- İMSAK 05:50
- GÜNEŞ 07:14
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:14
- YATSI 20:33
-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,11% 0,07
-
EURO
50,92% -0,20
-
GRAM ALTIN
7231,74% -1,42
-
Ç. ALTIN
11762,72% -0,52
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, eşi Gönül Elleri Çarşısı kurucu gönüllüsü Dr. Fatma Yazıcı ile birlikte, Gönül Elleri Çarşısı tarafından yılın her günü takipleri yapılan görme engelli Ömer Efe Yıldız ve Muhammet Efe Ergen’i evlerinde ziyaret etti. Başkan Yazıcı, hem şarkı söylediği hem de org çaldığını öğrendiği Muhammet Efe Ergen ile birlikte org çaldı. Başkan Yazıcı ve Muhammet Efe’nin renkli anları cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, eşi Gönül Elleri Çarşısı kurucu gönüllüsü Dr. Fatma Yazıcı ile birlikte, Gönül Elleri Çarşısı tarafından yılın her günü takipleri yapılan görme engelli Ömer Efe Yıldız ve Muhammet Efe Ergen’i evlerinde ziyaret etti. Başkan Yazıcı, Muhammet Efe’yi evinde ziyaret ettiği sırada, Muhammet Efe’ye, ‘Bir şeylerle uğraşıyor musun? Müzikle ilgileniyor musun?’ diye sordu. Muhammet Efe de Başkan Yazıcı’ya ‘Org çalıyorum’ dedi. Başkan Yazıcı’nın, ‘Orgu getirebilir misiniz beraber çalalım’ demesi üzerine Muhammet Efe’nin ailesi org getirdi ve renkli görüntüler oluştu. Muhammet Efe, Başkan Yazıcı ile birlikte hem org çaldı hem de şarkı söylediler. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
Başkan Yazıcı’dan Ömer Efe’ye geçmiş olsun ziyareti
Başkan Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, takibi yine Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı tarafından yapılan görme engelli Ömer Efe Yıldız’a da geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. 15 yaşındaki Ömer Efe’nin sol gözüne geçtiğimiz günlerde hücre nakli yapılmıştı.
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















