- İMSAK 05:50
- GÜNEŞ 07:14
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:14
- YATSI 20:33
-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,10% 0,07
-
EURO
50,95% -0,11
-
GRAM ALTIN
7263,88% -0,98
-
Ç. ALTIN
11762,72% -0,52
SPOR
SPOR Haberleri
Spor Toto Süper Lig’in 18’inci haftasındaki dev derbide Galatasaray, Fenerbahçe’yi Kadıköy’de 3-0 mağlup etti. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte İstiklal Caddesi’nden tezahüratlar ile Taksim Meydanı’na çıkan Galatasaray taraftarları galibiyeti kutladı.
Spor Toto Süper Lig’in 18’inci haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Dev derbinin ilk yarısı Oliveira’nın golüyle 1-0 sarı-kırmızılıların üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıda da Kerem Aktürkoğlu ve Mauro İcardi’nin golleriyle durumu 3-0’a getiren sarı kırmızılı ekip maçı da bu skorla kazanmayı başardı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte de Galatasaray taraftarları Taksim Meydanı’na akın etti. İstiklal Caddesi’nden sloganlar atarak Taksim Meydanı’na çıkan taraftarlar büyük bir sevinçle galibiyet kutladı.
İstiklal Caddesi üzerinde bulunan GSSTORE önünde duran taraftarlar tezahüratlar yaptı. Öte yandan GSSTORE’nin üzerindeki bina da sarı kırmızı renklerle ışıklandırıldı.
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















