Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    10956,07%0,34
  • DOLAR

    42,50% 0,03
  • EURO

    49,54% -0,09
  • GRAM ALTIN

    5771,59% 0,34
  • Ç. ALTIN

    9300,33% 0,03
Meridyen Eğitim Kurumları
GÜNDEM

Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da

GÜNDEM

Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti

GÜNDEM

Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek

GÜNDEM

ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki

Tarih: 13.06.2023 12:39 Güncelleme: 13.06.2023 12:39
İBBSK Genel Sekreteri Erdem Arslanoğlu, Dünya Tekvando Şampiyonası’nda madalya alan sporcularla buluştu
Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen Dünya Tekvando Şampiyonası’nda madalya kazanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü (İBBSK) sporcuları, Kulüp Genel Sekreteri Erdem Arslanoğlu ile bir araya geldi.
Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen Dünya Tekvando Şampiyonası’nda altın madalya kazanan İBBSK sporcuları Merve Dinçel, Nafia Kuş ve Hakan Reçber ile bronz madalya elde eden Görkem Polat ve Emre Kutalmış Ateşli, İBB Cebeci Spor Kompleksi’nde, İBBSK Genel Sekreteri Erdem Arslanoğlu ile bir araya geldi. Düzenlenen basın toplantısında konuşan Erdem Arslanoğlu, “İBBSK olarak, milli takımımızın da gururu olan sporcularımız ile bir aradayız. Sporcularımız, Bakü’de düzenlenen turnuvada kulübümüz ve milli takım adına oradaydılar. Bu arkadaşlarımız olimpiyatlarda boy gösterebilecek potansiyelde sporcular. Bizleri orada da en iyi şekilde temsil edeceklerinden eminiz. Biz ülkemize ve milli takıma iyi sporcular yetiştirmek amacı ile yolumuza devam edeceğiz. Hedefimiz en yüksek sayıda sporcu ile olimpiyatlarda boy gösterebilmek. Spor, Türkiye’de desteklenmesi gereken bir dal. Biz İBBSK olarak ülkenin genç yeteneklerini bulup, yetiştirip milli takıma kazandırmak” dedi.

Merve Dinçel: “Gerçekten güç birlikten geliyormuş”
Turnuvadan kadınlar 49 kiloda altın madalya ile dönen Merve Dinçel, “Bu mutlu günde yanımızda olduğunuz için teşekkür ederim. Bakü’de çok güzel ve gurur verici bir turnuvayı geride bıraktık. Bunlar bizim için birer basamak. Amacımız Olimpiyatlara katılmak. Azerbaycan bizim için çok özeldi. Başkanlarımız ve antrenörlerimiz orada da hep destekçimiz ve takipçimiz oldu. Gerçekten güç birlikten geliyormuş. Bunu bu turnuvada da anladım. Çok mutlu ve gururluyum. Olimpiyatlarda da bu başarımızı devam ettirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Nafia Kuş: “Paris Olimpiyatları’nda ismimizi zirveye yazdıracağız”
Asıl hedeflerinin olimpiyat olduğunu söyleyen Nafia Kuş ise, “Ben çok uzun süre zor bir süreç yaşadım. Yaşadığımı sakatlıklardan sonra hiç pes etmedim. Tokyo Olimpiyatları’na katıldım. Buradan madalyasız döndüm ama bana çok şey öğretti. Bunlar birer başlangıç. Çok daha iyi başarılar elde edecek potansiyele sahip olduğumuzu düşünüyorum. Olimpiyatlara çok az bir süreç kaldı. Tekvando’da olimpiyatlarda kadınlarda ilk altın madalyaya ulaşmak istiyorum. Paris Olimpiyatları’nda ismimizi zirveye yazdıracağız” diye konuştu.

Hakan Reçber: “Çok mutlu ve gururluyum”
Sporcuya çok fazla önem veren bir kulüpte yer aldığı için şanslı olduğunu dile getiren Hakan Reçber, “Kulüp olarak Bakü’de güzel bir başarıya imza attık. Erdem Başkan, ben kulübe girdiğimden günden bugüne hep yanımda. Antrenörlerim ile birlikte çalıştıkça başarını geldiğini gördüm. Kendi adıma çok mutlu ve gururluyum. Hedefimiz olimpiyatlarda da en iyi dereceleri elde etmek” cümlelerine yer verdi.
Gurur verici bir turnuvayı geride bıraktıklarını söyleyen Görkem Polat ise, “Bir Önceki dünya şampiyonası buruk geçmişti. Ama bu şampiyona bizim için gurur verici oldu. İnşallah ilerleyen süreçte başarılarımızı artırarak devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Emre Kutalmış Ateşli: “Hedefimiz Olimpiyatlar”
Olimpiyatlara katılmanın en büyük hayali olduğunu aktaran Emre Kutalmış Ateşli de, “Önceki yıllarda son anlarda kaybettiğim madalyalardan ders çıkarttım ve ona göre bir yol belirledim. Geçen yıl Avrupa şampiyonu oldum. Bu yıl dünya üçüncüsü oldum. Hedefimiz olimpiyatlar. Yine orada da elimizden gelen en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.
Toplantı, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 14 10 1 3 20 33
2.FENERBAHÇE A.Ş. 14 9 0 5 18 32
3.TRABZONSPOR A.Ş. 14 9 1 4 13 31
4.GÖZTEPE A.Ş. 14 7 2 5 10 26
5.SAMSUNSPOR A.Ş. 14 6 1 7 7 25
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 14 7 4 3 7 24
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 14 6 4 4 -1 22
8.KOCAELİSPOR 14 5 6 3 -3 18
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 14 4 6 4 3 16
10.CORENDON ALANYASPOR 14 3 4 7 -1 16
11.TÜMOSAN KONYASPOR 14 4 7 3 -4 15
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 14 3 6 5 -6 14
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 14 4 8 2 -11 14
14.KASIMPAŞA A.Ş. 14 3 7 4 -7 13
15.İKAS EYÜPSPOR 14 3 8 3 -8 12
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 14 2 6 6 -17 12
17.GENÇLERBİRLİĞİ 14 3 9 2 -7 11
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 14 2 10 2 -13 8
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti