Meridyen Eğitim Kurumları
Haberi Sesli Oku

Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftarlar, Sabiha Gökçen Havalimanı’na akın etti

Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftarlar, Sabiha Gökçen Havalimanı’na akın etti

Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftarlar, Sabiha Gökçen Havalimanı’na akın etti

Suudi Arabistan’dan dönen Fenerbahçe kafilesini karşılamak için Sabiha Gökçen Havalimanı’na gelen Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftarlar, ortak tezahüratlar eşliğinde bekleyişlerini sürdürüyor. 
2022-2023 sezonu Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası’nın sahibi Fenerbahçe, dün akşam Turkcell Süper Kupa Finali’nde Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da TSİ 20.45’te kozlarını paylaşacaktı. Ancak Fenerbahçe’nin ve Galatasaray’ın Atatürk tişörtleri ve pankartlarla ısınmaya çıkmasına Suudili yetkililerin izin vermemesinden dolayı iki kulüp mücadeleyi oynamama kararı aldı. Süper Kupa’nın iptal edilmesinin ardından Galatasaray ve Fenerbahçe kafilesi Türkiye’ye doğru yola çıktı. 
Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne iniş yapacak olan Fenerbahçe kafilesini taşıyan uçağı beklemek için çok sayıda Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftar, havalimanına akın etti. Sabaha karşı 06.00’da iniş yapması planlanan kafileyi bekleyen taraftarlar, ‘Türkiye’ ve ‘Mustafa Kemal Atatürk’ tezahüratları yapıyor. 
 



Pazar 8.7 ° / 6.3 °
Pazartesi 7.6 ° / 5.1 °
Salı 7 ° / 4.4 °
  • BIST 100

    9877,59%-0,37
  • DOLAR

    36,21% 0,35
  • EURO

    37,99% 0,32
  • GRAM ALTIN

    3352,29% -1,35
  • Ç. ALTIN

    5525,76% 0,70
LÖSEV RAMAZAN BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Meridyen Eğitim Kurumları
Ambalaj ürünleri pazarlama
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun