Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    14048,39%0,46
  • DOLAR

    42,59% 0,01
  • EURO

    50,11% 0,57
  • GRAM ALTIN

    5852,09% 1,03
  • Ç. ALTIN

    9291,43% -0,01
Meridyen Eğitim Kurumları
YEREL YÖNETİMLER

Samsun'da Sosyal Belediyecilik Hizmetleri Vatandaşlarla Buluşuyor

YEREL YÖNETİMLER

Yalova'da Çevre ve Temizlik Çalışmaları Yoğun Mesaiyle Sürüyor

YEREL YÖNETİMLER

Şahinbey'de Kursiyerler Lösemili Çocuklar İçin Oyuncak ve Giysi Üretti

YEREL YÖNETİMLER

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Kar Mücadelesi İçin Tüm Hazırlıklarını Tamamladı

Tarih: 26.02.2021 15:46 Güncelleme: 26.02.2021 15:46
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz darbenin her türlüsüne karşıyız. Darbeleri kabul etmemiz özellikle mümkün değildir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Selimiye Camisi’nde kıldığı cuma namazının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Ermenistan’daki darbe girişimine ilgili "Biz darbenin her türlüsüne karşıyız. Darbeleri kabul etmemiz özellikle mümkün değildir" dedi.
Cuma namazı sonrası açıklamalarda bulunan Erdoğan, “Şuanda çok açık söylemem lazım yani askerin devreye girmek suretiyle (Ermenistan)burada böyle bir adeta darbe çığırtkanlığına girmiş olması. Bu da tabii kabul edilebilir bir şey değil. Burada bütün mesele eğer bir yönetim değişikliğine gidilecekse bu yönetim değişikliğini Ermenistan halkı yapar. Bunu da Ermeni halkının tasarrufuna bırakmak lazım. Ve onun tasarrufuyla da zaten Paşinyan’ın akıbeti belli olmuştur. Ama olay darbe olunca darbeye bakışımız bu noktada farklıdır” dedi.

Erdoğan korona virüsü tedbirlerinin gevşetilmesi ile ilgili, “Değerli arkadaşlar bu konuda biliyorsunuz her zaman benim bir sözüm var. Bizim bir bilim kurulumuz var. Bilim kurulumuzun çalışmaları şu anda Pazartesi günü önüne gelecek ve kabinede de bunu biz tekrar orada müzakeresini yapacağız. Ve mutasyonun hangi illerimizde ne konumda olduğunu, ne denli istatistiki eğriler, nerelere vardığını orada Sağlık Bakanımız bizlere takdim edecek, sunumunu yapacak ve bu sunumdan sonra da bizler ne gibi tedbirler alabiliriz? Burada özellikle lokantalarla ilgili neler yapmamız gerekir. İşte kafeteryalarla ilgili ne gibi adımlar atarız? Bütün bunları otellere varıncaya kadar neler yapmamız gerekiyor? Bunların kararını Pazartesi günü kabine toplantısında alacak ve ondan sonra da yapacağım açıklamada bunları tüm halkıma inşallah ifade edeceğim” ifadelerini kullandı.

“Bu proje benim Büyükşehir Belediye Başkanlığım dönemine dayanan bir projedir”
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kanal İstanbul projesi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Biliyorsunuz bu proje benim Büyükşehir Belediye Başkanlığım dönemine dayanan bir projedir. Biz ülkede hizmet etmek istiyoruz. Ülkemizde biz bir şeyler istiyoruz. Ve boğazın özellikle ne tür tehditler altında olduğunu İstanbul’da yaşayan benim halkım zaten gayet iyi biliyor. Biliyorsunuz bundan yıllar önce bir tankerinin özellikle Sarayburnu açıklarındaki olayı, yani hemen şuracıkta, yaşanan olay. Ve aylarca bu tanker burada yandı. Bütün bu olaylar yaşanırken hala bu ana muhalefet yaptırmayız, istemeyiz. Ya siz ne istiyorsunuz ki? Neyi yaptınız ki bu ülkede? Hiçbir şeyleri yok” şeklinde konuştu.

“İstanbul’da çöp dağları aynen benim belediyeyi devraldığım zamandaki gibi yükselmeye başladı”
İstanbul’un bazı ilçelerinde oluşan çöp dağları ile ilgili Erdoğan, “İşte şurada bir sel afeti oldu. İzmir ne hale geldi biliyorsunuz. İstanbul şu anda ne hale geldiğini görüyorsunuz. Tedbirleri var mı? Yok, attıkları bir adım var mı? Yok. Bakın şimdi İstanbul’da çöp dağları aynen benim belediyeyi devraldığım zamandaki gibi yükselmeye başladı ya sen belediye başkanı değil misin? Bu çöpler niye kaldırılmıyor? Yani İstanbul halkı hala yeniden eski Türkiye özlemine mi dönecek?” dedi.

“Bizim icraatlarımızın ulaştığı yere bunların hayalleri bile ulaşamıyor”
Erdoğan, “Arkadaşlar inadına ifadesini ben İstanbul’umuza bir güzellik kazandıracağız. Ve bu yeni değil, benim çılgın proje diye ifade ettiğim bir projedir ve şu anda bizim zaten projemiz hazırdır. Alternatifleriyle hazırdır. Ve bu projeyi biz Karadeniz’i, Marmara’ya bağlamak suretiyle hayata geçirecek ve dünya bu projeyi de hayran hayran gelip yerinde izleyecek. Diğer projelerimizi izlediği gibi. Çanakkale Köprüsü’nü izlediği gibi. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü izlediği gibi. Avrasya’yı izlediği gibi aynı şekilde biliyorsunuz yine Üsküdar’dan karşı tarafa Marmaray’ı biliyorsunuz herkesi hayran bırakan bir proje. Ama bizim icraatlarımızın ulaştığı yere bunların hayalleri bile ulaşamıyor” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 7 4 4 7 25
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 6 4 5 -1 23
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 15 3 4 8 -1 17
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 15 4 8 3 -11 15
14.GENÇLERBİRLİĞİ 15 4 9 2 -4 14
15.KASIMPAŞA A.Ş. 15 3 7 5 -7 14
16.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti