- İMSAK 05:45
- GÜNEŞ 07:09
- ÖĞLE 13:18
- İKİNDİ 16:38
- AKŞAM 19:17
- YATSI 20:36
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,80% -0,65
ASAYİŞ
ASAYİŞ Haberleri
Esenyurt’ta yaşlı bir kadın, ucuzluk pazarına müşteri kılığında girerek terlik ve çöp kovası çaldı. Yaşanan olay sonrası dükkan sahibi "istese verirdim" derken, hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, dün öğle saatlerinde Selahattin Eyyübi Mahallesi, Fikri Sönmez Caddesi üzerinde bulunan bir ucuzluk pazarında gerçekleşti. İddialara göre, yaşlı bir kadın müşteri kılığında dükkana girerek terlik ve çöp kovası çaldı. Ucuzluk pazarının güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde, yaşlı kadının eşyaları aldıktan sonra dükkandan çıkararak gözden kaybolduğu görüldü.
“İhtiyacım var deseydi verirdim”
Durumu güvenlik kamerasında izleyerek fark ettiğini söyleyen dükkan sahibi Mücahit Memur, “Yaklaşık 13.00 civarıydı ve kasadaydım, müşteriye bakıyordum. Dışarıdan birinin malzeme aldığını fark ettim ama emin olamadım. Müşteri olduğunu düşündüm. Güvenlik kamerasına baktığımda ise kadının çantasından poşet çıkararak terlik, çöp kovası koyduğunu ve çıkıp gittiğini gördüm. Peşinden gittim ancak yetişemedim. ‘İhtiyacım var’ deseydi verirdim. Ev ihtiyacı sonuçta, dün de kalem çalmaya çalışan bir çocuk yakalamıştım. Ona da ihtiyacı olduğunu söylese vereceğimi söyledim” ifadelerini kullandı.
Olay sonrası güvenlik kamerası görüntülerini polise verdiğini söyleyen dükkan sahibi Memur, şikayetçi olmayı düşündüğünü söyledi.
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















