Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    11189,50%1,65
  • DOLAR

    42,54% -0,05
  • EURO

    49,54% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5730,81% -0,09
  • Ç. ALTIN

    9297,33% 0,00
Meridyen Eğitim Kurumları
YEREL YÖNETİMLER

Odunpazarı Belediye Başkanı Asarcıklı Caddesi'nde İnceleme Yaptı ve Esnafı Ziyaret Etti

YEREL YÖNETİMLER

Balıkesir ve Düzce'de Jandarma, Öğrencilere Yönelik Eğitim Faaliyetleri Düzenledi

YEREL YÖNETİMLER

Manavgat Belediye Başkan Vekili, Orman İşletme Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti

YEREL YÖNETİMLER

Mersin'de Kadınlar Hem Öğreniyor Hem Üretiyor

Tarih: 28.08.2024 01:51 Güncelleme: 28.08.2024 09:20
İbrahim Hatipoğlu:

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi ve Sportif AŞ Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, Young Boys karşısında hiç düşünmedikleri bir sonuçla mağlup olduklarını söyledi. 
UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Galatasaray, konuk ettiği İsviçre ekibi Young Boys’a 1-0 mağlup olarak toplamda 4-2’lik skorla organizasyona veda etti. Karşılaşmanın ardından Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili ve yönetim kurulu üyesi İbrahim Hatipoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

"Hiç düşünmediğimiz bir sonuçla mağlup ayrıldık" 
UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılamadıkları için üzgün olduklarını belirterek sözlerine başlayan Hatipoğlu, "Buraya gelen ve bizi televizyon karşısında destekleyen taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Onlara farklı bir maç izlettirmek ve UEFA Şampiyonlar Ligi’ni kutlamak isterdik. Burada olmamızın sebebi hocamız, teknik heyetimiz ve şu anki oyuncularımız. Onlara destek olmamız gerekiyor. Geçen seneyi şampiyon tamamladıkları için onlara teşekkür ediyoruz. Hiç istediğimiz gibi bir oyun oynayamadık. Hiç düşünmediğimiz bir sonuçla mağlup ayrıldık. Hocamızı korumak hepimizn görevi. Zor günleri birlik ve beraberlik içerisinde aşabiliriz. Yarın sabahtan itibaren UEFA Avrupa Ligi’nde kendimizi motive etmeliyiz. Geçen senelerde bunu başardık" diye konuştu. 

"Bu takımın eksik noktalarını gidermeliyiz" 
Sezon başlangıçlarında zorlandıklarını dile getiren Hatipoğlu, "Sezon başlarında zamana ihtiyacımız olabiliyor. Geçen sezon da böyleydi. Bugün geçen sezon yaptığımızı bu maçta beceremedik. Biraz daha fazla mücadele etmeliyiz ve bu takımın eksik noktalarını gidermeliyiz. Hocamıza güveniyoruz. Galatasaray’ın geninde kazanmak var. Süper Kupa maçı bizim için erkendi. Önümüzde UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig şampiyonluğu var. Yarın tekrar bir başlangıç yapmalıyız" ifadelerini kullandı. 
Rekor bir oyla yönetime seçildiklerini aktaran Hatipoğlu, "Seçildiğimiz dönemden bugüne kadar birçok eleştiriye maruz kaldık. İftiralara karşı da yönetim olarak mücadele edeceğiz" dedi. 

"Seçeneği fazla olan bir takım kurmaya çalışacağız" 
Transfer çalışmalarıyla ilgili de bilgiler veren İbrahim Hatipoğlu, "Transfer çalışmalarının bütçesini buradan karşılamayı düşünmüyorduk. Tespit ettiğimiz bölgeler var. Çalışmalarımız son aşamaya geldi. Süre oldukça daraldı. Biz, planladığımız şekilde eksik noktalarımızı gidereceğiz. Uzun zamandır transferle ilgili çalışıyoruz. İlk aşamada 3 bölgeyi amaçlamıştık. Şu anda 2 bölgeye daha transfer yapmayı amaçlıyoruz. Seçeneği fazla olan bir takım kurmaya çalışacağız. Buradaki gelir kaybı bizim üzüntümüzün temel sebebi değil. Galatasaray, her zaman devlerle mücadele etmelidir. Bizim üzüntümüz bu. UEFA Avrupa Ligi de bizim için önemli bir hedef olacak" şeklinde konuştu. 
Fildişi Sahilli futbolcu Wilfred Zaha hakkında açıklamalarda bulunan Hatipoğlu, "Zaha’nın hastalığı vardı. Bu yüzden kadroda yer almadı. Oyunculara teklifler var. Artık bu dönemin son günlerini yaşıyoruz. Oyuncular, transfer olabilir. 3 Eylül’den itibaren bu defter kapanacak. Oyuncularımıza güveniyoruz. Onların büyük bir performans göstererek, 25. şampiyonlukta ve Avrupa’da bizi destekleyeceklerini biliyoruz." ifadelerini kullandı. 

"Taraftarımız eleştirilerinde haklı" 
Sarı-kırmızılı taraftarların kendilerine yönelik yaptığı eleştirilerde haklı olduklarını aktaran Hatipoğlu, "Taraftarımız eleştirilerinde haklı. Biz de öz eleştirimizi yapıyoruz. Eleştirilere saygı duyuyoruz ve planlarımızı da yapacağız. UEFA Şampiyonlar Ligi serüveni kapandı. Avrupa Ligi’nde ve Süper Lig’de yolumuza devam edeceğiz. 2000 yılında da Chelsea’ye kaybetmiştik. O senenin sonunda da namağlup olarak UEFA Avrupa Ligi’ni kazanmıştık. Hocamızla ve takımımızla hatalarımızdan ders çıkaracağız. Bu kötü gecenin izlerini silip, yeni bir dönem başlatmak istiyoruz" diyerek sözlerini noktaladı. 
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 7 4 4 7 25
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 6 4 5 -1 23
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 15 3 4 8 -1 17
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 15 4 8 3 -11 15
14.GENÇLERBİRLİĞİ 15 4 9 2 -4 14
15.KASIMPAŞA A.Ş. 15 3 7 5 -7 14
16.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti