Meridyen Eğitim Kurumları
Meridyen Eğitim Kurumları
YEREL YÖNETİMLER

GENÇ YETENEKLER ÜNİFEST’TE PARLADI

YEREL YÖNETİMLER

“Baktığın Yerde” sergisi Nilüfer’de izlemine açıldı

YEREL YÖNETİMLER

Büyükşehir Mehteran Takımı Kocaali’de

YEREL YÖNETİMLER

Anadolu Arastası Turizm Geliştirme Kooperatifi olağan genel kurulunu yaptı

Tarih: 01.04.2023 15:47
Elmalı’daki aile katliamı davasında tutuklu sanığın tahliye talebine mahkemeden ret
Edirne’nin Uzunköprü ilçesine bağlı Elmalı köyünde 4 kişilik ailenin öldürülmesiyle ilgili görülen davanın 3’üncü duruşmasında mahkeme, tutuklu sanığın tahliye talebini üçüncü kez reddetti.
Edirne’nin Uzunköprü ilçesine bağlı Elmalı köyünde 2022 yılının mart ayında kooperatiften gelen görevliler, çiftçilik ve besicilik yapan Güner ailesi köy meydanındaki toplama merkezine süt getirmeyince telefonla aradı. Aileye ulaşamayan görevlinin yönlendirmesiyle eve giden kişi, açık kapının hemen girişinde Anıl Güner‘i (26) ölü bulunca durumu köylülere bildirdi. Eve giren köylüler, Mehmet Güner‘in (55) yatak odasında, eşi Filiz Güner‘in (47) mutfakta, aynı adı taşıyan babası Mehmet Güner’in (76) de evin bahçesi içinde bulunan kendi evinin önünde cansız bedenleriyle karşılaştı. Olay gecesi evde arbede yaşandığı ve bu sırada yüzü kesici aletle kesilen Anıl Güner’in ardından vücuduna isabet eden 6 mermi ile hayatını kaybettiği belirlendi. Şüphelilerin Mehmet Güner’e ise evin içinde başına tek el ateş ettikleri, eşi Filiz Güner‘in müdahale etmesi üzerine de kendisini darp edip, başından tek el ateş ederek öldürdükleri, bahçe içindeki evinde bulunan dede Mehmet Güner’in de sırtından iki mermiyle öldürüldüğü belirlendi.

Evinde bin mermi ve kanlı elbiseler bulunmuştu
Daha önce Elmalı köyünde ikamet eden ve bir süre önce evlenip Tekirdağ’ın Çorlu ilçesine yerleşen Berk E., motosikletiyle Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde yol kontrolü sırasında yüzü ve ellerindeki yara izleri üzerine durduruldu. Polislere kaza yaptığını ve yaraların bu yüzden olduğunu öne süren Berk E., gözaltına alınarak Uzunköprü’ye getirildi. İlçe Jandarma Komutanlığı’nda ifadesine başvurulan Berk E., olay günü köyde olmadığını, olaydan haberi olmadığını ve Çorlu’da bulunduğunu iddia etti. Berk E.‘nin Çorlu’daki evinde yapılan aramada bine yakın mermi, boş şarjörler, kanlı elbiseler bulundu. Berk E.‘nin ayakkabısının altında ve içinde cam kırıkları olduğu da belirlendi. Kanlı olan motosikletinden ve elbiselerden de örnekler alındı.
Jandarmanın yaptığı çalışmada ‘Sarı’ lakabıyla bilinen Berk E.‘nin olay günü Elmalı köyünde bulunduğu baz istasyonu kayıtlarından tespit edildi. Evde yapılan incelemede de Berk E.’nin takma dişi bulunurken, ev ve bahçede ayakkabı izleri tespit edildi. Savcılığın olayla ilgili iddianamesinde Berk E.‘nin olay yerinde DNA izinin saptandığına yer verildi.

Duruşmada tahliyesini istedi
Olayın ardından savcılığın ‘bir suçu gizlemek, delillerini ortadan kaldırmak veya işlenmesini kolaylaştırmak ya da yakalanmamak’, ‘mala zarar verme’, ‘Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun’a muhalefet’ ve ‘silahla gece vakti konutta yağma’ talebiyle Edirne 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Davanın 3’üncü duruşması ise önceki gün Edirne Adliyesi’nde görüldü. Duruşmaya tutuklu sanık Berk E. jandarma nezaretinde getirilirken, tutuksuz yargılanan eşi Cansu E. ve avukatları, öldürülen ailenin yakınları ve avukatları da salonda hazır bulundu.
Sanık Berk E., olayda hayatını kaybeden 4 kişinin ölüm saati ile kendi ifadesindeki saatlerin uyuşmadığını belirterek tahliyesini talep etti. Berk E.‘nin avukatı da, müvekkilinin kendi isteğiyle jandarmaya geldiğini, bu nedenle kaçma şüphesinin olmadığını söyleyerek tahliye talebini yineledi.

Son karar 25 Mayıs’ta verilecek
Davacı ailenin avukatı ise Berk E.‘nin olay yerinde bulunan ayakkabı ve DNA izlerinin suçu işlediğini gösterdiğini belirterek, cezalandırılmasını istedi. Mahkeme, Berk E.’nin tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı kesin kararın verileceği tarih olan 25 Mayıs’a erteledi. Bu süreçte savcılığın mütalaasının bekleneceği ifade edildi.

Ambalaj ürünleri pazarlama
Ahsen Güzellik Merkezi

Kategori İçeriği

Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 31 25 1 5 48 80
2.Fenerbahçe 31 23 2 6 49 75
3.Samsunspor 32 16 10 6 9 54
4.Beşiktaş 31 14 7 10 16 52
5.Eyüpspor 32 14 10 8 11 50
6.İstanbul Başakşehir 31 14 11 6 7 48
7.Trabzonspor 31 12 10 9 13 45
8.Göztepe 31 11 10 10 12 43
9.Konyaspor 32 12 13 7 -3 43
10.Kasımpaşa 31 10 9 12 -2 42
11.Gazişehir Gaziantep 31 12 13 6 -2 42
12.Kayserispor 31 10 11 10 -10 40
13.Antalyaspor 31 11 13 7 -21 40
14.Rizespor 31 11 16 4 -14 37
15.Sivasspor 32 9 16 7 -10 34
16.Alanyaspor 31 9 15 7 -11 34
17.Bodrum FK 32 9 16 7 -13 34
18.Hatayspor 31 4 20 7 -29 19
19.Adana Demirspor 31 2 25 4 -50
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti