Meridyen Eğitim Kurumları
Meridyen Eğitim Kurumları
SPOR

Galatasaray, Sivasspor maçı hazırlıklarını tamamladı

ASAYİŞ

Aracına malzeme yüklerken silahlı saldırıya uğradı

ASAYİŞ

Lüleburgaz’da otomobil bariyerlere çarparak devrildi

SPOR

Real Madrid’den şampiyonluk yolunda büyük adım

CZN Burak depremzede çocukları hastanede ziyaret etti

CZN Burak depremzede çocukları hastanede ziyaret etti

CZN Burak depremzede çocukları hastanede ziyaret etti

Sosyal medyadan mesaj attıkları CZN Burak’ı bir anda hastane odasında gören depremzede aile, büyük şaşkınlık yaşadı. Mesajdan haberi olmadan Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne depremzede çocukları ziyarete gelen CZN Burak, “Hastanede depremzede kardeşlerimle vakit geçirdik. Ablamız bana sosyal medyadan yazmış, çocuğu Efe için Beşiktaş forması istemiş. İnşallah bizi kırmazlar, gidip kardeşimize Beşiktaş forması imzalatacağım ve getireceğim. Bölgedeki bir çocuk sizin de çocuğunuz, bir anne baba sizin anne babanız da olabilirdi. Bu gerçeği hiçbir zaman unutmamız lazım” dedi.
CZN Burak olarak bilinen sosyal medya fenomeni şef Burak Özdemir, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde tedavisi devam eden depremzede çocukları ziyaret etti. Hastanenin Koordinatör Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit ve hastane çalışanlarıyla birlikte depremzede çocukları hasta yatağında ziyaret eden CZN Burak, çocuklara oyuncaklar da dağıttı. Ziyaret sırasında bir anne oğlunun koyu bir Beşiktaşlı olduğunu, imzalı forma istemek için CZN Burak’a sosyal medyadan mesaj attığını, onun üzerine geldiğini düşünerek büyük şaşkınlık yaşadığını ifade etti. CZN Burak ise mesajı görmediğini ancak imzalı formayı temin ederek, aileye ulaştıracağının sözünü verdi. Birçok çocuğu odasında ziyaret eden CZN Burak’a ilgi yoğun olurken, sosyal medya fenomenini karşısında gören bir çocuk, büyük sevinç yaşayarak ailesini görüntülü aramak istediğini söyledi. İsteği kırmayan CZN Burak, minik hastanın ailesiyle de görüntülü konuştu. CZN Burak’ın gitar çalan bir depremzedeye ritim tutarak eşlik ettiği anlar renkli görüntüler oluştururken, ziyaret edilen çocukların sevinci ise kameraya yansıdı.

“Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde kardeşlerimle vakit geçirdik”
Depremin tüm Türkiye’de büyük bir üzüntü oluşturduğunu ve tedavisi devam eden depremzede çocuklarla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu aktaran CZN Burak, “Öncelikle tüm ülkemize geçmiş olsun, Rabbim bir daha bu acıyı hiçbirimize yaşatmasın, eminim ki deprem bölgesinde olmayan insanlarımız da aynı acıyı paylaşıp çok üzülmüşlerdir. Ben Hataylıyım, depremden bir gün sonra Hatay’daydım. Oradaki hemşehrilerimin, ağabeylerim, ablalarımın acılarını bir nebze de olsa paylaşmaya çalıştım. Kendi arkadaşlarımdan da kayıplarım oldu. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Depremi, o zorlukları anbean yaşayan insanların acısını anlayamayız ama bir nebze hissetmeye çalışabiliriz. Ben de elimden ne gelirse orada yapmaya çalıştım ve yapmaya devam ediyorum. Bugün de Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne geldik ve kardeşlerimle beraber vakit geçirdik. Çok keyifliydi, onları tekrardan görmek beni çok mutlu etti. Beraber burada nasıl yemek yapabiliriz diye onu konuşacağız, güzel zaman geçirdik. Bir ablamız bana daha önce sosyal medyadan yazmış, çocuğu Efe için Beşiktaş forması istemiş. Ben de dedim ki ’Abla takım tutmuyorum, futbolla bir alakam yok ama senin için Beşiktaşlı da olurum, gider forma da alır, gelirim’ dedim. İnşallah bizi kırmazlar, gidip o depremzede kardeşimize Beşiktaş forması imzalatacağım ve getireceğim. Bayramda İskenderun, Hatay ve Maraş’a gittim, orada deprem bölgelerinde burger dağıttım, çocuklarla film izledim. Oradaki bir çocuk sizin de çocuğunuz, oradaki bir anne baba sizin anne babanız da olabilirdi. Bu gerçeği hiçbir zaman unutmamız lazım” dedi.

“Biz sayfasına yazdık, imzalı forma istedik CZN Burak’tan”
Sosyal medyadan oğlu Umut Efe için CZN Burak‘a yazdığını, karşısında görünce hem sevindiğini hem şaşırdığını aktaran Saliha Kızıldam, “Kahramanmaraş depreminde 19 saat göçük altında kaldık, kaybım yok. Biz sayfasına yazdık depremden sonra Beşiktaş sayfalarına yazdık, çünkü oğlum koyu bir Beşiktaşlı. Özellikle imzalı forma istedik CZN Burak’tan. ’Sanırım gördünüz ki buradasınız’ dedik. Çok duygusal bir an bizim için. Geçen gün de yine ziyarete bir bakanımız geldi. Deprem bitmedi, bitmeyecek. Biz hala hastanedeyiz, biz Maraş’ı kalkındırmak için tekrar oraya gitmek istiyoruz” diye konuştu.

“60’tan fazla ameliyat oldum”
Zorlu bir tedavi süreci sonrası artık kendisini iyi hissettiğini ifade eden ve CZN Burak’tan forma sözü alan 15 yaşındaki Umut Efe Başar, “Kahramanmaraş’tan geldim, 19 saat enkaz altında kaldım. İlk başta çok zor ameliyatlardan geçtim, 60’tan fazla ameliyat oldum. 15 gün diyalize bağlıydım. Tedavim çok iyi gidiyor, az kaldı” şeklinde konuştu.

“Onu görünce gerçekten çok mutlu oldum, tanıyacağımızı düşünmüyordum”
Hastanede tedavisi devam eden 15 yaşındaki depremzede Batuhan Berke Yanar, “Hatay İskenderun bölgesinden geliyorum, yaklaşık 20 saate yakın enkaz altında kaldım. Gerçekten zor bir süreç yaşadım. 6-7 aya yakındır buradayım, çok fazla ameliyat oldum. Burak ağabeyime geldiği için çok teşekkür ederim, onu görünce gerçekten çok mutlu oldum. İyi insanlar iyi ki varlar. Beklemiyordum, bir anda duyunca şaşırdım. Güzeldi gerçekten. Hiç böyle bir gün gelip de karşılaşacağımızı, tanışacağımızı düşünmüyordum. Gerçekten çok güzel bir duygu. O da, ben de Hataylıyız. Birbirimize sahip çıkıyoruz” dedi.


Kategori İçeriği

Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Ebru Kılıç Beauty

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 34 18 12 4 15 58
4.Beşiktaş 35 16 13 6 6 54
5.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
6.Alanyaspor 35 12 10 13 3 49
7.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
8.Rizespor 35 14 14 7 -7 49
9.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
10.Antalyaspor 34 11 11 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Kayserispor 34 11 13 10 -9 40
13.Ankaragücü 35 8 12 15 -3 39
14.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
15.Fatih Karagümrük 34 9 16 9 -2 36
16.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
17.Gazişehir Gaziantep 34 9 18 7 -15 34
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 34 7 18 9 -32 30
20.İstanbulspor 34 4 23 7 -41 16
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti