ikinci el otomobil pazarı, araç almak isteyen vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Oto galericilik yapan birçok esnafın da otomobil satmak için geldiği pazar, son haftalarda en hareketli günlerini yaşıyor. Güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar, ikinci el otomobil pazarına akın etti. Araç fiyatlarının yukarıya doğru bir ivme kazandığını belirten müşteriler, haftalar önce baktıkları araçların şu an aynı fiyatta olmadığını ifade etti. Galericiler ise fiyatların önümüzdeki günlerde artacağını öngördü.

"İkinci el oto pazarında son günlerde bir hareketlenme var”
Fiyatların arttığını belirten galerici Samet Teke, "25 yıldır otomobil ticareti yapıyoruz. Bugün kalabalık olmasının sebebi özellikle kış aylarında olmamıza rağmen güneşli bir hava var. Hava güzel olduğu için insanlar gününü oto pazarında değerlendirmek istiyor. Fiyatlarda yukarı yönde bir eğilim var. Çünkü sıfır araçlara gelen zam ikinci el araçlara da etki ediyor. Tabii fiyatların arttığını gören otomobil alıcıları da pazara geliyor. ’Bir şekilde araba alalım, nasıl olsa fiyatlar artıyor’ diyerek aynı zamanda yatırım aracı olarak görüyorlar arabayı. O yüzden ikinci el oto pazarında son günlerde bir hareketlenme var" dedi.

"Bu süreçte fırsatçılar da ortaya çıkar"
Deprem felaketi sebebiyle fırsatçıların da ortaya çıkacağını ifade eden Samet Teke, "Depremin etkisi illaki olur. Çünkü depremzede vatandaşlarımızın araçları enkaz altında kaldı. Bu süreçte fırsatçılar da ortaya çıkar. ’Nasıl olsa alıcı var’ diyerek fiyatlar artar. İnşallah fiyatlar artmaz. Vatandaşlarımız ucuza biner araçlara. Yine de piyasayı vatandaşlar belirlediği için ben artar diye düşünüyorum" diye konuştu.

"2-3 hafta önceki fiyatlar yok"
Otomobil almaya gelen Bora Özden, "Pazar bugün hareketli. Bende fiyatların arttığını gördüm. Aracımı şimdiden alayım dedim ama fiyatlar yukarı yönlü gidiyor zannedersem. Bakalım bir araba bakıyoruz. İnşallah alabiliriz diye düşünüyorum. Biz 2-3 haftadır bakıyoruz, 2-3 hafta önceki fiyatlar yok. Bir an önce arabamızı almaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.


Ambalaj ürünleri pazarlama
Ahsen Güzellik Merkezi

Kategori İçeriği

Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Ramazan ayınız mübarek olsun
LÖSEV RAMAZAN BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 26 21 0 5 37 68
2.Fenerbahçe 25 19 2 4 40 61
3.Samsunspor 26 15 6 5 14 50
4.Beşiktaş 25 12 5 8 14 44
5.Eyüpspor 26 12 7 7 11 43
6.Göztepe 25 10 9 6 10 36
7.İstanbul Başakşehir 25 10 9 6 7 36
8.Gazişehir Gaziantep 25 10 10 5 0 35
9.Rizespor 26 10 13 3 -10 33
10.Antalyaspor 26 9 11 6 -17 33
11.Trabzonspor 25 8 9 8 9 32
12.Kasımpaşa 26 7 8 11 -6 32
13.Alanyaspor 26 8 11 7 -8 31
14.Konyaspor 26 7 12 7 -8 28
15.Sivasspor 26 7 13 6 -11 27
16.Bodrum FK 26 7 13 6 -11 27
17.Kayserispor 25 6 10 9 -18 27
18.Hatayspor 25 3 15 7 -18 16
19.Adana Demirspor 26 2 20 4 -35
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti