- İMSAK 05:21
- GÜNEŞ 06:48
- ÖĞLE 13:14
- İKİNDİ 16:45
- AKŞAM 19:31
- YATSI 20:52
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
DÜNYA
DÜNYA Haberleri
Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, 56. Münih Güvenlik Konferansı’nda yaptığı konuşmada, "Türkiye ve Macaristan’a NATO’ya İsveç ile katılmak istediğimize dair net bir mesaj gönderdik" dedi.
Almanya’da düzenlenen 56. Münih Güvenlik Konferansı’na katılan Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, ülkesinin ve İsveç’in NATO üyeliğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin İsveç’in adaylığına karşı çıkmasına rağmen Finlandiya ve İsveç’in aynı anda NATO’ya katılma kararlılıklarını sürdürdüklerini belirten Marin, "Türkiye ve Macaristan’a NATO’ya İsveç ile katılmak istediğimize dair net bir sinyal ve mesaj gönderdik. Bu herkesi ilgilendiren bir konu. NATO’ya İsveç ile aynı anda katılmak istiyoruz. Bu sadece iyi birer komşu ve partner olduğumuz için değil, aynı zamanda NATO’nun güvenlik planı gibi somut durumlarla da ilgili" dedi.
Danimarkalı aşırı sağcı Sıkı Yön Partisi lideri Rasmus Paludan’ın Türkiye’nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur’an-ı Kerim yakarak düzenlediği provokatif eylemin ardından İsveç ve Türkiye arasında tansiyon yükselmiş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin İsveç’ten önce Finlandiya’nın NATO üyeliğini onaylayabileceğini ifade etmişti.
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















