- İMSAK 05:50
- GÜNEŞ 07:14
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:14
- YATSI 20:33
-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,11% 0,07
-
EURO
50,98% -0,10
-
GRAM ALTIN
7282,91% -0,72
-
Ç. ALTIN
11762,72% -0,52
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Bağcılar Belediyesi tarafından çölyak hastalığına farkındalık oluşturmak amacıyla etkinlik düzenlendi. Bu çerçevede hastalık konusunda bilgilendirilen lise öğrencileri glütensiz kek yaptı.
9 Mayıs Dünya Çölyak Günü sebebiyle Bağcılar Belediyesi farkındalık etkinliği düzenledi. Alaattin-Nilüfer Kadayıfçıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen etkinlikte öğrencilere çölyak hastalığını anlatan bir seminer verildi. Hastalık hakkında yapılan bilgilendirmenin ardından öğrenciler, glütensiz kek pişirdi. Bağcılar Belediye Başkanı Yardımcısı Mehmet Akif Görentaş ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz da öğrencilere yardım etti.
Gıda yardımı yapıyoruz
Renkli geçen etkinliğin sonunda davetlilere pişirilen keklerden ikram edildi. Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir de glüten içeren yiyeceklere karşı hassasiyeti olan çölyak hastaları için şimdiye kadar yapılan gıda yardımına yeni dönemde de devam edeceklerini söyledi.
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















