Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    17168,40%0,32
  • DOLAR

    43,74% 0,22
  • EURO

    51,84% -0,19
  • GRAM ALTIN

    6986,08% 1,27
  • Ç. ALTIN

    11731,12% 0,00
Meridyen Eğitim Kurumları
GÜNDEM

Balıkesir’de halk sağlığı için kışlak mücadelesi

GÜNDEM

Eskişehir'de emeklilere destek kartı projesi

GÜNDEM

Kocaeli İzmit'te modern kapalı pazar alanı geliyor

GÜNDEM

Bursa Osmangazi’de Yeni Gezici Kütüphane hizmete başladı

Tarih: 30.09.2022 13:47 Güncelleme: 30.09.2022 13:47
“Genç Albayrak Tohum” Projesi hayata geçti

Albayrak Grubu’nun üniversite hazırlık ve birinci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlediği “Genç Albayrak Tohum” projesi başladı. İlk etapta onlarca üniversitede yapılan görüşmeler sonucunda aday havuzundan seçilen 50 öğrenciyle projenin sertifika etkinliği gerçekleştirildi.
Albayrak Grubu İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü’nün düzenlediği “Genç Albayrak Tohum” projesi 30 Eylül’de yapılan sertifika etkinliğiyle duyuruldu. Albayrak Grubu, Mart ayından bu yana onlarca üniversitede yüzlerce saat görüşme yaptı. Görüşmelerin ardından hazırlık ve birinci sınıfta okuyan başarılı öğrencileri seçerek kendi alanlarına uygun departmanlarda staj imkanı sunarak projeyi başlattı.
Kendi becerilerine ve ilgi alanlarına uygun, farklı departmanlarda staja başlayan öğrenciler, Albayrak Grubu CEO’su Prof. Dr. Ömer Bolat, İnsan Kaynakları Koordinatörü Hüseyin Yavuztürk ve Albayrak Grubu yöneticilerinin bir araya geldiği etkinlikte sertifikalarını teslim aldı.
“Genç Albayrak Tohum” projesi, bir ay süren staj programında potansiyel iş gücüne sahip öğrencilere, iş deneyiminin yanında; eğitimlerinden arta kalan zamanları verimli değerlendirmeleri için staj imkanı, kişisel ve mesleki eğitim imkanı ve üniversite eğitimleri tamamlandıktan sonra iş imkanı sağlamak hedeflenmiştir. Proje ayrıca, şirket kültürünü tanıtmayı ve güven duygusunu pekiştirmeyi, ilerleyen süreçte de çeşitli eğitim ve etkinliklerle temasta kalabilmeyi hedefliyor.

Bolat: “Gençlerin istihdamı için programlar düzenliyoruz”
Programda konuşan Albayrak Grubu CEO’su Prof. Dr. Ömer Bolat, “Geleceğimiz olan gençlere büyük önem veriyoruz. Onların istihdamını ön planda tutarak çalışmalar yürütüyor, programlar düzenliyoruz. Bu projeyle de eğitim hayatında üniversiteye gelen gençleri diğer programların aksine karar verme aşamasında oldukları hazırlık ve 1. sınıf sürecinde staj imkânı sunarak bizleri tanımalarını istiyoruz. Albayrak Grubu gençlerin iş hayatında önünü açmak için elinden gelen desteği vermeye devam edecek” açıklamalarında bulundu.

Yavuztürk: “Her daim sahada olan, gençlerle birebir temas kuran bir ekibiz”
“Genç Albayrak Tohum” projesinin amaçlarından bahseden İnsan Kaynakları Koordinatörü Hüseyin Yavuztürk ise, “Albayrak Grubu olarak ülkemizin ihtiyaç duyduğu sahalarda meslek sahibi, milli ve manevi değerlere sahip insanlar yetiştirmek üzere, ülke genelinde desteklerimiz devam ediyor. İnsan Kaynakları İşe Alım ekibimiz her daim sahada, gençlerle birebir temas kurarak yetenekleri keşfetmeye devam ediyor. Bu proje çerçevesinde Mart ayından bu yana onlarca üniversitede yüzlerce saat görüşme gerçekleştirildi. Adayların kariyerleriyle ilgili fikirlerinin şekillendiği dönemde kapılarımızı genç yeteneklere açıyoruz. Hem bizi hem sektörü tanımalarına imkan sağlıyoruz” dedi.
Proje ile potansiyel işgücüne katkı sağlayabilecek gençlere ulaşabilmek birinci öncelik. 50’ye yakın şirket ve yayın markasıyla Albayrak Grubu, gençlere farklı sektörleri tanıtmak ve stajı biten öğrencilerle teması kesmeyip ilerleyen süreçte de genç yeteneklerin gelişmesini sağlamak ve istihdama katkı sunmak için çalışmaya devam ediyor.

Aydoğdu: “Tohumların, fidana dönüşme yolculuklarına eşlik ediyoruz”
Albayrak Grubu İnsan Kaynakları İşe Alım Yöneticisi Bilal Aydoğdu ise, “Bu projeyle ülkemizin gelişimine katkı sağlamayı hedefleyerek gençlerin sektöre kazandırılması noktasında sorumluluk almaya devam ediyoruz” dedi.
Aydoğdu, “2022 yılı içerisinde dahil olduğumuz Kariyer Günleri, Üniversite Ziyaretleri ve İstihdam Zirvelerinden oluşturulan aday havuzundan seçilen ve ülkemizin önde gelen üniversitelerinde eğitimlerini devam ettiren 50 öğrencinin, kariyer yolculuklarında yanında olduğumuzu hissettirerek, kişisel ve mesleki gelişimlerine profesyonel bir destek sağlıyoruz. Çalışma isteğini ve gelişimini ispat etmiş olan tüm arkadaşlarımızın bundan sonraki süreçlerde de yanında olacağız. İstanbul, Konya, Trabzon, Ankara ve Balıkesir lokasyonlarında başlattığımız projemizi, Albayrak Grubunun yer aldığı tüm şehirlerde hız kesmeden devam ettireceğiz. Staj programı başarıyla tamamlayan tüm öğrencileri tebrik ederek, grubumuza göstermiş oldukları ilgi, güven ve sabır için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler: Albayrak Tohum” Projesi hayata geçti
Yeni yılınız kutlu olsun
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

izmit sevdalısı
3.01.2026 03:04:46
Fatma başkanda gecıcı esnaf kalıcı yaptığı bu zulumlerin karşılığını esnaf seçim zamanı kendisine ödetcektir.Aklıselim davranıp bu zor ekonomık sıkıntılarda esnafa zulum yapmak yerine avmler karsısında kücük esnaf desteklenmeli sopa göstermemeli.Esnaf bunu unutmayacaktır

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 21 16 1 4 36 52
2.FENERBAHÇE A.Ş. 21 14 0 7 30 49
3.TRABZONSPOR A.Ş. 21 13 2 6 18 45
4.GÖZTEPE A.Ş. 21 11 3 7 15 40
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 21 10 4 7 10 37
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 21 9 6 6 14 33
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 21 7 5 9 0 30
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 21 7 7 7 -6 28
9.KOCAELİSPOR 21 7 8 6 -4 27
10.CORENDON ALANYASPOR 21 4 6 11 -2 23
11.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 21 6 11 4 -5 22
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 21 4 9 8 -9 20
13.TÜMOSAN KONYASPOR 21 4 9 8 -9 20
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 21 5 11 5 -15 20
15.İKAS EYÜPSPOR 21 4 11 6 -13 18
16.KASIMPAŞA A.Ş. 21 3 11 7 -13 16
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 21 2 10 9 -26 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 21 3 15 3 -21 12
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti