Meridyen Eğitim Kurumları

Halil İbrahim Kurşun'dan muhtarlar günü mesajı

Halil İbrahim Kurşun

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, Muhtarlar günü dolayısıyla yaptığı açıklamada Sarıyerli Muhtarların Sarıyer için önemli birer değer olduğunu ifade etti.

"Demokratik düzenin temel taşlarından olan muhtarlarımız, gözbebeğimizdir." diyen Kurşun geçtiğimiz haftalarda yaşanan talihsiz olaya atıfta bulunarak, "Muhtarlarımızın her biri mahallelerimizin bağrından gelen, o mahalle ve Sarıyer için önemli değerler ifade eden, demokratik düzenin temel yapı taşlarıdır.  İBB'deki bir daire başkanının Sarıyer Belediye Başkanıyla bir olup Sarıyerli Muhtarlarımızı azarlamasını ben şahsen hala hazmedebilmiş değilim. Sen nasıl kalkıp Sarıyerli Muhtarları topladığın bir mekanda onları alenen azarlarsın? Sen kimsin? Bir de kendi semtinin muhtarına sahip çıkması gereken Sarıyer Belediye Başkanı da bu daire başkanıyla bir olup birlikte azarlıyorlar. Ben bunu hala hazmedemiyorum" dedi. 
Kurşun sözlerini "Gerek AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı olarak, gerek ilçe teşkilatımızla birlikte, gerekse ilçe başkanlığımızda oluşturduğumuz muhtarlar komisyonuyla her zaman mahallelerimizin ve muhtarlarımızla hizmetlerimize devam ediyoruz, edeceğiz. Hükümetimizin semtimize yatırımlarını muhtarlarımızla birlikte koordine etmeye devam edeceğiz. Bu vesile ile bir kez daha sevgili muhtarlarımızın Muhtarlar gününü tebrik ediyor, hizmetlerinin ve başarılarının devamını diliyorum." diyerek tamamladı.


Haber Kaynak : Simashaber Merkezi

Salı 19.2 ° / 10.4 °
Çarşamba 22.5 ° / 14.5 °
Perşembe 20.8 ° / 14.1 °
  • BIST 100

    10279,98%0,03
  • DOLAR

    32,31% -0,06
  • EURO

    34,84% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2408,92% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3895,03% 0,21
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun