Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    14915,65%1,02
  • DOLAR

    43,12% 0,21
  • EURO

    50,20% -0,08
  • GRAM ALTIN

    6245,46% 0,83
  • Ç. ALTIN

    10147,72% 0,77
Meridyen Eğitim Kurumları
YEREL YÖNETİMLER

İpekyolu Belediyesi Halkla Dayanışma Yemeğinde Buluştu

YEREL YÖNETİMLER

Van'da Atlı Jandarma Timleri Kaçak Avcılığa Karşı Deltada Devriye Görevinde

YEREL YÖNETİMLER

14 İlde Siber Dolandırıcılık Operasyonu: 90 Şüpheliden 39'u Tutuklandı

YEREL YÖNETİMLER

AFAD'ın 6. İyilik Gemisi Mersin'den Sudan'a Yola Çıktı

Tarih: 07.11.2021 14:58 Güncelleme: 07.11.2021 14:58
Edirnekapı Şehitliği’nde yaşanan olaylar protesto edildi
Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı üyeleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan Edirnekapı Şehitliği’nde genç çiftlerin uygunsuz görüntülerinin ardından şehitliği ziyaret etti. Alperen Ocakları üyeleri yaşanan olayları protesto ederek, bir şehit yakınına küfretmesi nedeniyle İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’a da tepki gösterdi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan Edirnekapı Şehitliği’nde genç çiftlerin uygunsuz görüntüleri tepkilere yol açtı. Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı üyeleri, görüntülerin ardından Edirnekapı Şehitliği’ni ziyaret etti. Kabirlere karanfil bırakılarak, şehitler için dua edildi.
Şehitlik ziyareti sonrası açıklamada bulunan Büyük Birlik Partisi İstanbul İl Başkanı Mutlu Furtana, “Tarafımıza gelen bazı şikayetlere istinaden burada bulunuyoruz. Şehitliğimizin içinde uyuşturucu satıcılarının kol gezdiği, fuhuşun kol gezdiği yönünde ciddi ihbarlar var. Bizim şehitlerimiz, Cumhuriyetin kurulması, İstanbul’umuzun bağımsızlığa kavuşması ve İstanbul’un Türk yurdu olmasına vesile olan birçok şehidimizin yattığı Edirnekapı mezarlığında böyle ahlaksızca, böyle edepsizce işlerin yapılmasına asla müsaade etmeyeceğiz” dedi.

“İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkan’ın bir şehit ailemize dair sarf etmiş olduğu ahlaka sığmayan sinkafli cümlelerini kınıyoruz”
Açıklamanın ardından grup Edirnekapı Şehitliği’nde basın açıklamasında bulundu. Grup adına basın açıklamasını yapan Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Emir Faruk Uzunpınar, “Bugün burada toplanma sebebimiz öncelikli olarak İstanbul’umuzun en mübarek, en kıymetli mekanlarından birisi Edirnekapı Şehitliği’nde son zamanlarda yaşanan uyuşturucu ve fuhuşvari hareketlerin cereyan etmesine yönelik tepki çekmek ve kamuoyu oluşturmaktır. Ayrıca İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkan’ın bir şehit ailemize dair sarf etmiş olduğu ahlaka sığmayan sinkaflı cümlelerini kınamaktır. Hep şehit olunca hatırlanan Anadolu çocuklarının geride bizlere emanet bıraktıklarına dair yapılan bu iğrençlik bizleri rahatsız eden bir olgudur. İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’ın ve onun yardakçılarına, mensubu olmaktan şeref duyduğumuz yüce Türk milleti adına Alperence cevabımızdır. Bugün rahatlıkla oturabildikleri koltuklarını şehit verdiklerimize borçlu olan bu şahsa hatırlatmak isteriz ki; bu toprakların yiğit neferleri gün gelir sizi de rehavetinizde boğacaktır. Kırmızı çizgimiz olarak nitelendirdiğimiz Edirnekapi Şehitliği’ndeki son zamanlarda yaşanan uyuşturucu madde ve türevlerinin kullanımı ve ayrıca fuhuşvari hareketler yüce Türk milletinin nezdinde biz Alperenleri ziyadesiyle rahatsız etmiştir. Ülkemizin her şehrinde hatta artık her ilçesinde uyuşturucuyla temas etmiş yüzlerce binlerce çocuklarımız ve gençlerimiz var. Bağımlılık bulaşıcı bir beyin hastalığıdır. Üstelik bağımlılığın bulaştırıcı virüsü insanın bizzat kendisidir. Uyuşturucuyla mücadele için yalnız uyuşturucu bağımlılarının değil, kendisini ayık olduğunu iddia edenlerinde makam sahiplerindir. Bir an önce ayılması gerekiyor bu makam sahiplerinin Şehitliğimize ve burada yaşanan çirkinliklere biran önce müdahale etmesi gerekiyor. Hain pusuları kırmak için tetikte olmak gerekiyor. Tetikte olmak için uyanık olmak gerekiyor. Uyuşturucuya karşı tetikte durmanın yegane yolu da eğitim, bilgi ve ahlaktır. Bu bağlamda gençliğin sorunlarını iyi analiz edebilmiş merhum şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu sokaklarda, kavgalarda dinamizm arayan bir gençlik istemediğini belirterek, nasıl bir gençlik istediğini şöyle anlatıyor; omuzlarında bütün bir insanlığın yükünü hissedebilen ve bunu taşıma iradesi olan, kendi iç dünyasında barışını sağlamış, çevresiyle iyi ilişkiler kurabilen gençler istiyoruz diyor. Bizler Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı olarak milli şuura, milli ahlaka, milli terbiyeye sahip, manevi değerlerimizle bürünmüş, manevi değerlerimizin elbisesini üzerine giymiş, onu yaşantısında da, amelinde de hayatına geçirmiş bir gençlik, ama öbür taraftan da çağın gereklerine, bilimine ve ilmine, çağın donanımıyla da donanmış bir gençlik istiyoruz” açıklamasında bulundu.
Grup yapılan basın açıklamasının ardından sessizce dağıldı.

Yeni yılınız kutlu olsun
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti