Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    17249,58%-0,47
  • DOLAR

    43,72% 0,05
  • EURO

    51,78% -0,11
  • GRAM ALTIN

    6834,78% -2,57
  • Ç. ALTIN

    11540,33% -0,93
Meridyen Eğitim Kurumları
YEREL YÖNETİMLER

Şuhut Belediyesi Personeline Yangın Eğitimi ve Tatbikatı Düzenlendi

YEREL YÖNETİMLER

Hasta Bezi ve Bebek Bezi Satın Alınacaktır

YEREL YÖNETİMLER

GÜMSAŞ Genel Müdürü Gürhan Yılmaz'ın Doğum Günü Kutlandı

YEREL YÖNETİMLER

Gümüşhane Belediye Başkanı, Kurtuluş Etkinliği ve Cenaze Töreninde

Tarih: 18.05.2024 11:08 Güncelleme: 19.05.2024 01:10
Hakan Ünsal:

Galatasaray’ın eski futbolcusu Hakan Ünsal, Trendyol Süper Lig’de sarı-kırmızılıların evinde Fenerbahçe ile oynayacağı derbiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Galatasaray’ın net favori olarak gözüktüğü maç olacak. Tabii bir derbi oynanacak. Karşınızdaki takım da sıradan bir takım değil. Galatasaray standardını oynadığında rahat galibiyet alabilecek pozisyonda gözüküyor" dedi. 
Galatasaray’ın eski futbolcusu Hakan Ünsal, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine yeni yapılan Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri, Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında sarı-kırmızılıların, RAMS Park’ta oynanacağı Fenerbahçe derbisi ve Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk hakkında açıklamalarda bulundu. 
Yeni tesislerin konumunun iyi olduğunu belirten Ünsal, "Burada antrenman yapacak oyuncuların geliş, gidişleri açısından düşündüğümüzde lokasyon olarak çok iyi. Öbür taraftan da ormanın içinde olması, sessiz sakin olması, stada yakın olması çok doğru şekilde seçilmiş bir iş. Tesis de çok güzel olacak. Devasa bir tesis. Gelen futbolcuların ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir tesis ama asıl önemli olan burada oynayacak oyuncuların Galatasaray’a daha büyük başarılar kazandırması. Umarım bu tesis de onlara vesile olur" diye konuştu. 

"Galatasaray standardını oynadığında rahat galibiyet alabilecek gözüküyor" 
Fenerbahçe derbisiyle ilgili de düşüncelerini aktaran Hakan Ünsal, "İş mayıs ayına geldiğinde Galatasaray’ın çok uzun yıllardır var olan kültürü var. Şampiyonluğa oynamanın, finalleri oynamanın ne olduğunu iyi bilir. O artık kültür olarak oturmuştur ve ne zaman, nasıl davranacağını hem takım olarak hem teknik ekip olarak hem de camia iyi bilir. Zaten puan farkıyla önde olduğu bir durum var. Çok ciddi seyirci avantajıyla çıkacak, sahasında oynuyor. Bütün bunların yanında artı son aylara geldikçe formu daha da yukarıya çıkan, öz güveni artmış bir takım ve teknik ekip var. Tersi bir durum bugün baktığımızda anormal olur. Galatasaray’ın net favori olarak gözüktüğü maç olacak. Tabii bir derbi oynanacak. Karşınızdaki takım da sıradan bir takım değil. Galatasaray standardını oynadığında rahat galibiyet alabilecek pozisyonda gözüküyor" şeklinde konuştu. 

"Okan Buruk inşallah 4 yıl üst üste şampiyonluğu geçip, 5 yıl üst üste kazanır" 
Teknik Direktör Okan Buruk hakkında ise Ünsal, "Galatasaray’a geldiğinde günde de, biz tanıdığımız için onun neler yapabileceğini biliyorduk. Ondan öncesinde zaten rüştünü ispat etmişti. Akhisar’da aldığı kupa, Başakşehir’deki şampiyonluğu ve orada yaşadığı Avrupa kupalarındaki tecrübeler buranın altyapısını hazırladı. Okan hoca şampiyon olmamış oyuncularına nasıl şampiyon oluru anlatan, onu yaşamış, bu duyguyu rahatlıkla geçirebilecek bir hoca. Sakinliğiyle, tecrübesiyle zaten bunu da yapıyor. Bu seneki şampiyonluktan sonra Okan hocadan beklentiler de çok fazla olacak. Lig artık yetmeyecek Avrupa kupalarında daha fazla şeyler yapması istenecek. O da bunlar alışık. Sonuçta Avrupa’da oynadı, kupalar kazandı. Birçok tecrübesi de var. Biz çok seviniyoruz. Kendimiz kazanmış kadar çok mutluyuz. Çok mütevazıdır, her zaman güler yüzlüdür. Bu başarıları da çok hak ettiğini düşünüyorum. Allah kalbine de göre veriyor. İnşallah bu şampiyonluktan sonra beraber yaşadığımız o 4 yıl üst üste şampiyonluğu da geçip, 5 yıl üst üste kazanır" ifadelerini kullandı. 
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

izmit sevdalısı
3.01.2026 03:04:46
Fatma başkanda gecıcı esnaf kalıcı yaptığı bu zulumlerin karşılığını esnaf seçim zamanı kendisine ödetcektir.Aklıselim davranıp bu zor ekonomık sıkıntılarda esnafa zulum yapmak yerine avmler karsısında kücük esnaf desteklenmeli sopa göstermemeli.Esnaf bunu unutmayacaktır

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Sinan Küçük
Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Sinan Küçük
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 22 17 1 4 40 55
2.FENERBAHÇE A.Ş. 22 15 0 7 31 52
3.TRABZONSPOR A.Ş. 22 13 3 6 17 45
4.GÖZTEPE A.Ş. 22 11 3 8 15 41
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 22 11 4 7 11 40
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 22 9 7 6 13 33
7.KOCAELİSPOR 22 8 8 6 -1 30
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 22 7 6 9 -2 30
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 22 7 8 7 -9 28
10.CORENDON ALANYASPOR 22 5 6 11 -1 26
11.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 22 6 11 5 -5 23
12.HESAP.COM ANTALYASPOR 22 6 11 5 -13 23
13.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 22 4 9 9 -9 21
14.TÜMOSAN KONYASPOR 22 4 10 8 -10 20
15.KASIMPAŞA A.Ş. 22 4 11 7 -12 19
16.İKAS EYÜPSPOR 22 4 12 6 -17 18
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 22 2 10 10 -26 16
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 22 3 16 3 -22 12
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti