Meridyen Eğitim Kurumları
Meridyen Eğitim Kurumları
EKONOMİ

TEB ve OSBÜK’ten sürdürülebilirlik ve dijital dönüşüm için iş birliği

GÜNDEM

15. MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu

MAGAZİN

Nur Esin’in konuğu Erbaş’tan şaşırtan itiraflar

YEREL YÖNETİMLER

SPORUN YILDIZI KARATAY

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “AK Parti ulusal bir coğrafyaya değil uluslararası bir coğrafyaya hitap eden bir partidir”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “AK Parti ulusal bir coğrafyaya değil uluslararası bir coğrafyaya hitap eden bir partidir. Öyleyse bunun için çalışmalarımızı yapacağız. Bu sorumluluğumuzu daha da artırıyor. Bu sorumlulukla biz aynı zamanda o kadim tarihimizden aldığımızı mesuliyetle bu yola devam edeceğiz. AK Parti milletin partisidir” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Yeni Üye Çalışmaları Ödül Törenine katıldı. Törende konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasına kısa bir ara vererek, 39 ilçeden partiye yeni üye olan kişiler arasında rastgele isim çekerek arayıp tebrik etti.

“AK Parti 10 buçuk milyona yakın Türkiye’nin en fazla üyeye sahip partisidir, bu dünyada da böyledir”
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Yeni Üye Çalışmaları Ödül Töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Üye sayımız artıyor ailemiz büyüyor. Bu çalışmanın önümüzdeki aylarda aynen devam edeceğine inanıyorum siyasi partilerde üye çalışmaları zordur. Büyük emek ve azim ister. Gençlik kollarında aktif siyasete başladığım 1976’dan bu yana bu çalışmaların zahmetine yakinen şahidim. Üye sayısının bir partinin gerçek gücünü yansıttığını da biliyorum. Bunun için AK Partiyi kurduğumuzdan bu yana teşkilatlarımızdan bu noktada asla taviz vermediğimiz en önemli faaliyet üye sayısını artırma çalışmasıdır. Bugün AK Parti 10 buçuk milyona yakın Türkiye’nin en fazla üyeye sahip partisidir. Bu dünyada da böyledir. Örneği yok. Kime bunu söylersek hepsi şaşırıyor. Aynı şekilde bir milyonu aşan genç ve 4 milyon 700 bini aşan kadın üye sayısıyla bu alanda da rakipsiz durumdayız. Üye sayımız toplam seçmenin yüzde 19 gibi önemli bir oranına ulaşıyor. Bu önemli ama bize göre yeterli olmayan bir orandır. Türkiye’nin önceki yıl 82 milyon nüfusu 57 milyon seçmeni vardı. Geçtiğimiz yıl nüfus 83 milyonu aştı. Amacımız 83 milyon insanımızın her bir ferdini bu büyük ailenin bir parçası haline getirmektir. Bu ülkede herkesin gönlünü kazanmadan orada kalıcı hale gelmeden kendimizi görevimizi yerine getirmiş sayamayız. AK Parti kurulduğu günden bu yana seçimlerde istisnasız birinci çıkmasının bu anlayışla çalışmasına borçludur. Türkiye’nin en çok oy alan ve 17 yılı aşkın süredir iktidarda bulunan partinin genel başkanı olarak milletimizle buluşuyoruz. Partimizin her kademesindeki kardeşimden aynı gayreti bekliyorum. Mahalle temsilcimiz mahallesine, il teşkilatımız iline, merkez karar yönetim kurulu üyelerimiz sorumluluk alanlarındaki yerlere genel merkezimizi bütün Türkiye’ye bu şekilde sahip çıktığı sürece Allah’ın izniyle AK Parti’nin sırtını yere getirmeye kimsenin gücü yetmeyecektir” dedi.

“AK Parti ulusal bir coğrafyaya değil uluslararası bir coğrafyaya hitap eden bir partidir”
Üye çalışmalarının sürmesi gerektiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu gece Pakistan’dan döndüm. Bu çalışmaları orada da yaptık. Çünkü AK Parti ulusal bir coğrafyaya değil uluslararası bir coğrafyaya hitap eden bir partidir. Öyleyse bunun için çalışmalarımızı yapacağız. Bu sorumluluğumuzu daha da artırıyor. Bu sorumlulukla biz aynı zamanda o kadim tarihimizden aldığımızı mesuliyetle bu yola devam edeceğiz. AK Parti milletin partisidir. İsminden, programından başlayacak her şeyiyle milletimize hizmetkar olacak bir anlayışıyla inşa ettik. Biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Burada kibir yok. Birileri afra tafra yapabilir, gurur satabilir. İnsanlara tebessümü kendi nezdinde haram görebilir. Ama biz bunu asla yapamayız. Bizim için tebessüm bir sadakadır, bunu böyle bilip yolumuza devam edeceğiz. Türkiye’de kuruluşu tepeden tabana doğru değil, tabandan tepeye doğru gerçekleştirilmiş ilk ve tek parti AK Partidir. Bunun için diğer faaliyetlerimizle birlikte üye çalışmalarımızı aksamaya, gevşemeye göz boyamaya meydan vermeden samimi bir şekilde sürdürmeliyiz. Üye çalışmaları aynı zamanda kapı kapı dolaşmak, sıkılmadık el dokunmadık gönül bırakmamak anlamına geliyor. Seçimden seçime milleti hatırlayanların yıllardır oy oranlarını 1 puan dahi artıramamış olmaları bizim için önemlidir. AK Parti’nin olması gereken yer yüzde 50’lerin çok üzeridir. İnşallah yeni üye çalışmaları ve kongre sürecinde yürüteceğiz çalışmalarla bunu sağlayacağız. Her üye adeta birer çarpan olarak artacak” diye konuştu.

Ambalaj ürünleri pazarlama
Ahsen Güzellik Merkezi

Kategori İçeriği

Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV RAMAZAN BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 29 23 1 5 42 74
2.Fenerbahçe 28 21 2 5 45 68
3.Samsunspor 30 15 9 6 9 51
4.Beşiktaş 28 13 6 9 14 48
5.Eyüpspor 29 13 8 8 10 47
6.İstanbul Başakşehir 28 12 10 6 7 42
7.Göztepe 28 10 9 9 10 39
8.Gazişehir Gaziantep 28 11 11 6 0 39
9.Kasımpaşa 29 9 8 12 -3 39
10.Antalyaspor 29 11 12 6 -19 39
11.Trabzonspor 28 9 10 9 9 36
12.Konyaspor 29 9 13 7 -7 34
13.Rizespor 28 10 14 4 -12 34
14.Bodrum FK 29 9 14 6 -10 33
15.Kayserispor 28 8 11 9 -12 33
16.Sivasspor 29 8 14 7 -8 31
17.Alanyaspor 29 8 14 7 -11 31
18.Hatayspor 28 4 17 7 -23 19
19.Adana Demirspor 28 2 22 4 -41
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti