Meridyen Eğitim Kurumları
Haberi Sesli Oku

Depremzede çocuklara bayramlık bağışı

Depremzede çocuklara bayramlık bağışı

Depremzede çocuklara bayramlık bağışı

Bursa Kalkınma ve Eğitim Kooperatifi (BURSKOOP), bayramda depremzede çocukların yüzünü güldürecek bir kampanyanın startını verdi. BURSKOOP’a yapılacak her bin liralık bağış, küçük depremzedelere bayramlık kıyafet olarak dönecek.
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimine katkı sunmak amacıyla kurulan BURSKOOP, çıtayı her geçen gün yükseltiyor. Halen meslek lisesi ve üniversite olmak üzere 10 bin öğrenciye burs veren, doktora ve yüksek lisans tez çalışmalarını desteklemeye hazırlanan BURSKOOP, şimdi de depremzede çocuklar için devreye girdi. ‘Her Bağış Bir Tebessüm’ sloganıyla ramazan ayı başında yardım kampanyası başlatan BURSKOOP, toplanan bağışlarla deprem bölgesindeki çocuklara bayramlık kıyafet alacak. BURSKOOP’a arife gününe kadar yapılacak her bin liralık bağış, depremzede çocuklara bayramlık olarak dönecek. Aynı bağış kampanyası çerçevesinde 100 ve 200 liralık bağışlarla da afetzede çocuklara zeka oyunu hediye edilebilecek.
Yardımseverler bağışlarını Sınırlı Sorumlu Bursa Kalkınma ve Eğitim Kooperatifi’nin Vakıfbank Bursa Şubesi’ndeki 001 5800 7314 0543 95 numaralı hesaba veya TR85 0001 5001 5800 7314 0543 95 IBAN numarası üzerinden yapabilecekler.


Çarşamba 12.3 ° / 10.2 °
Perşembe 14.3 ° / 9.9 °
Cuma 14.5 ° / 9.2 °
  • BIST 100

    9659,48%0,49
  • DOLAR

    37,90% -0,09
  • EURO

    41,02% 0,00
  • GRAM ALTIN

    3814,00% 0,08
  • Ç. ALTIN

    6070,97% 0,00
LÖSEV RAMAZAN BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Meridyen Eğitim Kurumları
Ambalaj ürünleri pazarlama
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun