Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    15811,53%0,87
  • DOLAR

    43,35% 0,25
  • EURO

    51,25% 0,68
  • GRAM ALTIN

    6942,24% 1,54
  • Ç. ALTIN

    11200,48% 2,32
Meridyen Eğitim Kurumları
YEREL YÖNETİMLER

Muş'ta Kar Mücadelesi Gece Gündüz Devam Ediyor

YEREL YÖNETİMLER

Kemer'de mahsur kalan aile pansiyona yerleştirildi

YEREL YÖNETİMLER

İscehisar'da Geleneksel Karagöz Oyunu Öğrencilerle Buluştu

YEREL YÖNETİMLER

İscehisar'da İçme Suyu Terfi Merkezi Yenilendi

Tarih: 06.12.2022 12:42 Güncelleme: 06.12.2022 12:42
Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti sağlık bakanından Türkiye’ye ziyaret
Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Sağlık ve Sosyal Koruma Bakanı Dr. Nino Nijaradze ve beraberindeki bakanlık temsilcileri, Medicana Sağlık Grubu’nu ziyaret etti. Hastane ziyaretinde heyete eşlik eden hekimler, tıbbi cihaz parkuru, multidisipliner tanı ve tedavi merkezleri hakkında bilgiler verdi.

Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Sağlık ve Sosyal Koruma Bakanı Dr. Nino Nijaradze ve beraberindeki bakanlık temsilcileri, Türkiye’de Gürcü hastaların tedavi için en çok tercih ettiği sağlık kurumlarından biri olan Medicana Sağlık Grubu’nu ziyaret etti. Heyete, Türkiye ziyaretinde Medicana Sağlık Grubu İcra Kurulu Üyesi Dr. Mahir Turan, Medicana Ataşehir Hastanesi Genel Müdürü Dr. Murat Kaya, Başhekim Dr. Selami Hacıoğlu eşlik etti.

5 Aralık Pazartesi günü Türkiye’ye gelen bakan ve heyeti öncelikle Medicana Ataşehir Hastanesi’ndeki grup yönetimi ve hastane yöneticileriyle bir araya geldi. Kanser tedavi merkezinden ilik nakli merkezine, kalp damar cerrahisinden göğüs cerrahisine, görüntüleme merkezinden robotik cerrahiye hastanenin tanı ve tedavi alanlarını gezen ve uygulamalar hakkında bilgi alan Bakan Dr. Nijaradze, süreci beğeni ve ilgiyle dinledi.

Türkiye, sağlık teknolojileri, tanı ve tedavi üniteleriyle dünyanın önde gelen ülkeleri arasında
Hastane ziyaretinde heyete eşlik eden hekimler, tıbbi cihaz parkuru, multidisipliner tanı ve tedavi merkezleri hakkında önemli bilgiler verdi. Dr. Murat Kaya, açılış konuşmasını yaparken Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Fatih Ağalar, Medikal Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Mutlu Demiray, Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Celalettin Kocatürk, Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Salih Bilal’in kendi branşlarında yaptığı sunumlar büyük ilgi gördü. Kapalı devre yapılan toplantıda Bakan Dr. Nino Nijaradze konuşmasında şunlara yer verdi: ’’Gürcü hastaların yoğun şekilde tercih ettiği Medicana Sağlık Grubu, özellikle İstanbul ve Samsun’daki hastanelerinde önemli sayıda Gürcü hastaya hizmet veriyor. Ziyaretimizin amacı, Gürcü hastalarımıza sunulan hizmeti hem yerinde görmek hem de bu alanda ilişkilerimizi daha da güçlendirmekti. Vatandaşımızın aldığı hizmeti yerinde görüp onları emanet ettiğimiz çok değerli Türk hekimleriyle bizzat tanışma fırsatı bulduk. Sağlık gurubuna ve değerli hekimlerine bu deneyimi yaşattıkları ve bizleri ağırladığı için müteşekkiriz.”

Toplantıya ev sahipliği yapan Dr. Mahir Turan, konuşmasında şunlara dikkat çekti: “Özellikle önemli ve kritik ameliyatlarda Gürcü hastaların öncelikli tercihi olmaktan onur duyuyoruz. Bu hizmetlerin bir kısmını yakında Gürcistan’da verebilmeyi amaçlıyoruz. Bu işbirliğini sadece sağlık ile sınırlı bırakmayıp, üniversite ve eğitim alanında da önemli işbirlikleri yapmayı planlıyoruz. Türkiye, sağlık alanında yaptığı yatırımlarla dünyada bir cazibe merkezi. Gerek tanı ve tedavi, gerekse tıbbi cihaz donanımımızla, alanında son güncel tedavi yaklaşımlarını sunan doktorlarımızla tüm dünya insanının güvendiği bir ülkeyiz. Öncelikle ülkemiz sonra sağlık grubumuz için son derece gurur verici.”

Yeni yılınız kutlu olsun
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 18 13 1 4 27 43
2.FENERBAHÇE A.Ş. 18 12 0 6 26 42
3.TRABZONSPOR A.Ş. 19 12 2 5 15 41
4.GÖZTEPE A.Ş. 18 10 3 5 14 35
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 18 9 4 5 9 32
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 18 7 6 5 10 26
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 18 6 4 8 2 26
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 18 6 6 6 -6 24
9.KOCAELİSPOR 18 6 7 5 -3 23
10.CORENDON ALANYASPOR 18 4 5 9 0 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 18 5 9 4 -3 19
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 18 4 8 6 -6 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 18 4 8 6 -8 18
14.KASIMPAŞA A.Ş. 19 3 9 7 -11 16
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 18 4 10 4 -15 16
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 18 2 7 9 -18 15
17.İKAS EYÜPSPOR 18 3 10 5 -14 14
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 18 2 13 3 -19 9
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti