Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    14053,85%0,50
  • DOLAR

    42,61% 0,06
  • EURO

    50,05% 0,41
  • GRAM ALTIN

    5780,72% -0,20
  • Ç. ALTIN

    9307,31% 0,19
Meridyen Eğitim Kurumları
YEREL YÖNETİMLER

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Meslek Lisesi Öğrencileriyle Buluştu

YEREL YÖNETİMLER

Bursa'da 'Kadın ve Edebiyat Söyleşileri'nde Menopoz Rehberi Konuşuldu

YEREL YÖNETİMLER

Bursa, Sürdürülebilirlik Konferansı ile Türkiye'ye Öncülük Ediyor

YEREL YÖNETİMLER

Bursa'nın 'Mor Haritam' Uygulaması Ankara'da Birincilik Ödülü Kazandı

Tarih: 07.03.2023 13:31 Güncelleme: 07.03.2023 13:31
Cinsel istismar davasında şaşırtan iddia:
Kocaeli’de öz yeğenine cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 22 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan sanığın, Yargıtay’ın kararı bozması neticesinde yargılanmasına devam edildi. Savunmasında, olayın iftiradan ibaret olduğunu söyleyen sanık, "Yengemin ihtirası için bana iftira atılmıştır. Asıl gayeleri Fransa’ya gitmekti. Suçlamalar gerçek olsaydı, abim ve ailem yanımda durmazlardı" dedi. Kızın babası ise kardeşinin suçsuz olduğunu ifade ederek, "Yalan ve iftiralarla çocuklarımı Fransa’ya götürdü. Mahşer günü ellerim onların yakasında olacak. Kardeşim suçsuzdur" diye konuştu.
Edinilen bilgiye göre, Kocaeli’de yaşayan anne F.A., kızı E.A’nın (14) saatlerce banyoda kalmasından, akrabaları gelince kendisini odaya kilitlemesinden ve intihar girişiminde bulunmasından şüphelenerek, kızını psikoloğa götürdü. İddiaya göre E.A., psikologdaki tedavisinden sonra annesine 4 yaşından bu yana amcası F.A. tarafından istismar edildiğini anlattı. Anne F.A.’nın şikayeti üzerine gözaltına alınan amca, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Hakkında dava açılan sanık F.A.’ya 28 Nisan 2021 tarihinde, "Yeğenine karşı zincirleme şekilde cinsel istismar" suçundan 22 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Sanığın karara itiraz etmesinden dolayı Yargıtay, mağdur çocuğun duruşmada alınan ifadesinin CD çözümünde anlaşılamayan sesler olduğu sebebiyle ifadesinin yeniden alınmasına, bunun mümkün olmaması halinde ise CD’nin uzman bilirkişilerce incelenmesine hükmederek, kararı bozdu.

"Kardeşim suçsuzdur. Olay iftiradan ibarettir"
Yargıtay’ın kararı bozması neticesinde sanık F.A. Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yeniden hakim karşısına çıktı. Duruşmaya taraf avukatları, mağdur E.A’nın babası A.A. ve tutuklu sanık F.A. katıldı. Savunma yapan mağdur avukatı, E.A., annesi ve kardeşlerinin, sanığın ailesi tarafından tehdit edildiklerinden dolayı Fransa’ya gittiklerini söyledi.
Kimseyi tehdit etmediğini söyleyen mağdurun babası A.A., "Mağdura karşı korunmayı gerektiren herhangi bir eylemim ve tehdidim olmadı. Bir vicdansız anne nasıl çocukları Fransa’ya götürür. Yalan ve iftiralarla çocuklarımı Fransa’ya götürdü. Mahşer günü ellerim onların yakasında olacak. Kardeşim suçsuzdur. Olay iftiradan ibarettir" dedi.

"Yengemin ihtirası için yapılan iftiradır. Asıl gayeleri Fransa’ya gitmekti"
Suçlamaları kabul etmeyen F.A. ise "Bana yapılan suçlamalar asılsız ve iftiradır. Amca-yeğen ilişkisi dışında bir ilişkim olmamıştır. Yıllardır kadın kıyafeti satarım. Ben böyle bir insan olsaydım hakkımda şikayetler olurdu. Benim yeğenime istismar etmem imkansızdır. Yengemin ihtirası için bana iftira atılmıştır. Asıl gayeleri Fransa’ya gitmekti. Suçlamalar gerçek olsaydı, abim ve ailem yanımda durmazlardı. Mağdurum, tahliye ve beraatimi istiyorum" diye konuştu.

Tutukluluk devam
Sanık avukatı ise mağdurun annesinin Fransa’ya gidebilmek ve mülteci kabul sözleşmesinden yararlanabilmek amacıyla müvekkiline iftira attığını kaydetti.
Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 7 4 4 7 25
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 6 4 5 -1 23
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 15 3 4 8 -1 17
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 15 4 8 3 -11 15
14.GENÇLERBİRLİĞİ 15 4 9 2 -4 14
15.KASIMPAŞA A.Ş. 15 3 7 5 -7 14
16.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti