Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    15572,47%0,34
  • DOLAR

    43,30% 0,01
  • EURO

    50,75% 0,24
  • GRAM ALTIN

    6718,56% 0,00
  • Ç. ALTIN

    10948,69% -0,66
Meridyen Eğitim Kurumları
YEREL YÖNETİMLER

Koyulhisar Belediyesi Sürekli İşçi Alımı İçin Nihai Aday Listesi Açıklandı

YEREL YÖNETİMLER

Muş'ta Kar Temizleme Çalışmaları Park Halindeki Araçlar Nedeniyle Aksıyor

YEREL YÖNETİMLER

Muş Belediyesi, Sokak Hayvanları İçin Kış Bakımı Sağlıyor

YEREL YÖNETİMLER

Kars Belediyesi, Gençler İçin Ücretsiz Online Satranç Kursu Düzenliyor

Tarih: 27.05.2022 14:29 Güncelleme: 27.05.2022 14:29
Eşine baltalı dehşeti yaşatan Mahsun Kırmızıgül’ün kardeşine 1 yıl 11 ay hapis

Eşine baltalı dehşeti yaşatan Mahsun Kırmızıgül’ün kardeşi Yusuf Bazancir, hakim karşısına çıktığı ilk duruşmada 1 yıl 11 ay hapis cezasına çarptırıldı. Bazancir duruşma çıkışı, "Tatsız bir olay yaşadık, yapacak bir şey yok’’ dedi.
Beşiktaş Kuruçeşme’de 9 Mart günü yaşanan olayda sanatçı Mahsun Kırmızıgül’ün kardeşi Yusuf Bazancir, 5 yıllık eşi Seval Bazancir ile telefonda tartışmış, eşi görüşmek istememesine rağmen evin kapısına dayanan Yusuf Bazancir, kapıyı balta ile açmaya çalışarak içeri girmeye çalışmıştı. Olaya ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca iddianame hazırlanmış, iddianamede Bazancir’in ‘silahla tehdit’ suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası talep edilmişti. İstanbul 56.Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen ilk duruşmada, tutuksuz sanık Yusuf Bazancir, müşteki eşi Seval Bazancir ve tarafların avukatları hazır bulundu.

"Eşimle tatsız bir olay yaşadık, keşke yaşanmasaydı’’
Duruşmada savunma yapan sanık Yusuf Bazancir, olay günü eşiyle telefonda tartıştıklarını belirterek, ‘’Eve gittiğimde eşim kapıyı açmadı, bana öfkeliydi. Ben de kapıyı açması için çok ısrarcı oldum, zaten düzenli olarak sinir ilaçları kullanıyorum. Benim araç gereçlerim hep kenarda, balkonumda durur bahçe için. Bana ‘kıramazsın’ dedi, ‘kırarım’ dedim, yine ‘kıramazsın’ dedi. Ben de o anki öfkeyle, baltayı alıp kapıyı kırdım. Oradaki tek niyetim içeri girip ilacımı almak ve gitmekti. Herhangi bir fiziki şiddet aklımın ucundan geçmedi. Olay sırasında küfür etmiş olabilirim. Eşimle tatsız bir olay yaşadık, keşke yaşanmasaydı. Benim şu an mutlu giden bir evliliğim var’’ dedi.
Eşinden şikayetçi olmadı
Müşteki Seval Bazancir, eşinden şikayetçi olmadığını ve davaya katılmak istemediğini belirterek, "Olay günü eşime sinirli olduğum için kapıyı açmadım. Kendisine kapıyı açmayacağımı söyledim. Israrla benden ilaçlarını istedi, ben de vermeyeceğimi söyledim. O sinirle aramızda tartışma yaşandı. Biz müstakil bir evde yaşıyoruz, bahçe için kullanılan bir takım eşyalar vardır. O anda eline geçirdiği baltayla kapıya vurmaya başladı. Sonrasında ben KADES uygulamasıyla polis ekiplerinden yardım etmelerini istedim. Sanıktan şikayetçi değilim, bugüne kadar da aramızda hiçbir şiddet yaşanmadı. Bana olay sırasında küfür etti ancak tehdit etmedi’’ ifadelerini kullandı.

Eşini korumaya yönelik beyanda bulunduğu aktarıldı
Duruşmada esasa ilişkin mütalaasını açıklayan Cumhuriyet Savcısı, Seval Bazancir’in eşini korumaya yönelik beyanda bulunduğunun anlaşıldığını söyleyerek, sanığın ‘silahla tehdit’ suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmasını talep etti.
Karar açıklandı
Mahkeme, sanık Bazancir’i ‘silahla tehdit’ suçundan 1 yıl 11 ay hapis cezasına çarptırarak hakkındaki hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.
"Şu anda hayatımıza devam ediyoruz’’
Duruşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bazancir, "Tatsız bir olay yaşadık, yapacak bir şey yok şu anda hayatımıza devam ediyoruz. Kanun bu yapacak bir şey yok, saygı duyacağız kanunlara. İtirazımızı da edeceğiz’’ şeklinde konuştu.
Bazancir’in avukatı Pınar Kaya ise ‘’İtirazımızı yapacağız, karar bize göre, bizim istemediğimiz bir karar. Normalde beraat olması gerekirdi, dolayısıyla biz gerekli mercilere itirazımızı yapacağız’’ ifadelerini kullandı.

Yeni yılınız kutlu olsun
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 18 13 1 4 27 43
2.FENERBAHÇE A.Ş. 18 12 0 6 26 42
3.TRABZONSPOR A.Ş. 18 11 2 5 14 38
4.GÖZTEPE A.Ş. 18 10 3 5 14 35
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 18 9 4 5 9 32
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 18 7 6 5 10 26
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 18 6 4 8 2 26
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 18 6 6 6 -6 24
9.KOCAELİSPOR 18 6 7 5 -3 23
10.CORENDON ALANYASPOR 18 4 5 9 0 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 18 5 9 4 -3 19
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 18 4 8 6 -6 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 18 4 8 6 -8 18
14.KASIMPAŞA A.Ş. 18 3 8 7 -10 16
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 18 4 10 4 -15 16
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 18 2 7 9 -18 15
17.İKAS EYÜPSPOR 18 3 10 5 -14 14
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 18 2 13 3 -19 9
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti