Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    13984,11%-0,37
  • DOLAR

    42,59% 0,04
  • EURO

    49,90% 0,16
  • GRAM ALTIN

    5768,62% -0,41
  • Ç. ALTIN

    9292,05% 0,00
Meridyen Eğitim Kurumları
GÜNDEM

“Üç Jokerli Konken” Berlin’de sahne alıyor

YEREL YÖNETİMLER

Kızılay Temsilcilerinden Karabük Belediye Başkanı'na Ziyaret

SPOR

Avrupa'da Yıldırım rüzgarı

EKONOMİ

Av sezonun ilk 3 ayında şampiyon belli oldu

Tarih: 23.03.2024 13:23 Güncelleme: 23.03.2024 13:23
CHP adayına ’kaçak yapı’ zaptı şoku
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç’ın, Bademli’deki inşaatında, projeye aykırı olarak imalat yapıldığını ve ’kaçak yapı’ zaptının tutulduğu ortaya çıktı.
Yapı denetim firmasının şikayeti üzerine, Mudanya Belediyesi’nin yaptığı incelemede, izinsiz ’kaçak yapı’ tespiti yapılan mülkün Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç’ın olduğunu belirten İYİ Parti Bursa İl Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu, "Encümen tarafından da, Deniz Dalgıç’a ait olduğu tespit edilen bu yapıya ceza kesilmiştir. İzinsiz inşaat yapmak gibi temel bir kuralı bile çiğnemiş bir kişinin, Mudanya’nın Belediye Başkanlığı’na aday gösterilmesi ve kaçak inşaat yaptığı ilçeyi yönetmeye talip olması kabul edilemez” dedi.
Kaçak yapı tespitinin ve cezanın kesilmesinin, CHP’nin Mudanya Belediye Başkan adayını belirleme sürecinin devam ettiği Kasım aylarında yaşanmış olmasının da çok manidar olduğunu ifade eden Dr. Mehmet Hasanoğlu, konuya dair açıklaması şöyle sürdürdü;
"CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç’a oy vermek için sandığa gidecek Mudanyalı vatandaşlarımın bir kez daha düşünmesini istiyorum. Bu konu öyle önemsiz bir konu değil. Deniz Dalgıç’ın, Bademli Mahallesi’ndeki bir inşaat projesinde ruhsat ve eklerine aykırı olarak imalat yaptığı, projenin kontrolünü yapan ilgili yapı denetim firması tarafından Mudanya Belediyesi’ne yapılan şikayet ile ortaya çıkmıştır. Yapı denetim firmasının şikayeti üzerine Mudanya Belediyesi tarafından yapılan incelemede, izinsiz kaçak yapı tespit edilerek ilgili Encümen tarafından, Deniz Dalgıç’a ait olduğu tespit edilen yapıya ceza kesilmiştir. İzinsiz inşaat yapmak gibi temel bir kuralı bile çiğnemiş bir kişinin, Mudanya’nın Belediye Başkanlığı’na aday gösterilmesi ve kaçak inşaat yaptığı ilçeyi yönetmeye talip olmasını Mudanyalı vatandaşlarımın takdirine bırakıyorum. Üstelik, bu kaçak yapının tespitinin ve cezanın kesilmesinin, CHP’nin Mudanya Belediye Başkan adayını belirleme sürecinin devam ettiği Kasım aylarında yaşanmış olması, CHP’nin yerel yönetici adaylarını belirlerken neye dikkat ettiğinin de soru işaretlerini içermektedir. Deniz Dalgıç’ın, başka kaçak inşaatları var mı? Bunlarla ilgili nasıl cezalar kesildiğini araştırmaya ve kamuoyuna açıklamaya devam edeceğiz."
Tek dertlerinin, Bursa ve 17 ilçesini 5 yıllık yönetecek belediye başkanlarının herhangi bir şaibeye mahal vermeyecek şekilde temiz olması ve belli odaklara değil Bursalı 3 Milyon 200 bin vatandaşa hizmet edecek liyakatli, işinin ehli, dürüst kadrolardan oluşması olduğunu ifade eden Hasanoğlu, "Şimdi Deniz Dalgıç’a ve CHP’nin yetkililerine sormak istiyorum. Mudanya Belediyesi encümeni tarafından ceza kesilen kaçak imalatlar durduruldu mu? Mudanya Belediyesi tarafından kaçak yapıya ve imalatlara kesilen cezalar ödendi mi? Ceza kesilen inşaatınız devam ediyor mu? Nasıl oluyor da kaçak inşaatları yüzünden ceza yiyen bir ismi ceza yediği dönemde ve ceza yediği belediyenin yönetimine talip olabiliyor ve aday gösteriliyor? Mudanya halkının aklıyla ve vicdanıyla dalga mı geçiliyor?"

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 7 4 4 7 25
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 6 4 5 -1 23
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 15 3 4 8 -1 17
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 15 4 8 3 -11 15
14.GENÇLERBİRLİĞİ 15 4 9 2 -4 14
15.KASIMPAŞA A.Ş. 15 3 7 5 -7 14
16.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti