Meridyen Eğitim Kurumları
19.03.2026
İFTARA KALAN --:--:--
  • İMSAK 05:38
  • GÜNEŞ 07:03
  • ÖĞLE 13:17
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:21
  • YATSI 20:41
  • BIST 100

    16119,15%-0,25
  • DOLAR

    44,31% 0,24
  • EURO

    51,03% 0,46
  • GRAM ALTIN

    6598,90% -3,63
  • Ç. ALTIN

    11186,94% -2,43
Meridyen Eğitim Kurumları
EKONOMİ

Merkez Bankası o sapmayı hükümete bildirdi!

GÜNDEM

Eskişehir'de Başkan Ünlüce personelle bayramlaştı

GÜNDEM

BUÜ ailesi geleneksel bayramlaşma töreninde buluştu

YEREL YÖNETİMLER

Nilüfer'de park ve orman arazisine kaçak inşa edilen barakalar yıkıldı

Tarih: 19.04.2022 10:38 Güncelleme: 19.04.2022 10:38
Emin Müftüoğlu: “Türkiye’nin tanıtımına önemli bir katkı sağlandı”
Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, 57. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun Türkiye’nin tanıtımına önemli bir katkı sağladığını belirterek, bir sonraki hedeflerinin dünya ve olimpiyatta madalya kazanan branş olmak olduğunu ifade etti.
Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, İhlas Haber Ajansı’na özel açıklamalarda bulundu. Çok özel ve heyecanlı bir tur olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Müftüoğlu, “Özel etaplar vardı. Tarihe ve doğaya saygı mottosuyla yola çıktık. Bodrum’da ’57. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Hatıra Ormanı’ dikerek tura başladık. Çanakkale’ye geldik. Turizm bölgelerindeki tüm güzel bölgeleri geçtikten sonra Çanakkale Köprüsü’nü geçerek 57. Alay’a geldik. Doğadan tarihe geldik. Sondan bir önceki etap çok özel bir etaptı. Türkiye’de bisikletin teknik ve taktik olarak uygulanacağı özel etaplar azdır ama inanılmaz bir etap oldu Gelibolu-Tekirdağ etabında. Orada sonuçlar değişti. Bugüne kadar hep ‘Kraliçe etabı’ dediğimiz dağ etaplarında yarışı kazanan belli olurdu. Bu turda ilk kez farklı bir sonuç ortaya çıktı. Özel etapların ardından çok güzel bir tur oldu. Tanıtım, sportif ve sporcu anlamında inanılmaz bir tur oldu” ifadelerini kullandı.

“Herkesin Cumhurbaşkanımıza bir teşekkür borcu olduğunu düşünüyoruz”
57. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun 5 kıtada 190 ülkede yayınlandığını söyleyen Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, “5 kıta, 190 ülkede yayınlandı. 26 uluslararası medya kuruluşuyla sözleşme imzaladık. Canlı ve özet yayınlarla çok geniş bir kitleye ulaştık. Ülkemizi bundan daha güzel tanıtacak ne olabilir ki? Havadan ve özel çekimlerle çok güzel görüntüler ortaya çıktı. Çok iyi bir tanıtım atağı gerçekleşti. Turizm Bakanlığı’nın Tanıtım Geliştirme Ajansı’yla çalıştık. Yabancı gazeteciler geldi. Sosyal medya, dijital medya, görsel medya ve yazılı medya tura yoğun ilgi gösterdi ve destek verdi. Tüm ajanslara, medya kuruluşlarına ve Türkiye Spor Yazarları Derneği’ne teşekkür ediyoruz. Elde etmek istediğimiz her şey vardı. Bakanımız 2 kez tura katıldı. Spor adamı olarak Spil Dağı’na sporcularla beraber çıktık. Dünkü finale de geldi kendisi. Spor bakanımız bu turun önderi ve lideriydi. Onun önderliğinde biz de bisiklet ailesi olarak, medya olarak, valilerimiz, kaymakamlarımız, belediye başkanlarımız, sivil toplum kuruluşları olarak hep birlikte bu organizasyonu gerçekleştirdik. Spor bakanımıza da katkı ve liderliğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Tabii ki en önemlisi de bu organizasyonun Cumhurbaşkanımızın himayelerinde olması. Bundan dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Çanakkale Köprüsü’nden geçerken inanılmaz duygulara kapıldık ve buradan geçerken Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a herkesin bir teşekkür borcu olduğunu düşünüyoruz. Gelişen Türkiye’nin böylesine bir aydınlık yüzünü, büyük bir projesini kazandırdığı için teşekkür ediyoruz” açıklamasını yaptı.

“Önümüzdeki yıl tanıtım atağı olacak bir tur bekliyoruz”
Önümüzdeki yıl gerçekleşecek olan 58. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu hakkında da konuşan Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, “2008 yılında başladığımız hikayede biz ‘Pro Tour’ demiştik ve 2017’de bunu almıştık. Geriye düştüğümüz yerden tekrar ‘Pro Tour’ diyoruz ve en üste çıkacağız. Bizim hedeflerimiz var. Ekip olarak çok iyi bir yönetim kurulumuz var. Herkes birlikte çalışıyor. Yapabildiklerimizin en iyisini yapmaya çalıştık bu yıl. Gelecek yıl ve daha sonrasında dünyanın en iyi organize edilen turları arasında olmayı hedefliyoruz. Bunun ardından ‘Pro Tour’ ile ilgili çalışmalara başladık. Lobimizi yapıp tekrar buraya çıkmak istiyoruz. Gelecek yıl çok özel ve daha çok ‘World Tour’ yani profesyonel sporcuların katıldığı, herkesin heyecanla izleyeceği ve tanıtım atağı olacak bir tur bekliyoruz. Bu yıl tarihimizdeki ilk kapalı, Olimpik Veledrom açılıyor. Konya’da İslam Oyunları’na hazırlanıyoruz. Bu veledrom ile birlikte ülkemizin ana hedeflerinden ve bizim de ana misyonumuz olan, dünya ve olimpiyatlardaki madalya hedefiyle yola çıktık. Bununla ilgili çalışmaları sürdürüyoruz. Bu ülke artık, jimnastik ve okçuluktaki gibi, yeni madalya heyecanı duyulacak bir branş görecek. Bunu mutlaka başaracağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum

Mustafa gül
17.03.2026 17:18:01
Atılırda bu kadarda desteksiz atılmaz, koskoca genel başkan bunun danışmanları ne iş yapar hepsine yol verip adam gibi danışmanlarla çalışması lazım

Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!

Trabzonlu
12.03.2026 11:35:03
Nihayet bizimde bir çatımız oldu, kuranlara teşekkürler, bize her yer Trabzon

Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu

Sarıyerli
20.02.2026 01:37:20
Sarıyere hoşgeldiniz hayırlı olsun, Allah utandırmasın

İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

izmit sevdalısı
3.01.2026 03:04:46
Fatma başkanda gecıcı esnaf kalıcı yaptığı bu zulumlerin karşılığını esnaf seçim zamanı kendisine ödetcektir.Aklıselim davranıp bu zor ekonomık sıkıntılarda esnafa zulum yapmak yerine avmler karsısında kücük esnaf desteklenmeli sopa göstermemeli.Esnaf bunu unutmayacaktır

Sinan Küçük
Turizm Taşımacılık 7/24 VİP hizmeti

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Sinan Küçük
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 26 20 2 4 44 64
2.FENERBAHÇE A.Ş. 27 17 1 9 33 60
3.TRABZONSPOR A.Ş. 27 18 3 6 24 60
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 26 14 5 7 17 49
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 27 12 8 7 14 43
6.GÖZTEPE A.Ş. 26 11 5 10 10 43
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 26 8 7 11 -2 35
8.KOCAELİSPOR 27 9 12 6 -9 33
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 27 8 10 9 -10 33
10.CORENDON ALANYASPOR 27 6 8 13 1 31
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 26 7 10 9 -4 30
12.TÜMOSAN KONYASPOR 26 6 11 9 -9 27
13.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 26 6 13 7 -8 25
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 27 6 14 7 -18 25
15.KASIMPAŞA A.Ş. 26 5 12 9 -14 24
16.İKAS EYÜPSPOR 27 5 15 7 -19 22
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 26 3 12 11 -28 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 26 4 17 5 -22 17
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti