Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    16735,01%0,09
  • DOLAR

    43,61% 0,07
  • EURO

    51,95% -0,03
  • GRAM ALTIN

    7054,25% -0,89
  • Ç. ALTIN

    11665,04% 0,00
Meridyen Eğitim Kurumları
GÜNDEM

2026 Eskişehir yılı çocuk çalıştayı düzenlendi

EĞİTİM

Milli Eğitim Akademisi için başvurular başladı

GÜNDEM

Çorum Belediye Başkanı Aşgın, Danimarka’da enerji kentleri modelini inceledi​​​​​​​

SPOR

Bursa Büyükşehirli sporcu Özge Yılmaz Türkiye üçüncüsü

Tarih: 01.05.2023 13:15 Güncelleme: 01.05.2023 14:14
Hakan Kutlu: “Öncelikli hedefimiz bu ligi kazasız belasız atlatmak”

Erzurumspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Hakan Kutlu, hedeflerinin Spor Toto 1. Lig’de kalmak olduğunu söyledi. Kutlu, hakemlerle ilgili ise, “Son 4 haftada hakemler hiçbir takımın kaderiyle oynamaması gerekiyor” dedi. 
Spor Toto 1. Lig’in 35. haftasında Sakaryaspor ile İstanbul’da karşı karşıya gelecek olan Erzurumspor Futbol Kulübü’nde Teknik Direktör Hakan Kutlu, İhlas Haber Ajansı’na açıklamalarda bulundu. Statlarının depremde zarar görmesinin ardından maçlarını İstanbul’da oynadıklarını ve hazırlıklarını da burada sürdürdüklerini söyleyen Hakan Kutlu, “Bandırma maçında önemli bir galibiyet elde ettik. Bizim adımıza çok önemli bir galibiyetti. Alt sıralardan kurtulmak adına önümüzdeki maçlardan puanlar çıkartmak zorundayız. Oyuncu grubum bu işe özverili şekilde sarılıyor. Son maçlarda, biz geldikten sonraki maçlarda, Altay müsabakası hariç önemli performans ortaya koydular. Son maç 2-0’dan çok önemli bir geri dönüş sağladık, 4-2 kazandığımız maçta. Sakaryaspor maçının hazırlıkları iyi gidiyor” şeklinde konuştu. 

“Taraftarımızın önünde oynayamamak bizim için büyük kayıp” 
Maçlarını Erzurum’da taraftarları önünde oynayamamalarının kendileri için büyük bir kayıp olduğunun altını çizen Kutlu, “Deprem hiç istemediğimiz bir olaydı. Can kayıplarımız vardı. Yakınlarını kaybedenlere başsağlığı ve ülkemize geçmiş olsun diliyorum. Erzurum’da çok fazla hissedilmedi ama stat konusunda problemler yaşadık. Bunun için stadımızda oynamama kararı alındı, Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından. Bu bizi çok büyük sıkıntıya soktu. Kendi taraftarımız önünde Erzurum’da maç oynamak bizim için çok önemliydi. Zaman zaman konsantrasyon kayıplarımız oluyor. Çok dağılıyoruz çünkü. İstanbul - Erzurum arası gidip geliyoruz. Erzurum’da maç oynayamıyoruz. Zaman zaman İstanbul’da kalıyoruz. Konsantrasyon dağınıklığına da sebep oluyor. Bunun sıkıntılarını yaşıyoruz. Erzurum’da kendi taraftarımız önünde oynamak çok önemliydi. Burayla ilk anlaştığımızda en büyük gücümüzün taraftar olduğunu söylemiştim. Onların önünde oynayamamak bizim için büyük bir kayıp ama biraz önce de söyledim. Oyuncularım bu işe ne kadar inandıklarını gösterdiler. Bizim için büyük sıkıntı olmasına rağmen oynadığımız maçlarda iyi bir performans ortaya koyduk. Önümüzdeki maçlarda da performansımızı devam ettirip ligde kalacağımızı düşünüyorum” değerlendirmesini yaptı. 

“İstanbul’daki taraftarlarımız bizi yalnız bırakmıyor” 
İstanbul’daki Erzurumluların kendilerini yalnız bırakmadığını belirten Hakan Kutlu, “Buradaki taraftarlarımız da bizi yalnız bırakmıyorlar. Maçlara gerekli desteği ve yanımızda olduklarını gösteriyorlar ama kendi şehrimizde oynamak çok farklı duygu, çok farklı atmosfer. Burada bizi destekleyen maçlarımıza gelen taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz. Burada galiba 2 tane daha maç oynayacağız. O maçlarda da desteğini esirgememelerini istiyoruz” diye konuştu. 

“Öncelikli hedefimiz bu ligi kazasız belasız atlatmak” 
Gelecek sezon planlaması hakkında Başkan Ahmet Dal ile görüştüklerini dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, ilk hedeflerinin ise Erzurumspor Futbol Kulübü’nü ligde tutmak olduğunu ifade ederek, “Başkanla zaman zaman önümüzdeki sene için konuşmalarımız oluyor ama öncelikli olarak ilk hedefimiz bu sene bu ligi kazasız belasız atlatmak. Bu yolda da önemli adımlar attık. Önce bu sezonu geçirelim, önümüzdeki senenin hedeflerini, yapılacak işleri yavaş yavaş başkanla konuşmaya başladık. Öncelikle kalan maçlarda en iyi performansımızı sergileyip, Erzurumspor’u bu ligde tutup, senenin planlarını öyle yapmayı düşünüyoruz” açıklamalarında bulundu. 

“’Pro Lisans’ı olmayan takım çalıştıramaz’ diye federasyonun belirlediği kural var” 
Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig’de birçok teknik adamın Pro Lisans sahibi olmadan takım çalıştırması yönündeki görüşlerinin sorulması üzerine Hakan Kutlu, “Bununla alakalı çok fazla bir şey söylememe gerek yok. Aslında kanunlar ve federasyonun belirlemiş olduğu bazı kriterler var; ‘Pro Lisans’ı olmayan antrenör, ligde takım çalıştıramaz’ diye. Bunun kuralı var. Federasyonumu bununla alakalı yasasını, kuralını koymuş. Benim fazla bir şey söylememe gerek kalmıyor” cevabını verdi. 

“Son 4 haftada hakemlerimiz hiçbir takımın kaderiyle oynamaması gerekiyor” 
Ligdeki hakem yönetimine ilişkin ise deneyimli teknik direktör, “Maç oynanırken biz de bazı sıkıntılar yaşıyoruz ve dile getiriyoruz. Onların iyi niyetli olduğuna kendi adıma çok inanıyorum. Maçın içinde bazen talihsiz kararları olabiliyor. Son haftalarda bizim adımıza çok yaşandığı için son oynadığımız 2 maçtan sonra bu konulara değindim ama asla kötü niyetli olduklarına inanmıyorum. Hatalar olabiliyor. Onları da hoş karşılamak lazım. Ligin son 4 maçlık haftasında çok azami gayret gösterip, hakemlerimizin de hiçbir takımın kaderiyle oynamaması gerektiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı. 
 

Yeni yılınız kutlu olsun
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

izmit sevdalısı
3.01.2026 03:04:46
Fatma başkanda gecıcı esnaf kalıcı yaptığı bu zulumlerin karşılığını esnaf seçim zamanı kendisine ödetcektir.Aklıselim davranıp bu zor ekonomık sıkıntılarda esnafa zulum yapmak yerine avmler karsısında kücük esnaf desteklenmeli sopa göstermemeli.Esnaf bunu unutmayacaktır

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 21 16 1 4 36 52
2.FENERBAHÇE A.Ş. 21 14 0 7 30 49
3.TRABZONSPOR A.Ş. 21 13 2 6 18 45
4.GÖZTEPE A.Ş. 21 11 3 7 15 40
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 21 10 4 7 10 37
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 21 9 6 6 14 33
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 21 7 5 9 0 30
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 21 7 7 7 -6 28
9.KOCAELİSPOR 21 7 8 6 -4 27
10.CORENDON ALANYASPOR 21 4 6 11 -2 23
11.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 21 6 11 4 -5 22
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 21 4 9 8 -9 20
13.TÜMOSAN KONYASPOR 21 4 9 8 -9 20
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 21 5 11 5 -15 20
15.İKAS EYÜPSPOR 21 4 11 6 -13 18
16.KASIMPAŞA A.Ş. 21 3 11 7 -13 16
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 21 2 10 9 -26 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 21 3 15 3 -21 12
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti