Meridyen Eğitim Kurumları
Haberi Sesli Oku

Edremit Ticaret Odası’ndan Balıkesir Kocaseyit Havalimanı yönetimine ziyaret

Edremit Ticaret Odası’ndan Balıkesir Kocaseyit Havalimanı yönetimine ziyaret

Edremit Ticaret Odası’ndan Balıkesir Kocaseyit Havalimanı yönetimine ziyaret

Edremit Ticaret Odası’ndan bir heyet, Balıkesir Koca Seyit Havaalanı Müdürü Taner Ödemiş’i ve Balıkesir Koca Seyit Havaalanı Çelebi Hava Servisi Şefi Selçuk Öztürk’ü makamında ziyaret etti.
Edremit Ticaret Odası Başkanı Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Üyesi M. Emre Akdoğan, Yönetim Kurulu Üyesi ve TURSAB Balıkesir Çanakkale Bölge Temsil Kurulu Başkanı Fatih Ergün ile Genel Sekreter Recep Akgün’den oluşan heyet, Balıkesir Koca Seyit Havaalanı-Ankara Esenboğa Havaalanı arasında uçuşların Mart ayında yeniden başlaması üzerine Balıkesir Koca Seyit Havaalanı Müdürü Taner Ödemiş’e teşekkür ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Balıkesir Koca Seyit Havaalanı - Ankara Esenboğa Havaalanı arasında başlayan uçuşların önümüzdeki yaz sezonunda sayılarının artmasının ve 2022-2024 kış sezonunda da devam etmesinin bölge turizminin kalkınmasında etkili olacağına değinilirken, uçuşların ve güzergâhlar arası talebin devamlılığının sağlanabilmesi için duyuru ve tanıtımın öneminden bahsedildi.
Görüşmede ETO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin; Kuzey Ege Ticaret Odaları olan Edremit, Burhaniye, Ayvalık ve Bergama Ticaret Odalarının, Koca Seyit Havaalanı’nda uçuş sayılarının ve güzergâhlarının artması için yapılacak çalışmalarda fikir ve iş birliği içinde hareket ettiklerine değinirken, bu durumun bölge turizminin kalkınmasına katkı sağlayacağı konusunda görüş birliği içinde olduklarını ifade etti.
Görüşmede Balıkesir Koca Seyit Havaalanı Müdürü Taner Ödemiş ise Kuzey Ege Ticaret Odalarının iş birliği içinde uçuşların ve güzergahların arttırılmasına yönelik girişimlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi
Edremit - Ankara ve Edremit -İstanbul uçuşları dışında Balıkesir Koca Seyit Havaalanı’ndan yeni uçuş güzergâhlarının belirlenmesi için Balıkesir Çanakkale Bölge Temsil Kurulu Başkanı Fatih Ergün ileri tarihlerde hava yolu firmalarına ziyaretlerin planlanması ve diyalogların devamı konusunda Kuzey Ege Ticaret Odaları ile iş birliği içinde hareket edeceklerini belirtti.
Balıkesir Koca Seyit Havaalanı Müdürü Taner Ödemiş’in ardından heyet, Çelebi Hava Servisi Şefi Selçuk Öztürk ile de görüştü.
Çelebi Hava Servisi Şefi Selçuk Öztürk CIP Lounge hizmetine yatırım yapmayı düşündüklerini, CIP hizmeti ile havaalanında üst düzey bir hizmet sağlamayı ve başta iş dünyası olmak üzere tüm havalimanı yolcularına Çelebi ayrıcalığının yaşatmayı hedeflediklerini belirtti.
Her iki ziyarette de Balıkesir Koca Seyit Havaalanın bölge turizmine ve ekonomisine katkı sağlamasına yönelik ortak çalışmalar içinde yer alma konusunda fikir birliğine varılarak ziyaretler sonlandırıldı.


Pazar 12.5 ° / 8.4 °
Pazartesi 11.5 ° / 7.9 °
Salı 12.7 ° / 7.6 °
  • BIST 100

    14155,46%0,76
  • DOLAR

    42,69% 0,23
  • EURO

    50,15% 0,06
  • GRAM ALTIN

    5897,70% 0,71
  • Ç. ALTIN

    9533,17% 2,62

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Meridyen Eğitim Kurumları
Ambalaj ürünleri pazarlama
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun