Meridyen Eğitim Kurumları
Meridyen Eğitim Kurumları
ASAYİŞ

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti: Maskelerle kahveyi taradılar

KÜLTÜR SANAT

İmrahor İlyas Bey Camii’ne uzay kafes: 100 yıl sonra üstü kapatılacak

GÜNDEM

Yalova’da bisiklet yolu ağı genişliyor

EKONOMİ

Vestel’den elektrikli araç şarj istasyonları konulu reklam filmi

Ekrem Al ve Ali Büyükasar'dan Açıklamalar

Ekrem Al ve Ali Büyükasar

Sarıyer Teknik Direktörü Ekrem Al ve Genel Kaptan Ali Büyüksar'dan çok özel açıklamalar

Hocam Öncelikle Sarıyer Spor kulübüne Hoş geldiniz. Hayırlı olsun

Hoşbuldum Teşekkür ederim, sizde hoş geldiniz.

 Teşekkür ederim hocam. İlk önce takımın genel durumu ile başlayalım nedir takımın genel durumu geldiğinizde nasıl bir tabloyla karşılaştınız?

Geldiğimde biraz kırılgan, yılgın, öz güvenini biraz kaybetmiş kazanamamaktan ötürü endişe bir gerilim var takımda, biz önce  bu yönde toparlamaya çalıştık.  Antreman eksikliğinde de kamp  dönemimiz çok iyi geçti çok iyi çalıştılar kampta oynadığımız hazırlık maçları bize iyi sinyaller verdi  ama ilk maçın tabi ne olacağını kestiremiyorduk.  Takımın ciddi maçta neler yapabileceğini neler  ortaya koyabileceği bizim açımızdan da beklenti içerisindeydi. Maç oynadıktan sonra eksikleri gördük ve yine hala çok eksik var takımın çalışma ve isteme yönünde bir sıkıntı yok şu anda. Yani antremanda da maçlarda da gerektiği gibi kendilerini ortaya koyuyorlar ama bir bütünlük içerisinde oyun anlayışında hem savunmada olsun. Hem hücumda olsun. Arızalarımız var. pas yönünde biraz sıkıntılarımız var. Bunları zaman içerisinde gidecek ama bunlar olurken de kazanmayı bildi en azından takım istekle koşmayla, azimle kazanmayı bildi Bu da çok moral verdi Onlara iki maç üst üste kazanmış olmanın vermiş olduğu bir güven var rahatlık var. Mutluluk var takımda birlik beraberlik var. Bu birlik beraberlik tümüyle yani yönetimler tutun futbolcularına kadar bir bütünlük içerisinde şu anda Sarıyer Kulübü. Bunlar tabi kulüp adına bizler adına iyi şeyler beklentimizi de arttırıyor bakalım bu maçta oynayacağız çıkacağız yine kendimiz ortaya koyacağız sonucu hep birlikte göreceğiz.

Yönetimle aranız nasıl?  Başkan ve Yönetim Kuruluyla talepleriniz yerine getiriliyormu?

Hiçbir eksik yok, kulüpte benim şu ana kadar isteyip de yada olması gereken şeylere baktığım zaman öyle bir eksik yok ama tüm kulüpte de herkes bir şeylik var dı böyle acaba duygusu vardı yani takım nereye kadar gider neler yapabilir?. Biliyorsunuz aşağıya küme hattına da yakınız ama iki maçı almakla takımıda rahatlatmış olduk, şimdi onun rahatlığıda var  kulup içerisinde benim gördüğüm bir sıkıntı yok profesyonelce anlayışımız devam ediyor herkes kendi işini yapıyor bir problem yaşamıyoruz. Şunu söyleyeyim isim olarak değil her futbolcu sırası geldiğinde eşit hakka sahip, bunu iki maçtada gördü seyirci ve toplum. kendini ortaya koyan katkı sağlayan oyuncu  Bu hafta olmazsa önümüzdeki hafta tekrar oynayabilir kadroya girmez önümüzdeki hafta direk sahaya çıkabilir. Bazı futbolucuların kendini yenilemesi adına kadroya veya 11e alıyoruz bunlar onlar için şey olmayacak kendini bırakma  vesilesi olmayacak daha çok çalışacak daha çok ateşlenecek ve formayı kapmak için savaşacak bu tümü için geçerli.

Takımın Transfer ihtiyacı  varmı?

Yok bu takımla sezon sonuna kadar gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Şimdi yapacağım transferler bize katkı sağlar mı bizi nereye taşır sonra gelen şeyler futbolcu isimleri veya bildiğiniz isimler iyileri oynuyor zaten bizimkilerden farklı değil o zaman iki oyuncu aldık zaten o zaman daha fazla transfer yapmanında bir esprisi yok, yani aynı kategoride oyuncu alacaksak sırf oyuncu almış olmak için transfer yapmayız.

Hocam Ziraat Türkiye Kupası'nda sürpriz sayılabilecek sonuçlar alındı alt lig takımları  süper lig takımlarını eledi bu konudaki düşüncelerinizi nedir?

Şimdi değişik oyunculara şans veriliyor değişik oyuncular ve sonuç alınamayınca esas kadroya doğru gidiyor orada Tabii bir alabora durum söz konusu ama kupanın kategorisi içerisinde her nedense ben de yaşadım bunu Erzurumspor da Galatasarayı yendik biz kupadan elemiştik, bu tür sonuçlar çıkabiliyor futbolcular mesela bu gruptaki şeyde takımlar daha çok asılıyor, maddi tarafınıda düşünüyor, maddi tarafından kazanç sağlamak için daha çok asılıyor, diğerlerinin kontresi daha fazla olmuyor, kendi içerisinde bir esprisi,  değişimi oluyor.

Taraftarda olumsuz bir hava vardı sizin gelmenizle ve iki maç kazanılmasıyla hava değişti ve playoff hesapları yeniden yapılmaya başlandı bu konuda ne düşünüyorsunuz.

Şimdi 4 puan var aramızda Kapatılmayacak bir puan farkı değil ama bunu biz playofa kalacağız diye ben bu topluma söz veremem ama gidebildiğimiz en iyi noktaya kadar gideriz yani playoff  finali oynamak istemiyormuyuz şahsım ve takımım adına tabiki playoff finalini istiyoruz Onun için de var gücümüzle çalışıyoruz ve istiyoruz çocukların da bakış açısı öyle şimdi seyirci  haklı seyirciye önce göstereceksin ondan sonra destek alacaksın, biz  bir iki haftada bir kıvılcım yaptık onlar da bundan sonra bize desteğini verirse hep birlikte takımı daha iyi yerlere getirir ve taşırız.  

Son olarak taraftara mesajınız nedir?

Taraftarı bekliyoruz ilk maçı çok garip oynadık, az taraftara az kitleye oynadık  Sarıyer kulubü değerli bir kulüp eski bir camia kalite bir bir kulüp taraftarı ile coşabilecek bir kulüp onun için taraftarımızı bizi desteklemeye davet ediyoruz. Yardımcılarımla birlikte biz onlara iyi şeyler sunmaya devam edeceğiz, ama bu galibiyet olmasa bile iyi futbol, hırslı bir futbol, sahada koşan savaşan isteyen bir takım göstereceğiz sonucu zaten Allahın takdiri onları yanımıza bekliyoruz engelleri taraftarımızla aşacağız.

Ali bey takımın Genel Kaptanı olarak Sarıyer’de son durumu nasıl görüyorsunuz ?

Öncelikle şunu net bir biçimde ifade edebilirim ki Ekrem hocamızın başında bulunduğu yeni teknik heyetimiz bir süredir takımda kaybolan disiplini, hırsı ve umudu geri getirdi. Oyuncularımız devre arası kampından bu yana çok istekli ve mücadele arzuları yüksek seviyede. Bu pozitifliğin son iki maçımıza da yansıdığını hepimiz gördük. Tek dileğimiz bu olumlu havanın lig sonuna kadar devam etmesi. Tüm çalışmalarımızı bu yönde gerçekleştiriyoruz.

Tarsus idman yurdu mücadelesi için neler söylemek istersiniz ?

İki takımda play off mücadelesi veren ligin iddalı ekipleri. Tarsus idman yurdu genç ve çok koşan bir takım görüntüsü çiziyor. Bu tip mücadelelerde kim daha çok istiyorsa kim daha çok koşuyorsa kim ayakta kalıyorsa genelde galip gelen taraf oluyor. Birbirine denk sayılabilecek iki takımın mücadelesinde süphesiz seyir zevki yüksek bir maç olacaktır. Sarıyer olarak hedefimiz iyi giden serimizi devam ettirerek sahadan galip ayrılmak. Umarım futbol şansı da sahada bizimle olur.

Son olarak taraftara bir mesajınız varmı ?

En zor şartlarda bile bizden desteğini esirgemeyen büyük Sarıyer taraftarını Pazar günkü maçta Yusuf Ziya Öniş stadyumuna bekliyoruz. Kendilerinin takımı motive etmesi ve itici güç olması büyük fayda sağlıyor. Teşekkür ediyoruz.


Haber Kaynak : Simashaber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Ekrem Büyükasar' Açıklamalar

Kategori İçeriği

Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Ebru Kılıç Beauty

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti