Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    16709,28%-0,07
  • DOLAR

    43,62% 0,09
  • EURO

    51,90% -0,12
  • GRAM ALTIN

    7031,08% -1,21
  • Ç. ALTIN

    11686,79% 0,16
Meridyen Eğitim Kurumları
SİYASET

Bahçeli'den TBMM’deki kürsü işgaline sert tepki: O işgal anti demokratik ve faşizan!

EĞİTİM

AÖF öğrencilerine kritik uyarı! Kayıt yenilemeyenin kaydı silinecek

SAĞLIK

Bursa Tabip Odası'ndan 'sahte profesör' uyarısı! Savcılığa başvuruldu

GÜNDEM

Cazın özgür ruhu Eskişehir’de yankılandı

Tarih: 03.11.2021 14:50 Güncelleme: 03.11.2021 14:50
Denetimde ceza yiyen taksi şoförü: “ Eğitim almamız gerekiyor, en büyük eksiğimiz eğitim

Fatih’te sivil trafik ekipleri tarafından ticari taksilere yönelik denetim gerçekleştirildi. Denetimde kısa mesafede yolcu almayan, turistlerle pazarlık yapan, emniyet kemeri takmayan, taksilere cezai işlem uygulanırken, emniyet kemeri takmadığı için 144 TL ceza yiyen ve eğitimsizlikten yakınan taksi şoförü Ahmet Coşkun, ‘Eğitim almamız gerekiyor, taksi sektörünün en büyük eksiği eğitim” dedi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Sivil Trafik Şube Amirliği ekipleri tarafından Fatih Aksaray’da ticari taksilere yönelik denetim gerçekleştirildi. Saat 13.00’de başlayan denetimde, taksiler tek tek durdurulup kontrol edildi. Yapılan denetimde taksilerin yolcu kapasitesi, emniyet kemeri, taksimetre, ve belgeleri tek kontrol edildi. Belgeleri eksik olan ve kurallara uymayan taksicilere cezai işlem uygulanırken 1 taksi sürücüsü yolcu seçtiği gerekçesiyle aracı 10 gün süreyle trafikten men edildi.

‘Sivil Trafik ekipleri taksilere yolcu kılığında bindi’
Denetimde Sivil Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri taksilere yolcu kılığında bindi. Yolcu kılığında binen polis ekipleri taksicilerin pazarlık yapıp yapmadığını kontrol etti. Yapılan denetimleri iyi bulduğunu ifade eden Taksici Mehmet Temizer, “ İyi buluyorum daha da sıklaşması lazım. Bu denetimlerin yanı sıra korsanları da denetleseler iyi olur. Sadece ticariler değil bir sürü korsan var. Biz burada yevmiye veriyoruz. 11 bin lira kira veriyoruz. Biz vergi veriyoruz ama millet bedavadan para kazanıyor” dedi.
Taksimetreyi açtığını söyleyen Sezgin Bölük, “45 - 50 lira para yazar dedim. Taksimetremi de açtım. Ben biliyorum çevirmenin olduğunu. Hiçbir eksiğim yok Allah’a şükür. Hayır bekliyordum. Yatıyordum orada. Genelde zaten Araplar hep böyle kaça gidersin diyorlar. Mesela 50 lira diyorsun 40 liraya gider misin diyorlar. O yüzden hep taksimetremi açıyorum. Garanti olsun diye. Polis çağırdığında en azından gösteriyorsun” şeklinde konuştu.

‘Taksi sektörünün en büyük eksiği eğitim’
Kemer takmadığını için ceza yiyen bir taksi sürücüsü Ahmet Coşkun, “ Emniyet kemeri takmamışız, ne yapalım? Başka bir şey olmasın da hizmet yapıyoruz. Biz kurallara uymaya çalışıyoruz ama bunu belediyenin bütün taksicilere eğitim vermesi lazım. Taksi sektörünün en büyük eksiği eğitim eğitim. Bunu büyüklerimiz anlamıyor. Benim görüşüm en büyük eksiğimiz eğitim. Bak ceza yazılıyor. Suçluyuz ceza yiyoruz. Bazı arkadaşların yanlışları yüzünden, bazı belirli yerlerdeki taksiler yüzünden İstanbul’daki tüm taksicilerin adı kirleniyor. O da yanlış bir şey. Benim müşterilerim yabancı. Ters yöne aldım. Hizmet için aldım. Başka bir şey değil” dedi.
Öte yandan kent genelinde taksilere yönelik denetimlerin gün içerisinde devam edeceği öğrenildi.

Fatih'te sivil trafik ekipleri tarafından ticari taksilere yönelik denetim gerçekleştirildi. Denetimde kısa mesafede yolcu almayan, turistlerle pazarlık yapan, emniyet kemeri takmayan, taksilere cezai işlem uygulanırken, emniyet kemeri takmadığı için 144 TL ceza yiyen ve eğitimsizlikten yakınan taksi şoförü Ahmet Coşkun, ‘Eğitim almamız gerekiyor, taksi sektörünün en büyük eksiği eğitim” dedi.
Yeni yılınız kutlu olsun
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

izmit sevdalısı
3.01.2026 03:04:46
Fatma başkanda gecıcı esnaf kalıcı yaptığı bu zulumlerin karşılığını esnaf seçim zamanı kendisine ödetcektir.Aklıselim davranıp bu zor ekonomık sıkıntılarda esnafa zulum yapmak yerine avmler karsısında kücük esnaf desteklenmeli sopa göstermemeli.Esnaf bunu unutmayacaktır

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 21 16 1 4 36 52
2.FENERBAHÇE A.Ş. 21 14 0 7 30 49
3.TRABZONSPOR A.Ş. 21 13 2 6 18 45
4.GÖZTEPE A.Ş. 21 11 3 7 15 40
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 21 10 4 7 10 37
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 21 9 6 6 14 33
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 21 7 5 9 0 30
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 21 7 7 7 -6 28
9.KOCAELİSPOR 21 7 8 6 -4 27
10.CORENDON ALANYASPOR 21 4 6 11 -2 23
11.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 21 6 11 4 -5 22
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 21 4 9 8 -9 20
13.TÜMOSAN KONYASPOR 21 4 9 8 -9 20
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 21 5 11 5 -15 20
15.İKAS EYÜPSPOR 21 4 11 6 -13 18
16.KASIMPAŞA A.Ş. 21 3 11 7 -13 16
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 21 2 10 9 -26 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 21 3 15 3 -21 12
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti