Meridyen Eğitim Kurumları

Erhan Vergili'den 150 Aileye yardım

Erhan Vergili

Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili ve yönetimi, Çayırbaşı mahallesinde 150 ailenin veresiye defterlerini satın alarak borçlarını ödedi.

Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili ve yönetim kurulu üyeleri, Çayırbaşı Mahallesi’nde Sahur vakti inceleme ve görüşmelerde bulunduktan sonra  bir esnaftan veresiye defterini satın alarak yaklaşık 150 ailenin 150 bin TL civarındaki borcunu ödedi.

Ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımında bulunan ve iftar sonrası vatandaşlara çay ve kahve götürerek misafir olan Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili, bu kez de Çayırbaşı Mahallesinde veresiye borcu bulunan vatandaşların yüzünü güldürdü.

“Hayırların artması için insanlarımızı teşvik etmek gerekiyor”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Erhan Vergili, “Öncelikle başta Sarıyerli vatandaşlarımız olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan ayını tebrik ediyorum. Ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik kriz, özellikle dar gelirli aileleri çok zoru durumda bıraktı. Vatandaşlarımız yiyecek yemek bulamıyor, hayatlarını borçla idame ettiriyor. Çayırbaşı Gençlik Birliği ve Mahalle Başkanımız Mustafa Er, bizimle temasa geçti. Çayırbaşı Mahallesi’nde çok fazla ihtiyaç sahibi olduğunu söylediler. Şahsım ve ilçe yönetim kurulu üyelerimiz de gelen talebi değerlendirdik ve yaklaşık 150 ailenin 150 bin TL civarındaki borcunu ödedik. Aslında yapılan hayırlarımızın çok fazla dillendirilmesi taraftarı değilim. Biz bunu Allah rızası ve vatandaşlarımıza destek olmak için yapıyoruz. Fakat bu tarz hayırların artması için insanlarımızı teşvik etmek gerekiyor. İnşallah bu hayrımız ve çağrımız hayırlara vesile olur” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : Simashaber Merkezi

Salı 18.1 ° / 10.5 °
Çarşamba 17.4 ° / 11.4 °
Perşembe 18.3 ° / 11.9 °
  • BIST 100

    10056%-1,59
  • DOLAR

    32,22% -0,18
  • EURO

    34,77% -0,10
  • GRAM ALTIN

    2428,29% 0,15
  • Ç. ALTIN

    3924,06% 0,00
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun