Meridyen Eğitim Kurumları
12.03.2026
İFTARA KALAN --:--:--
  • İMSAK 05:50
  • GÜNEŞ 07:14
  • ÖĞLE 13:19
  • İKİNDİ 16:36
  • AKŞAM 19:14
  • YATSI 20:33
  • BIST 100

    16163,69%-0,18
  • DOLAR

    44,10% 0,07
  • EURO

    51,06% 0,11
  • GRAM ALTIN

    7332,46% -0,05
  • Ç. ALTIN

    11826,62% 0,00
Meridyen Eğitim Kurumları
TEKNOLOJİ

Mersin'de ‘Engelsiz Ulaşım’ teknolojisi

SPOR

Bursa Nilüfer Belediyespor Play-Off’a galibiyetle başladı

EKONOMİ

BUSİAD'dan 'Made in Europe' raporu

GÜNDEM

İzmir’de kültür ve sanat hamlesi... İki yılda 40 bin kişi tiyatroyla buluştu

Tarih: 29.08.2022 19:36 Güncelleme: 29.08.2022 19:36
Emre Belözoğlu: “Her maçı kazanmak için oynayacağız”
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, adım adım gittiklerini ve her maçı kazanmak için oynayacaklarını söylerken, ülke puanı ve kulübün maddi durumu için Avrupa maçlarına değer vermeleri gerektiğini ifade etti.
Spor Toto Süper Lig’de Alanyaspor ile karşılaşacak olan Başakşehir’de bugün gerçekleştiren antrenman öncesinde Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu. Takımın yeni transferi Kenny ile ilgili konuşan Belözoğlu, “Bizim adımıza ve Bandırma adına hayırlı olsun. Beşiktaş ile olan görüşmelerde dahil değildik. Kafamızda düşünüyorduk. Beşiktaş ile anlaşma süreci ilerlemeyince devreye girdik. Birkaç kere görüşme şansımız oldu. Geçen senenin 1. Lig’de en değerli oyuncularından birisi. Bizim oyunumuza uygun olduğunu düşündüğümüz, gelişim gösterebilecek bir isim. Büyük takımlarda rahatlıkla oynayacak bir isim. Gelişimini izleyeceğiz. Kendisinden beklentimiz var ve genç, dinamik takım kuruyoruz. Büyük takımlarla yarışabilecek Avrupa’da da, ligde de takım kurduk. İki taraf için de hayırlısı olsun. Değerli oyuncular transfer ettik, genç oyuncular transfer ettik. Hepsine baktığımızda takım yaş ortalamasını düşürdüler, hem de maliyet anlamında da birkaç sene öncesine göre daha derli toplu gidiyoruz. Kulübün gerçeklerini göz ardı edemeyiz. Bugün kulüpler geçmişte bir maçtan sonra 750, 800 bin Euro kazanıyordu, şimdi 100 bine düştü. İyi planlama yapmamız gerekiyor” dedi.

“Avrupa maçlarına değer vermemiz gerekiyor”
İyi ve kaliteli oyunculardan oluşan takımları olduğunu ifade eden Belözoğlu, “Herkesle mücadele edecek takımımız var. Üç kulvarda da mücadele edeceğimiz 23, 24 eş değer oyuncumuz var. Rotasyon derdimiz yok. Her maçı kazanmak için, özellikle Avrupa kupalarında ülke puanına katkı anlamında sonuna kadar zorlayacağız. Bu sene kendi kategorisinde tek katılan şampiyonaya takım biz olduk. Bu anlamda mutluyuz. Diğer takımlarımızda Avrupa da devam ediyorlar. İnşallah Türk futboluna hizmet ederiz. Baktığınızda İsrail ve Belçika’nın gerisindeydik. İki takımı da eleyerek önemli bir iş yaptık. Diğer takımlarda bunları değerlendirecektir. Türk futbolu kritik bir eşik yaşıyor. Avrupa maçlarına değer vermemiz gerekiyor. Tüm oyuncularımdan faydalanacağım” ifadelerini kullandı.

“Hatalardan ders çıkartırsak, şampiyonalarda yer alabilecek takımları, oyuncuları yetiştiririz”
27 yıl sonra UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Türk takımının yer almaması ile ilgili genç teknik adam, “Türkiye çok önemli genç bir ülke. Yatırımları olan, devletin desteklediği bir ülke. Ama herkesin, yöneticilerin, sporcuların, futbolun içinde yer almış herkesin şapkasını önüne koyması gereken bir süreç. Gelişim tek taraflı olmuyor birbirimizi de geliştirmemiz gerekiyor, bütün fotoğrafa bakmamız lazım. Belçika Ligi’nde 4’te 4 yapmış takımla oynadık, ama ligde maçlarını federasyonları ertelemişti. Ama Türkiye’de her şey bence çok rekabet merkezli gidiyor, kendi maçını düşünüyor. Biraz beraber hareket edersek toparlanmayacak bir süreç değil. İyi takımlarımızı, iyi hocalarımızla gelişen bir yapı var. Önümüzdeki süreçte hatalarımızdan ders çıkartarak hareket edersek tekrar en iyi şampiyonalarda yer alabilecek takımları oyuncuları yetiştiririz” diye konuştu.

“Pro Lisans aldıktan sonra eğitime devam edeceğim”
Pro Lisansla ilgili soruya cevap veren Emre Belözoğlu, “Pro lisansla gündeme geliyorum. 1, 2 haftaya kadar sonlanacak. Başka polemik oluştururlar benle alakalı. Eğitim çok önemli. Teknik adamlık bir süreç, istediğiniz kadar lisansları alsanız da çok maç hazırlığınızın, iyi bir ekibinizin olması gerekiyor. Futbolculuğumu 4, 5 senesinde bu anlamda yatırımlar yaptım. Eksiklerim hala var. Birbirimizi geliştirmek zorundayız. Ben Pro lisansımı aldıktan sonra eğitime devam etmem, kendimi geliştirmem gerekiyor. Onu almak yetmiyor, uzun süre hizmet etmek, Avrupa’da hizmet etmek arzusu içerisindeyim” ifadelerini kullandı.

“Her maçı kazanmak için oynayacağız”
Adım adım gitmeleri gerektiğini ifade eden Belözoğlu, “Sezona iyi başlamış takımım var ama bunu bütün sezona yaymak istiyoruz. Avrupa Kupaları’nda lig merkezli gelirlere baktığınızda Avrupa Kupası’nın gelirlerinin altına kalıyor. Orada maçlar kazanıp kulübümüze maddi, ülkemize puansal olarak hizmet etmek istiyoruz. İlk hedefimiz gruplardan çıkmak. Kolay olmayacak, her maç zor ama her maçı kazanmak isteyen takımım olacak. O günkü şartlar, oyuncuların performansı gibi parametreler var. Elimden geldiğince her maçı kazanmak için oynayacağım. Tek hedefimiz var. Takım olarak, ekip olarak Alanyaspor maçını kazanmak için çalışmak” dedi.

“Mesut’a burada yardımcı olacağız”
Mesut Özil transferi ile ilgili konuşan Emre Belözoğlu, “Mesut çok yakından tanıdığım bir kardeşim. Dünya futbolunda Real Madrid’de, Arsenal’de oynamış, Dünya Kupası kaldırmış değerli bir oyuncu. Mesut’un kariyer finalinin çok daha iyi bitmesine inandığımı söyledim. Fenerbahçe’de istediği ortamı bulamamış olabilir. Ama ben Mesut’un burada mutlu olabileceğini, sadece futbola kafasını verip takıma destek olacağını düşündüğüm için istedim, o da bizi istedi. Birbirimize iyi geleceğiz. Burada ona yardımcı olacağız. Ondan ne alabileceğini çok iyi biliyorum. İnşallah o da karşılığını verecektir. Ben Mesut’tan Başakşehir’in çok iyi bir geri bildirim alacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Yorum SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu

Sarıyerli
20.02.2026 01:37:20
Sarıyere hoşgeldiniz hayırlı olsun, Allah utandırmasın

İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

izmit sevdalısı
3.01.2026 03:04:46
Fatma başkanda gecıcı esnaf kalıcı yaptığı bu zulumlerin karşılığını esnaf seçim zamanı kendisine ödetcektir.Aklıselim davranıp bu zor ekonomık sıkıntılarda esnafa zulum yapmak yerine avmler karsısında kücük esnaf desteklenmeli sopa göstermemeli.Esnaf bunu unutmayacaktır

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Sinan Küçük
Turizm Taşımacılık 7/24 VİP hizmeti

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Sinan Küçük
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti