- İMSAK 05:31
- GÜNEŞ 06:56
- ÖĞLE 13:16
- İKİNDİ 16:42
- AKŞAM 19:26
- YATSI 20:46
-
BIST 100
16260,10%0,87
-
DOLAR
44,31% 0,03
-
EURO
51,50% 0,42
-
GRAM ALTIN
6264,56% -2,21
-
Ç. ALTIN
10757,95% -3,57
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Deprem felaketinin ardından Hatay’da görev alan Gölcük Belediyesi ekipleri ilaçlamadan dezenfeksiyona, konteyner kent çalışmalarından içme suyu ihtiyaçlarına kadar birçok noktada faaliyet gösteriyor.
Gölcük Belediyesi ekipleri Hatay’da depremin yaralarını sarmak için dezenfeksiyon, enkaz kaldırma, yemek, su ve erzak dağıtımı çalışmalarını yürütüyor. Sık sık Hatay’a giderek çalışmaları koordine eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de depremzedelerin ihtiyaçlarını gidermek için yapılan çalışmaları denetliyor. Gölcük Belediyesi ekipleri, Hatay Defne’de, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 3. etap konteyner kentinde zemin iyileştirme çalışmalarına da destek oluyor.
Sahada çalışmaları denetleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Hatay’da dezenfeksiyon, ilaçlama, larva, vektör mücadelesi ve kireçleme çalışmalarıyla ilgili Amasya Valisi Mustafa Masatlı’nın başkanlığında düzenlenen değerlendirme ve koordinasyon toplantısına katılarak, çalışmalara ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















