Meridyen Eğitim Kurumları
16.03.2026
İFTARA KALAN --:--:--
  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:08
  • ÖĞLE 13:18
  • İKİNDİ 16:38
  • AKŞAM 19:18
  • YATSI 20:37
  • BIST 100

    16088,00%-1,23
  • DOLAR

    44,18% -0,07
  • EURO

    50,53% 0,07
  • GRAM ALTIN

    7121,15% -0,19
  • Ç. ALTIN

    11571,81% 0,00
Meridyen Eğitim Kurumları
GÜNDEM

Kayseri Talas ramazan sahnesinde meddah geleneği

GÜNDEM

Başkan Rasim Arı Nevşehirli sporcularla sahurda buluştu

GÜNDEM

Bursa Nilüfer’de babalar eğitimlerini tamamladı sertifikalarını aldı

GÜNDEM

Başkan Bozbey: İnegöllüler artık tertemiz su içiyor

Tarih: 20.09.2024 19:18 Güncelleme: 20.09.2024 19:18
Hüseyin Başaran: “Türk tüketicisinin gıda alışverişlerindeki öncelikleri dünyadan biraz faklı”
Statista araştırmasından hareketle, tüketicilerin tercihlerini sosyo-ekonomik faktörlere göre inceleyen Freelance Group Kurucusu Hüseyin Başaran, 10 yıllık deneyimini, bu alanlardaki içgörülerini ve başarı hikayelerini paylaştı.
Türklerin gıda alışverişlerindeki önceliklerine ışık tutan araştırmadan hareketle, disiplinler ve sektörler arası dinamikleri değerlendiren hizmet, gayrimenkul ve yatırım şirketi, mevcut şartlarda markaların izlemesi gereken yolları açıklayan Freelance Group Kurucusu Hüseyin Başaran, 10 yıllık deneyiminden hareketle tüketicilere dair içgörülerini ve kendi başarı hikayelerini paylaştı.
Almanya merkezli araştırma şirketi Statista’nın binden fazla tüketicinin katılımıyla gerçekleştirdiği araştırmaya göre, Türk tüketicilerin yüzde 72’si gıda tercihlerinde tazeliği önceliklendirirken, yüzde 61’i iyi tat ve lezzeti ön planda tutuyor. Yüzde 56’sı ise yüksek kaliteyi belirleyici bir unsur olarak değerlendiriyor. Bu bilgilerden hareketle içgörülerini paylaşan iş insanı Hüseyin Başaran, “Tüketicilerimizin eğilimlerinde de anlaşılacağı üzere, yiyecek ve içecek seçimlerinde lezzet ve kalite birçok kişi için kritik önem taşıyor. Bunun yanı sıra hizmet sektöründeki 10 yıllık deneyimimize dayanarak, insanların son yıllarda sadece bu unsurları değil, farklı etkenleri de göz önünde bulundurduğunu gözlemliyoruz. Örneğin, son yıllarda yerli markalara ya da farklı bölgelerimizdeki yöresel tatlardan ilham alınarak oluşturulmuş ürünlere yoğun rağbet olduğunu görüyoruz” dedi.

“8 markamızla İzmir halkına ve turistlere hizmet veriyoruz”
Freelance Group Kurucusu Hüseyin Başaran, “Türkiye’deki tüketicilerin öncelikleri arasında artık sağlık, yerellik ve deneyim gibi metrikler ön planda. Bizim gibi fark oluşturan ve yenilikçi fikirleri hayata geçirerek tüketicilerin beklentilerini karşılayan markalar başarıyı garantiliyor. Örneğin, İzmir, Bornova’nın ilk ve tek bubble tea mağazası olan işletmemizle birlikte müşterilerimize taze ve farklı tatlar sunarak yeni bir dünyanın kapılarını açıyoruz. Bunun yanı sıra yine kafe, bar ve restoran gibi 8 markamızla İzmirlilere ve şehrin turistlerine farklı konseptlerle hitap ediyoruz. Bu gibi butik projelerimizden elde ettiğimiz perakende çıktılarını, diğer sektörlerimize taşıyarak hizmete dönüştürüyor, yeni yatırım alanları açıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Başarıya giden basamakların her adımını birlikte çıkıyoruz”
Faaliyet gösterdikleri sektörlerde yeni markalar oluştururken danışmanlık almadıklarını ve kendi stratejileriyle ilerlediklerini belirten Hüseyin Başaran, “Amaç ve fikirlere uygun taşınmazları belirleyip geliştirdiğimiz, uygulama sonrası müşterilerimize sunduğumuz gayrimenkul ve inşaat sektöründe; sosyal medya içerikleri ürettiğimiz ve analizler gerçekleştirdiğimiz dijital hizmetlerde butik projeler geliştiriyoruz. İşin başından sonuna kadar her adımında aktif olarak yer alıyoruz. Örneğin, bir emlak projesinde lokasyonunu kendim buluyorum. Tüm konsepti, tadilat ve şantiyenin süreçlerini ve iç mimarlık konularını birebir yürütüyorum. Ardından müşterimizin logosuna kadar üstleniyorum. Böylece profesyonel ekibimle birlikte müşterilerimizin başarıya giden basamaklarını birlikte çıkıyoruz” şeklinde konuştu.

“Enflasyona yenik düşmemek için markaların sağlam adımlarla ilerlemesi gerekiyor”
Rekabetin yoğun olduğu ve dinamikleri sürekli değişen iş dünyasında şirketlerin, küresel makro ekonomik şartlara göre sağlam adımlarla ilerlemesi gerektiğinin altını çizen Freelance Group’un Kurucusu Hüseyin Başaran, “Hem dünyada hem de Türkiye’deki piyasalar enflasyona göre şekillenmeye ve değişmeye devam ediyor. Tam da bu yüzden, markaların her zaman dikkatli adımlar atarak ilerlemesi gerekiyor. Biz de büyüme stratejilerimizi tamamen bu temeller üzerine inşa ediyoruz” ifadelerine yer verdi.
Başaran, “Sürekli olarak Ar-Ge çalışmaları yapmaya ve yeni işbirliklerine imza atmaya devam ediyoruz. Halihazırda oluşturduğumuz büyük bir franchise sistemimiz var. Yakın zamanda birçok ilde yeni markalarla işbirliği yapacağız. Hizmet, gayrimenkul & yatırım ve sosyal medya sektörlerinde özgün projeler oluşturan, yetkin ekibiyle dinamik bir organizasyon şeklinde konumlanan Freelance Group olarak, disiplinler ve sektörler arası ilişkiyi kendi bünyemizde harmanlamaya devam edeceğiz. Markaların en iyi çözüm ortağı olarak hikayemize yeni başarılı projeler ekleyeceğiz” diye konuştu.

Yorum SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!

Trabzonlu
12.03.2026 11:35:03
Nihayet bizimde bir çatımız oldu, kuranlara teşekkürler, bize her yer Trabzon

Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu

Sarıyerli
20.02.2026 01:37:20
Sarıyere hoşgeldiniz hayırlı olsun, Allah utandırmasın

İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

izmit sevdalısı
3.01.2026 03:04:46
Fatma başkanda gecıcı esnaf kalıcı yaptığı bu zulumlerin karşılığını esnaf seçim zamanı kendisine ödetcektir.Aklıselim davranıp bu zor ekonomık sıkıntılarda esnafa zulum yapmak yerine avmler karsısında kücük esnaf desteklenmeli sopa göstermemeli.Esnaf bunu unutmayacaktır

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Sinan Küçük
Turizm Taşımacılık 7/24 VİP hizmeti

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Sinan Küçük
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 26 20 2 4 44 64
2.FENERBAHÇE A.Ş. 26 16 1 9 30 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 26 17 3 6 23 57
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 26 14 5 7 17 49
5.GÖZTEPE A.Ş. 26 11 5 10 10 43
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 26 12 8 6 14 42
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 26 8 7 11 -2 35
8.KOCAELİSPOR 26 9 11 6 -4 33
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 26 8 9 9 -7 33
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 26 7 10 9 -4 30
11.CORENDON ALANYASPOR 26 5 8 13 -4 28
12.TÜMOSAN KONYASPOR 26 6 11 9 -9 27
13.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 26 6 13 7 -8 25
14.KASIMPAŞA A.Ş. 26 5 12 9 -14 24
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 26 6 14 6 -18 24
16.İKAS EYÜPSPOR 26 5 14 7 -18 22
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 26 3 12 11 -28 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 26 4 17 5 -22 17
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti