Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    16698,39%-0,07
  • DOLAR

    43,63% 0,00
  • EURO

    51,90% 0,25
  • GRAM ALTIN

    7099,51% -0,50
  • Ç. ALTIN

    11727,26% 0,00
Meridyen Eğitim Kurumları
GÜNDEM

Türkiye genelinde kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

YEREL YÖNETİMLER

Nilüfer Belediyespor Eker, Aydın'da Zorlu Bir Galibiyet Aldı

YEREL YÖNETİMLER

Nilüfer'de Sanayi Vizyonu Toplantısı: Yüksek Teknoloji ve Planlı Dönüşüm Vurgusu

YEREL YÖNETİMLER

Nilüfer Kent Tiyatrosu'ndan Genç Yeteneklere Yoğunlaştırılmış Eğitim

Tarih: 30.04.2022 12:41 Güncelleme: 30.04.2022 12:41
Eşref Hamamcıoğlu’ndan Burak Elmas’a:

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray Başkanı Burak Elmas’a yaptığı çağrıda, "Kime ne söz verdiniz ve yerine getiremiyorsunuz?" dedi.
Galatasaray Divan Kurulu Olağanüstü Toplantısı, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda gerçekleştiriliyor. Toplantıda açıklamalarda bulunan Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, "Bu kürsüye bambaşka amaçla çıkmayı planlamıştım. 12 yaşında girdiğim bu Tevfik Fikret Salonu’nda bu kadar üzücü bir manzara ile karşılaşmadım. Boş sandıklar ve genel kurul iradesiyle seçilmiş yönetim kurulu üyelerinden hiç kimse yok. Galatasaray bunu hak etmiyor. Genel kurul üyeleri olarak bunun altında kalmayacağız. Galatasaray’ın kenetlenerek bunu çözeceğinden yüzde yüz eminin. Son divan toplantımızda ve seçim süreci yaptığım konuşmalarda 3-4 tane ögeyi vurgulamıştım. Samimiyet eksikliğinden bahsetmiştim. Burak Elmas’ın şahsında ve ona omuz veren yönetim kurulu nezdinde bunu çok net görüyoruz. Samimi değiller. Güven eksikliğinden bahsetmiştim. Boş sandıklar, boş yönetim kurulu masası. Burak Elmas konuşmalarında şeffaf değil. Ne söylediği anlaşılmıyor, arkasından ne çıkacağı belli değil. Dün katılmış olduğumuz değerlendirme toplantısında kendisinin daveti üzerine, 21-28 Mayıs tarihlerini önerdik, kendisi ’prensipte olur’ dedi. ’Yönetim kurulu üyeleriyle değerlendirip, haber vereceğim’ dedi. Şimdi soruyorum, hangi yönetim kurulu üyeleri bizim önermiş olduğumuz 21-28 Mayıs tarihi hayır dediler ki Burak Elmas bunu kabul edemedi. O arkadaşların buraya gelip bunun hesabını vermeleri lazım. Çünkü genel kurulunu kandırarak seçildiler. İşte bu geven eksikliğidir. Bunun hesabını genel kurul üyeleri olarak soracağız. Şu utanç verici manzarayı unutmayalım, unutturmayalım. Çok önemli bir tarihi gün yaşıyoruz. Galatasaray’da 1 adaylı seçim olmaz. Galatasaray demokrasisi adayların yarışıdır. Yarış rekabettir, husumet değildir. Bu önerilenler Galatasaray’daki tabloyu hala okuyamamışlardır, hala geçmiş ibrasızlıkları gündeme getiriyorlar. İbrasızlık iyi bir şey değil ama ibra etmeyenler kadar ibra etmeyenleri de sorgulamamız lazım. Buyurun ibra edilmeyenler buradalar. Neredeler, boş sandalyeler. Bundan herkesin ders çıkarması lazım" diye konuştu.

"Galatasaray tetikçilerin elinde esir kalmayacaktır"
Seçimle ilgili olarak ise Hamamcıoğlu, "Seçim sürecine girmiştik. Bugün yapılacaktı. Harici müdahalelerle Galatasaray Genel Kurul iradesine ipotek konmuştur. Bunun başka tarzı yoktur. Altta yatan sebepler nedir? Acaba bu seçim süreci uzatılarak bir 3. veya başkan adaylar için mi hazırlık yapılıyor. Bu adayların önünü kesmek olmaz elbette. Ama bu adaylar şaibe altında kalacaktır. Bu çok net. Galatasaray tetikçilerin elinde esir kalmayacaktır" şeklinde konuştu.

"Kime ne söz verdiniz ve yerine getiremiyorsunuz?"
Galatasaray Başkanı Burak Elmas’a çağrıda bulan Eşref Hamamcıoğlu, "Başkan Burak Elmas ve değerli arkadaşları, bu kadar istifa çağrısına ve genel kurulun sizi istememesine rağmen burada kalmaya neden bu kadar ısrar ediyorsunuz? Dahilde ve hariçte ve taahhütünüz varsa bu taahhütleri bizle paylaşın, biz genel kurul olarak bu taahhütleri yerine getirir, sizi darda bırakmayız. Lütfen bunları bizle şeffaf olarak paylaşın. Kime ne söz verdiniz ve yerine getiremiyorsunuz? Bugün Galatasaray için dönüm noktası" ifadelerini kullandı.

Yeni yılınız kutlu olsun
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

izmit sevdalısı
3.01.2026 03:04:46
Fatma başkanda gecıcı esnaf kalıcı yaptığı bu zulumlerin karşılığını esnaf seçim zamanı kendisine ödetcektir.Aklıselim davranıp bu zor ekonomık sıkıntılarda esnafa zulum yapmak yerine avmler karsısında kücük esnaf desteklenmeli sopa göstermemeli.Esnaf bunu unutmayacaktır

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 21 16 1 4 36 52
2.FENERBAHÇE A.Ş. 21 14 0 7 30 49
3.TRABZONSPOR A.Ş. 21 13 2 6 18 45
4.GÖZTEPE A.Ş. 21 11 3 7 15 40
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 21 10 4 7 10 37
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 21 9 6 6 14 33
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 21 7 5 9 0 30
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 21 7 7 7 -6 28
9.KOCAELİSPOR 21 7 8 6 -4 27
10.CORENDON ALANYASPOR 21 4 6 11 -2 23
11.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 21 6 11 4 -5 22
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 21 4 9 8 -9 20
13.TÜMOSAN KONYASPOR 21 4 9 8 -9 20
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 21 5 11 5 -15 20
15.İKAS EYÜPSPOR 21 4 11 6 -13 18
16.KASIMPAŞA A.Ş. 21 3 11 7 -13 16
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 21 2 10 9 -26 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 21 3 15 3 -21 12
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti