Meridyen Eğitim Kurumları

Enerji çalışanları afete hazırlanıyor

Enerji çalışanları afete hazırlanıyor

Enerji çalışanları afete hazırlanıyor

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), elektrik dağıtım faaliyet bölgesindeki tüm çalışanları için muhtemel afet senaryolarına karşı acil durum bilgilendirme tatbikatı düzenledi.
SEDAŞ’tan yapılan açıklamaya göre, İnsan Kaynakları ve Kurumsal Yetkinlikler Grup Müdürlüğüne bağlı İş Sağlığı ve Güvenliği departmanındaki uzman eğitmenlerin koordinasyonunda gerçekleştirilen acil durum bilgilendirme eğitim ve tatbikatı; Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce ve Gebze Bölge Müdürlüklerinde eş zamanlı olarak yapıldı.
Çalışanlara muhtemel afetlere hazırlık ve güvenli arama kurtarma tahliye eğitimleri verildikten sonra işletme binalarının önünde bulunan toplanma alanlarında yaralı kurtarma ve yangın tatbikatı organize edildi.
Tatbikat çerçevesinde, acil durumlarda doğru hareket tarzı geliştirmek, kritik karar alma ve yangın sınıfına uygun müdahale tekniği ve söndürme cihazlarının kullanım becerisini kazandırmak hedeflendi. Acil durumlarda başlangıçtan sonuna kadar sistematik müdahale süreci uygulamalı olarak tatbik edildi.
Tahliye ve tatbikat esnasında binanın tekrar gözden geçirilmesi, kontrol etme ve iyileştirilecek alanların gözlemlenmesinin yanı sıra acil durumlara hazırlıklı olmak için iyileştirilebilecek aksiyonlar tespit edildi.


Çarşamba 17.4 ° / 11.4 °
Perşembe 18.3 ° / 11.9 °
Cuma 23 ° / 13.4 °
  • BIST 100

    10147,85%-0,25
  • DOLAR

    32,28% 0,05
  • EURO

    34,97% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2452,76% 0,28
  • Ç. ALTIN

    3942,46% 0,76
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun