Meridyen Eğitim Kurumları

Fenerbahçe’den siyasi parti ziyaretleriyle ilgili iddialara yanıt

Fenerbahçe’den siyasi parti ziyaretleriyle ilgili iddialara yanıt

Fenerbahçe’den siyasi parti ziyaretleriyle ilgili iddialara yanıt

Fenerbahçe, yönetim kurulunun geçtiğimiz günlerde Ankara’da gerçekleştirdiği ziyaretlerle ilgili iddialara yönelik, "Ziyaretlerin yegane amacı yeni yönetim kurulumuzun önemli sosyal paydaşlarımız olan siyasi parti liderlerine takdim edilmesidir. Ortaya atıldığı şekilde veya başka türlü hiçbir siyasi gündemi ve amacı bulunmamaktadır" denildi.
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu geçtiğimiz günlerde Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Sarı-lacivertli kulüp ortaya atılan iddialara yönelik resmi internet sitesinden açıklama yayımladı. İddiaların kötü niyetli olduğu vurgulanırken şu ifadelere yer verildi:
"Başkanımız Ali Koç ve yönetim kurulumuzun, 19 Ağustos Pazartesi günü Ankara’da gerçekleştirdikleri ziyaretler ile ilgili gündeme getirilen hayal mahsulü ve kötü niyetli iddialar üzerine açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Bu nezaket ziyaretlerinin yegane amacı yeni yönetim kurulumuzun önemli sosyal paydaşlarımız olan siyasi parti liderlerine takdim edilmesidir. Ortaya atıldığı şekilde veya başka türlü hiçbir siyasi gündemi ve amacı bulunmamaktadır.
Dünyanın en büyük spor kulübü olan Fenerbahçe’miz, siyasetin her zaman dışında kalmış, tüm partilere eşit mesafede durmaya büyük bir özen göstermiştir. Kulüp olarak ilkemiz Türk sporuna hizmet etmek ve ülkemizi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmektir. Fenerbahçe’nin adını siyasi değerlendirmelere dahil etmek büyük bir hadsizliktir. Kamuoyundan ricamız bahsi geçen mesnetsiz ve gerçek dışı iddiaların dikkate alınmamasıdır."


Perşembe 31.8 ° / 23.7 °
Cuma 30.8 ° / 23.6 °
Cumartesi 31.2 ° / 23.9 °
  • BIST 100

    9904,79%-0,78
  • DOLAR

    33,93% 0,22
  • EURO

    37,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2736,63% 0,08
  • Ç. ALTIN

    4453,97% 0,00
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun