- İMSAK 05:29
- GÜNEŞ 06:54
- ÖĞLE 13:16
- İKİNDİ 16:43
- AKŞAM 19:27
- YATSI 20:47
-
BIST 100
16260,10%0,87
-
DOLAR
44,34% 0,10
-
EURO
51,38% -0,08
-
GRAM ALTIN
6277,20% 0,01
-
Ç. ALTIN
10757,95% 0,00
ÖZEL HABERLER
ÖZEL HABERLER Haberleri
Fatih’te bir taksi şoförü, hastaneye gitmek için kaldırımda bekleyen yaşlı kadını değişim saatinde olduğunu iddia ederek aracına almadı. Saatlerce kaldırımda bekleyen yaşlı kadını ise başka bir taksiye binerek hastaneye gitti. Yaşlı kadını aracına alan taksi sürücüsü, “Herkes işini düzgün yapmalı” dedi.
Olay dün saat 13.00 sıralarında Fatih Haseki Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yaşlı bir kadın ve yanındaki diğer vatandaş hastaneye gitmek üzere kaldırımda taksi beklemeye başladı. Saatler geçmesine rağmen hiçbir taksici yaşlı kadını taksisine almazken, bir taksi sürücüsü ise değişim saatinde olduğunu iddia ederek yaşlı kadını aracına almadı. Bunun üzerine sinirlenen vatandaşlar, “Hep değişim saati mi oluyor?” diyerek tepki gösterdi.
Saatler sonra oradan geçen ve içerisinde müşterisi bulunan bir başka taksi sürücüsü ise, yaşlı kadının yorulduğunu görünce aracına alarak hastaneye götürdü. Taksi sürücüsü, “Herkes işini düzgün yapmalı” ifadelerini kullandı.
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















