Meridyen Eğitim Kurumları
Haberi Sesli Oku

Dünyayı koşarak turlayan Leautey, İstanbul’dan geçti

Dünyayı koşarak turlayan Leautey, İstanbul’dan geçti

Dünyayı koşarak turlayan Leautey, İstanbul’dan geçti

Fransız koşucu Marie Leautey, 6 Aralık 2019’da Avrupa’nın en batı noktası olan Portekiz’deki Roca Burnu’ndan başladığı dünya turu kapsamında 16 Haziran 2021’de Yunanistan’dan Türkiye’ye koşarak giriş yaptı. İki yıl sürecek bir dünya turu planlayan 43 yaşındaki Marie Leautey, macerasının 445. gününde İstanbul’da Avcılar-Fatih güzergahını koştu.
Hayata geçirdiği organizasyonlarla koşu dünyasının yakından takip ettiği Spor İstanbul, dünyayı koşarak turlayan Marie Leautey’ye destek verdi. Spor İstanbul Genel Müdürü Renay Onur, Küçük Ayasofya’da başlayıp Taksim’de sona eren güzergahta Marie Leautey ile birlikte 10 KM koştu. Leautey’in çok zor bir iş başardığını belirten Renay Onur, Leautey’i 7 Kasım 2021’de yapılacak N Kolay İstanbul Maratonu’na davet etti.
Marie Leautey’in Küçük Ayasofya’da başlayan parkuru Fransız Sarayı’nda noktalandı. Fransa İstanbul Başkonsolosu Olivier Gauvin, Leautey’i karşılayarak vatandaşına çiçek verdi.
23 bin KM’nin üzerinde bir mesafe koşacağı dünya turuna çıkan Leautey, bu tur kapsamında 4 kıta ve 23 ülke geçmeyi hedefliyor. Avrupa turunu İstanbul koşusuyla tamamlayan Leautey, Amerika kıtasındaki yolculuğuyla serüvenine devam edecek.


Pazartesi 11.5 ° / 7.9 °
Salı 12.7 ° / 7.6 °
Çarşamba 12.8 ° / 8.6 °
  • BIST 100

    14155,46%0,76
  • DOLAR

    42,69% 0,23
  • EURO

    50,15% 0,06
  • GRAM ALTIN

    5897,70% 0,71
  • Ç. ALTIN

    9533,17% 2,62

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Meridyen Eğitim Kurumları
Ambalaj ürünleri pazarlama
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun