Meridyen Eğitim Kurumları
11.03.2026
İFTARA KALAN --:--:--
  • İMSAK 05:52
  • GÜNEŞ 07:16
  • ÖĞLE 13:19
  • İKİNDİ 16:35
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:31
  • BIST 100

    16193,56%0,17
  • DOLAR

    44,08% 0,05
  • EURO

    51,05% -0,31
  • GRAM ALTIN

    7333,73% -0,29
  • Ç. ALTIN

    11826,62% -0,32
Meridyen Eğitim Kurumları
GÜNDEM

İzmir'de Başkan Tugay’dan kredi tepkisi!

GÜNDEM

Kocaeli Büyükşehir’den bayram öncesi temizlik seferberliği

YEREL YÖNETİMLER

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Wushu Kung Fu Federasyonu Heyetini Kabul Etti

YEREL YÖNETİMLER

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin e-38 Platformu Şehri Tanıtıyor ve Ekonomiyi Destekliyor

Tarih: 25.01.2024 12:06 Güncelleme: 25.01.2024 12:06
Eşini öldüren sanıktan ilginç savunma:
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde eşini sırtından bıçaklayarak öldüren sanık suçlamaları kabul etmeyerek, "Kesinlikle böyle bir şey yapmadım. Ahirette haklı olduğumu bir gün anlayacaksınız. Eşimin öldüğüne emin olayım ben de kendimi asacağım. Eşimi hala köpekler gibi seviyorum" dedi. Sanık, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
Erenler Mahallesi Kamer Sokak’taki evde 30 Mart 2022 tarihinde meydana gelen olayda, Hacı Perçem isimli şahıs, tartıştığı eşi Ayşe Perçem’i sırtından bıçaklayarak yaraladıktan sonra 5 yaşındaki çocuğunu da yanına alarak kayıplara karışmıştı. Ayşe Perçem kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiş, şüpheli koca ise Sakarya’da gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

"Sırtından 3 kez bıçaklamış"
Sanığın Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanmasına devam edildi. Duruşmaya tutuklu sanık Hacı Perçem, avukatı Abdurrahim Burak, öldürülen Ayşe Perçem’in aile avukatı Eray Akbal katıldı. Maktulün aile avukatı Avukat Eray Akbal, "Ayşe, arkadan 3 kez bıçaklamıştır, sanık ise olay sonrasında çocuğunu alıp kaçmıştır. Sabıka kaydı da göz önünde bulundurularak eşe karşı kasten öldürme suçundan cezalandırılması talep ediyoruz" dedi.

"İnsan sevdiğine bilerek zarar verir mi"
Savunması için söz hakkı verilen Hacı Perçem, "Benim tek şahidim Allah’tır. İnsan sevdiğine bilerek zarar verir mi? Biz eşimle mutluyduk. Yara aldığını dahi bilmiyordum. Eşim dışarıda beni kast ederek ’Bu hırsızın 15 yıl cezası var’ diye bağırdı, ben firariydim. Eşimin dışarıda sadece yere yattığını hatırlıyorum, başka bir şey hatırlamıyorum. Sesler, konuşmalar, yaşadık" şeklinde konuştu.

"Bu aileye 3 harfliler musallat oluyor, bu metafizik bir gerçektir"
Geçen celselerde Adli Tıp Kurumu Gözlem İhtisas Dairesi’nden alınan raporda sanığın akli dengesinin tam olduğu belirtilmesi üzerine konuşan sanık avukatı Abdurrahim Burak, "Adli tıp raporunun müvekkilim gözlem altına alınmadan verildiği ortadadır. Çok kısa muayene ile Gözlem İhtisas Dairesi tarafından rapor düzenlenmiş, devamında 4. İhtisas kurulu tarafından rapor tanzim edilmiştir. Müvekkilim üzerine gerekli tetkiklerin yapılmadığını düşünüyoruz. Raporun, müvekkilimin uzun süre gözlemden sonra mahkemeye sunulmasını talep ediyorum. Sanığın cinayeti işlemek için çok ciddi bir sebebi yok. ’Eşimi çok seviyorum, onsuz yaşayamam’ diyor. Olay bütün dengesi ve kırılma noktası Ayşe’nin annesinin intihar etmesiyle başlıyor. Ayşe’nin annesine götürdüğü çamaşır ipiyle intihar edince yaşam sevinci bitiyor, psikolojisi çöküyor. Bu aileye 3 harfliler musallat oluyor, bu metafizik bir gerçektir. Zaman zaman bu tür olaylar karşımıza çıkar. Aileye 3 harfliler musallat olmasından sonra Ayşe uyuşturucuya başlıyor. Zaten kanında da metamfetamine rastlanıyor. Ayşe, eşine ve çocuğuna karşı saldırgan tutum sergilemekteydi, tüm tanık beyanlarında bu husus mevcut. Ortada iki bıçak var, sanığın da elinde bıçak izine rastlanmıştır" ifadelerini kullandı.

"Ahirette haklı olduğumu bir gün anlayacaksınız"
Son sözleri sorulan Hacı Perçem, "Kesinlikle böyle bir şey yapmadım. Ahirette haklı olduğumu bir gün anlayacaksınız. Eşim sürekli küfür ediyordu. Bir sürü ses ve cızıltı sesleri geliyordu. Eşim çok değişince hocaya götürdüm. Ne yaptıysam daha kötü oldu. Eşimin öldüğüne emin olayım ben de kendimi asacağım. 18 sene çocuğum olmadı, ben kesinlikle bir kez bile eşime ’Neden çocuğun olmuyor’ demedim, dövmedim. Eşimi köpekler gibi hala seviyorum. Eşim uyuşturucuyu rahatlaması için kullanıyordu ama daha da kötü oldu. Eşime zarar vermek aklımın ucundan bile geçmezdi" dedi.

Sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis
Mahkeme heyeti, sanığın "eşe karşı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasına karar verdi.

Yorum SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu

Sarıyerli
20.02.2026 01:37:20
Sarıyere hoşgeldiniz hayırlı olsun, Allah utandırmasın

İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

izmit sevdalısı
3.01.2026 03:04:46
Fatma başkanda gecıcı esnaf kalıcı yaptığı bu zulumlerin karşılığını esnaf seçim zamanı kendisine ödetcektir.Aklıselim davranıp bu zor ekonomık sıkıntılarda esnafa zulum yapmak yerine avmler karsısında kücük esnaf desteklenmeli sopa göstermemeli.Esnaf bunu unutmayacaktır

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Sinan Küçük
Turizm Taşımacılık 7/24 VİP hizmeti

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Sinan Küçük
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti