Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41
Meridyen Eğitim Kurumları
YEREL YÖNETİMLER

Adalet Bakanı Gürlek: 'Kapımız Herkese Açık, Bu Makamın Emanetçisiyim'

YEREL YÖNETİMLER

Adalet Bakanı Gürlek, Slovenya Meclis Başkanı ile Görüştü

GÜNDEM

Kayseri Devlet Hastanesi şifa dağıttı

EKONOMİ

Mardinli Gökhan Çelik'e TÜRSAB'da üst düzey görev

ASAYİŞ

ASAYİŞ Haberleri
Tarih: 29.02.2024 16:33 Güncelleme: 29.02.2024 16:33
Damat dehşetinde yeni detaylar
Kocaeli’nin Darıca ilçesinde eşini başına keserle vurarak ağır yaralayan, kayınpederini de bıçaklayarak öldüren sanık hakkında hazırlanan iddianamenin detaylarına ulaşıldı. İddianamedeki ifadesinde, eşiyle aldatma meselesi sebebiyle tartıştığını, bu sırada kendini savunmak amacıyla keserle başına vurduğunu söyleyen sanık, eşinin kanlar içinde kaçtığı sırada kayınpederi ile karşılaştığını belirterek, "Bir süre boğuştuk. Kayınpederim elindeki bıçağı bana saplamaya çalıştı. Bende kendimi savunmak amacıyla bıçağı elinden aldım. Kendimi korumak amacıyla bıçağı rastgele salladım" dedi. Öldürülen kayınpederin otopsi raporunda ise vücudunda 10 kesici delici alet yarası bulunduğu, 3’ünün ayrı ayrı tek başına öldürücü nitelikte olduğu belirtildi.
Olay, 12 Ağustos 2022’de Kazım Karabekir Mahallesi Sokullu Caddesi Yeni Devir Sokak’ta meydana geldi. Eskişehir’de yaşayan Cafer Tayyar Akçay (65), yanına gelen boşanma aşamasındaki kızı Zeynep E. (39) ile birlikte damadı Murat E’nin (42) Darıca’daki evine geldi. Burada damat Murat E. ile eşi ve kayınpederi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın daha da büyümesi üzerine Murat E., eline geçirdiği keseri eşinin başına vurarak ağır yaraladı, daha sonra da kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından yakalanan Murat E., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Murat E. hakkında Zeynep E’ye yönelik işlediği suçtan dolayı "eşe karşı kasten öldürme suçuna teşebbüs", kayınpederi Cafer Tayyar Akçay’a yönelik eyleminden dolayı ise "kasten öldürme" suçundan dava açıldı.

"Kafama keser ile vurarak darp ettiği için bir şey hatırlamıyorum"
Olaya ilişkin hazırlanan iddianamenin detayları ortaya çıktı. İddianamede ifadesi yer alan Zeynep E., eşinin uyuşturucu madde kullandığını ve bu sebeple aralarında tartışmalar yaşandığını söyleyerek, "Bu tartışmalar sebebiyle ikamet ettiğimiz evi terk ederek Eskişehir’deki annemin evine gittim. Aradan 5 gün geçtikten sonra kızım beni arayarak, babasının çok pişman olduğunu söyledi. Bunun üzerine Darıca’daki evimize gittik. Kafama keserle vurarak darp ettiği için bir şey hatırlamıyorum" dedi.

"Dedemi ve annemi kanlar içinde gördüm"
Çiftin çocukları R.E., "Olay günü uyumak için odaya gittim. Ardından saat 01.30 sıralarında babam yüksek sesle bağırdı. Babam kapıya gelerek sert bir cisimle vurdu, ardından evden gitti. Bende salona gittiğimde dedemi yerde kanlar içinde, annemi de evin terasında kafası kanlar içinde gördüm. Terastan aşağıya baktığımda ise bahçede babamı elinde bıçakla gördüm" diye konuştu.

"Eşime ’Babanın evine git, bir süre kafanı dinle’ dedim"
İddianamede Murat E.’nin ifadesine de yer verildi. Eşi ile 20 yıldır evli olduklarını söyleyen Murat E., "Eşimin beni aldattığı ile ilgili çevreden duyumlar aldım. Olaydan 10 gün önce bu sebepten dolayı eşimle tartıştım. Bu sırada eşimi dini olarak sözlü bir biçimde boşadım. Ardından eşime ’Babanın evine git. Bir süre kafanı dinle’ dedim. Ardından eşim Eskişehir’e gitti" şeklinde konuştu.

"Keseri hatırlayamadığım sayıda rastgele eşime salladım"
Olaydan 1 gün önce bir daha uyuşturucu madde kullanmayacağını ve evde huzursuzluk çıkartmayacağını beyan ederek, eşini geri dönmesi için ikna etmeye çalıştığını söyleyen Murat E., "Bunun üzerine kayınpederim ve eşim eve geldi. Akşam saatlerinde eşim ile bir süre vakit geçirdim. Ardından saat 23.00 sıralarında ikametimizde dini nikah kıydık. Ardından abisi ve babası kendi evlerine gitti. Saat 23.40 sıralarında eşim ile birlikte çatı katına çıktık. Burada da yaklaşık 1 saat sohbet ettik. Yine aldatma meselesi yüzünden tartıştık. Eşim bana bağırmaya başladı. Bu yüzden de ona ’Sus, yeter artık. Herkes bizi duyacak. Rezillik çıkacak’ dedim. Ardından eşime tokat attım. Bu sırada eşim de bana vurmaya başladı. Eşim, yatağın yanında bulunan kovanın içindeki keseri eline aldı ve bana vurmaya başladığı sırada keseri elinden aldım. Bu sırada bağrışmalar devam ediyordu. Bir anlık gözüm döndü. Elimdeki keseri hatırlayamadığım sayıda kendimi savunmak amacıyla rastgele eşime salladım. Bu sırada eşim başından kan aktığını gördü ve korkarak aşağıya indiği sırada kayınpederim ile karşılaştım" ifadelerini kullandı.

"Bir süre boğuştuk"
Kayınpederinin mutfağa girdiğini belirten Murat E., savunmasına şöyle devam etti:
"Eline tezgahta bulunan bıçağı alarak üzerime doğru yürüdü. Bu esnada kayınpederimin bana zarar vereceğini düşünerek çocukların uyuduğu odaya gittim ancak odanın kapısı kilitliydi, açamadım. Kapı açılmayınca salona gitmek zorunda kaldım. Kaçacak yer kalmayınca salonda kayınpederimle karşılaştım. Burada bir süre boğuştuk. Kayınpederim elindeki bıçağı bana saplamaya çalıştı. Bende kendimi savunmak amacıyla bıçağı elinden aldım. Bu sırada bana yumruk ve tekme attı. Kendimi korumak amacıyla bıçağı rastgele salladım. Ardından kayınpederimin elinden kurtularak evin dışına çıktım"
Eşi Zeynep E. ile kayınpederi Cafer Tayyar Akçay’ı öldürmek gibi amacının olmadığını dile getiren Murat E., yaralama ve öldürme eylemini kendisini korumak amacıyla istemeyerek işlediğini ifade etti.

Vücudunda 10 bıçak yarası tespit edildi, 3’ü öldürücü nitelikte
İddianamede yer alan otopsi raporunda, Cafer Tayyar Akçay’ın vücudunda 10 kesici delici alet yarası bulunduğu, 3’ünün ayrı ayrı tek başına öldürücü nitelikte olduğu belirtildi. Aynı zamanda raporda, Akçay’ın ölümünün kesici delici alet yaralanmasına bağlı kaburga kemik kırığıyla birlikte iç organ yaralanmasından gelişen iç kanama sonucunda meydana geldiği kaydedildi.
İddianamede, Murat E’nin keserle öldürmek amacıyla hedef gözeterek eşine vurduğu, kayınpederini de yine öldürmek amacıyla hedef gözeterek bıçakladığı belirtildi.

Dosya mütalaa için savcılığa gönderildi
Gebze 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada ise dosyanın mütalaasını hazırlaması için duruşma savcısına gönderilmesine karar verildi. Sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti, duruşmayı erteledi.

Anahtar Kelimeler: damat dehşetinde yeni detaylar
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

izmit sevdalısı
3.01.2026 03:04:46
Fatma başkanda gecıcı esnaf kalıcı yaptığı bu zulumlerin karşılığını esnaf seçim zamanı kendisine ödetcektir.Aklıselim davranıp bu zor ekonomık sıkıntılarda esnafa zulum yapmak yerine avmler karsısında kücük esnaf desteklenmeli sopa göstermemeli.Esnaf bunu unutmayacaktır

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 22 17 1 4 40 55
2.FENERBAHÇE A.Ş. 22 15 0 7 31 52
3.TRABZONSPOR A.Ş. 22 13 3 6 17 45
4.GÖZTEPE A.Ş. 21 11 3 7 15 40
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 21 10 4 7 10 37
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 21 9 6 6 14 33
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 22 7 6 9 -2 30
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 21 7 7 7 -6 28
9.KOCAELİSPOR 21 7 8 6 -4 27
10.CORENDON ALANYASPOR 22 5 6 11 -1 26
11.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 22 6 11 5 -5 23
12.HESAP.COM ANTALYASPOR 22 6 11 5 -13 23
13.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 22 4 9 9 -9 21
14.TÜMOSAN KONYASPOR 22 4 10 8 -10 20
15.İKAS EYÜPSPOR 22 4 12 6 -17 18
16.KASIMPAŞA A.Ş. 21 3 11 7 -13 16
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 21 2 10 9 -26 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 21 3 15 3 -21 12
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti