- İMSAK 05:27
- GÜNEŞ 06:53
- ÖĞLE 13:15
- İKİNDİ 16:43
- AKŞAM 19:28
- YATSI 20:48
-
BIST 100
16242,69%1,20
-
DOLAR
44,35% 0,05
-
EURO
51,51% 0,01
-
GRAM ALTIN
6497,32% 1,91
-
Ç. ALTIN
10916,53% 1,56
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Çekmeköy Belediyesi araç filosunda bulunan 34 CKM 34 plakalı yerli ve milli üretim Togg şehit ve gazi yakınlarına hizmet verecek.
Çekmeköy Belediyesi araç filosunda bulunan 34 CKM 34 plakalı Togg, düğün, nişan ve sünnet gibi özel günlerinde vatan için serden geçen kahramanların ilçede ikamet eden birinci dereceden yakınlarına ücretsiz olarak tahsis edilecek. Sosyal yardım ve sosyal sorumluluk projesi olma özelliği taşıyan bu yeni hizmet, 14-20 Nisan tarihileri arasında anılan Şehitler Haftası’nda Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’in sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımla duyuruldu.
Başkan Çerkez sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Değerli komşularım, bugün 14-20 Nisan Şehitler Haftası. Bu vatan uğruna canını vermiş tüm şehitleri ve gazileri saygıyla, hürmetle anıyorum. Çekmeköy Belediyesi envanterinde bulunan milli otomobil Togg’u millet uğruna toprağa düşen şehitlerimiz ve gazilerimizin çocuklarının; sünnet, düğünlerinde onlara tahsis edeceğim. Milletin Togg’unu milletin emrine veriyoruz” dedi.
Togg’u düğün, nişan ve sünnet organizasyonlarında kullanmak isteyen şehit ve gazi yakınları 19 Nisan Cuma gününden itibaren başvuruda bulunup organizasyon günü için rezervasyon yapabilecekler. Başvuru esnasında istenilecek evrak ve belgeler, başvuruların nereden yapılacağı gibi detaylar hafta içinde sosyal medya hesapları ve web sitesi üzerinden duyurulacak.
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















