Meridyen Eğitim Kurumları
Ramazan ayınız mübarek olsun
Meridyen Eğitim Kurumları
YEREL YÖNETİMLER

Büyükşehir Tıp Merkezi diyetisyeninden Ramazan’da zinde kalmanın formülü

YEREL YÖNETİMLER

Belediye Başkanımız Mehmed Öztürk'ün Ramazan Ayı Kutlama Mesajı

YEREL YÖNETİMLER

ALANYA BELEDİYESİ’NDEN OTEL PERSONELİNE SIFIR ATIK EĞİTİMİ

YEREL YÖNETİMLER

“Ramazan, paylaşmanın ve dayanışmanın ayıdır”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e memleketinde aday şoku

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e memleketinde aday şoku

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in memleketi Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde aday listesinin Yüksek Seçim Kuruluna geç teslim edilmesinden dolayı CHP’li Saruhanlı Belediye Başkanı ve Başkan adayı Zeki Bilgin seçime giremiyor.

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde mevcut belediye başkanı ve CHP’nin belediye başkanı adayı Zeki Bilgin ile meclis üyeleri aday listesi, süresi içinde teslim edilmediği gerekçesiyle ilçe seçim kurulu tarafından kabul edilmedi. Saruhanlı İlçe Seçim Kurulu, bazı siyasi parti temsilcilerinin, "CHP’nin belediye başkanı ve meclis üyesi adayları listesinin süresinde teslim edilmemesi nedeniyle reddedilmesi" talebiyle toplandı. Toplantıda yapılan oylama sonucu CHP’nin aday listesinin süresi içinde teslim edilmediği gerekçesiyle kabul edilmemesine karar verildi.

Mevcut belediye başkanı ve CHP’nin belediye başkanı adayı olan Zeki Bilgin ile meclis üyesi adaylarının yer aldığı listenin dün saat 17.00’a kadar teslim edilmesi gerekirken saat 17.08’de teslim tutanağına geçirildiği öğrenildi. Kararla ilgili İl Seçim Kuruluna itiraz edilebileceği belirtilirken CHP kanadından hem il ve ilçe hem de Başkan Bilgin açıklama yapmaktan kaçındı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e memleketinde aday şoku

İlçe Seçim Kurulundaki toplantıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti İl Başkanı Zafer İksir, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin yapacağı itiraz neticesinde il seçim kurulu kesin kararı verecek. Devamında da Yüksek Seçim Kurulu’na tahmin ediyorum bu karar edecektir. Ama bugün itibariyle Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı ve meclisi aday çıkaramıyor. Vatana millete hayırlı olsun. Zaten beşi 17.08’de bu belediye başkan adayı ve meclis üyesi listesini verdiklerine dair geldiklerinde kendi kabul beyanları var. Tutanakların herhalde Cumhuriyet Halk Partisi ilçe teşkilatının haberi yok. Orada tutanağın içerisinde kendileri belediye başkan adayı ve meclis üyesi adaylarını geç getirdikleri dair altına ilgilisinin imzası var. Dolayısıyla orada elektrik kesintisiyle ilgili tutanakta herhangi bir bilgi ve yazışmada yok” dedi.



Anahtar Kelimeler: Genel Başkanı Özgür memleketinde
LÖSEV RAMAZAN BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ambalaj ürünleri pazarlama
Ahsen Güzellik Merkezi

Kategori İçeriği

Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Ramazan ayınız mübarek olsun
LÖSEV RAMAZAN BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 24 20 0 4 36 64
2.Fenerbahçe 24 18 2 4 37 58
3.Samsunspor 24 14 6 4 13 46
4.Beşiktaş 23 11 4 8 13 41
5.Eyüpspor 24 11 6 7 12 40
6.Göztepe 23 10 8 5 12 35
7.İstanbul Başakşehir 23 9 8 6 8 33
8.Trabzonspor 23 8 7 8 11 32
9.Kasımpaşa 24 7 7 10 -5 31
10.Alanyaspor 24 8 9 7 -5 31
11.Rizespor 24 9 12 3 -11 30
12.Antalyaspor 24 8 10 6 -15 30
13.Gazişehir Gaziantep 23 8 10 5 -3 29
14.Konyaspor 24 6 11 7 -8 25
15.Sivasspor 24 6 12 6 -12 24
16.Kayserispor 23 5 9 9 -18 24
17.Bodrum FK 24 6 13 5 -12 23
18.Hatayspor 24 2 15 7 -19 13
19.Adana Demirspor 24 2 19 3 -34
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti