Meridyen Eğitim Kurumları
Meridyen Eğitim Kurumları
EKONOMİ

İnternet alışverişlerinde yeni dönem

GÜNDEM

İzmir Bornova'nın zemin çalışmaları tamamlanıyor

GÜNDEM

Karadeniz'de mayın tespit edildi! SAS timi etkisiz hale getirdi

GÜNDEM

Bakan Yerlikaya'nın bayram telsiz mesajı

Down Sendromlular Farkındalık Günü’nde CarrefourSA’dan özel etkinlik
CarrefourSA, 21 Mart Down Sendromlular Farkındalık Günü kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte down sendromlu çalışanları ve ailelerini Lezzet Arası Atölyesi’nde bir araya getirdi.

Sabancı Topluluğu ve Carrefour Grup iştiraki Türkiye perakende sektörünün önde gelen markalarından CarrefourSA, 21 Mart Down Sendromlular Farkındalık Günü kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte down sendromlu çalışanlarını ve ailelerini Lezzet Arası Atölyesi’nde bir araya getirdi. Sosyal şirket anlayışı ile toplumun farklı kesimlerindeki dezavantajlı bireyleri topluma kazandırmak için hayata geçirilen ve down sendromlu bireylerin istihdamını destekleyen ‘+1 Mutluluk’ projesi kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte, katılımcılar pizza ve kurabiye atölyesinde keyifli anlar geçirdi.

Dezavantajlı görülen bireylerin kendi ayakları üzerinde durmaları hedefleniyor
Etkinlikte konuşan CarrefourSA İnsan Kaynakları ve Sürdürülebilirlik Genel Müdür Yardımcısı Bahar Tura, “Down sendromlu bireyler toplumda dezavantajlı gruplar olarak görülüyor. Ancak doğru eğitim ve yeteneklerine göre konumlandırıldıklarında iş hayatında da toplumda da bizden bir farkları yok. Farkındayız ama farklı değiliz diyerek yola çıktığımız +1 Mutluluk projesi kapsamında down sendromlu bireyleri Lezzet Arası restoranlarımızda istihdam ederek, toplumda dezavantajlı olarak görülen bu kişilerin kendi potansiyellerini keşfetmelerini ve ekonomik olarak kendi ayakları üstünde durmalarını hedefliyoruz. 2023 yılında CarrefourSA’da pilot olarak başlattığımız +1 Mutluluk projesi kapsamında; İstanbul, Bursa, İzmir, Mersin ve Ankara’da 9 down sendromlu çalışma arkadaşımızı Lezzet Arası restoranlarımızda istihdam ettik.

Müşterilerimiz ile birebir temas kuruyorlar
Down sendromlu bireyleri istihdam ederken özgüvenlerini yükseltecek ve kendilerini iyi hissedecekleri şekilde doğrudan müşteriyle temas edecekleri noktalara yerleştirildiklerini söyleyen Tura, şöyle devam etti: “+1 Mutluluk projesini hayata geçirirken çok ciddi bir ön hazırlık sürecinden geçtik. Down sendromlu arkadaşlarımızın görev alacağı mağazalarımızdaki 715 çalışma arkadaşımıza, iş koçları ve eğitim birimimiz ile eğitimler verdik. Böylece down sendromlu ekip arkadaşlarımızla doğru iletişim kurmaları konusunda profesyonel destek sağladık. 1.yılını doldurmak üzere olan +1 Mutluluk yaklaşımımızı tüm Lezzet Arası restoranlarımıza yayma ve çok daha fazla down sendromlu bireyi iş hayatına katma konusunda büyük bir heyecan duyuruyoruz. Oluşturduğumuz faydayı görmek ve bu konuda öncü olmak bizim için ayrı bir gurur” dedi.

Ambalaj ürünleri pazarlama
Ahsen Güzellik Merkezi

Kategori İçeriği

Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV RAMAZAN BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 28 22 1 5 40 71
2.Fenerbahçe 27 20 2 5 42 65
3.Samsunspor 28 15 7 6 12 51
4.Beşiktaş 27 13 6 8 14 47
5.Eyüpspor 27 12 7 8 11 44
6.Göztepe 27 10 9 8 10 38
7.Gazişehir Gaziantep 27 11 11 5 0 38
8.Kasımpaşa 28 9 8 11 -3 38
9.Trabzonspor 27 9 9 9 12 36
10.İstanbul Başakşehir 26 10 10 6 4 36
11.Antalyaspor 28 10 12 6 -20 36
12.Konyaspor 28 9 12 7 -6 34
13.Rizespor 27 10 14 3 -12 33
14.Alanyaspor 28 8 13 7 -10 31
15.Sivasspor 28 8 14 6 -8 30
16.Bodrum FK 28 8 14 6 -11 30
17.Kayserispor 27 7 11 9 -14 30
18.Hatayspor 27 4 16 7 -22 19
19.Adana Demirspor 27 2 21 4 -39
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti