Meridyen Eğitim Kurumları
15.03.2026
İFTARA KALAN --:--:--
  • İMSAK 05:45
  • GÜNEŞ 07:09
  • ÖĞLE 13:18
  • İKİNDİ 16:38
  • AKŞAM 19:17
  • YATSI 20:36
  • BIST 100

    16088,00%-1,23
  • DOLAR

    44,16% 0,22
  • EURO

    50,49% -0,78
  • GRAM ALTIN

    7134,90% -0,98
  • Ç. ALTIN

    11685,77% -0,65
Meridyen Eğitim Kurumları
SARIYER

Üsküp’te Türk Rüzgarı esti Genç Sporcularımızdan 8 Madalya

SPOR

Bursa Büyükşehirli Efeler'den muhteşem dönüş

GÜNDEM

Ticaret ve Adalet bakanlıklarından 15 Mart mesajı

YEREL YÖNETİMLER

Aksaray'da Kadir Gecesi Programı Selçuklu Külliyesi'nde Düzenlenecek

Tarih: 09.03.2022 14:02 Güncelleme: 09.03.2022 14:02
CarrefourSA, Türkiye’nin üreten kadınlarına desteğini sürdürüyor
CarrefourSA, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde “Kadın Üreticiler”le bir araya geldi. Etkinlikte kadın üreticilere plaket veren Carrefoursa CEO’su Kutay Kartallıoğlu, “Kadın emeğinin, kadının istihdama katkısının ne demek olduğunu en iyi bilen şirketlerden biriyiz. Toplumsal cinsiyet eşitliği adına yeni projeler geliştirmeye ve daha çok kadına iş imkânı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde İstinye Hiper’de “Kadın Üreticiler” ile bir araya geldi. CarrefourSA CEO’su Kutay Kartallıoğlu, bu yıl Kadın Üreticiler Etkinliği’ne katılan markaların yöneticilerine teşekkür plaketi takdim etti.

Etkinliğin kahramanı olan üretici kadınlarla yürüttükleri iş birliğinden ne kadar büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Kartallıoğlu, “Kalkınmanın temel taşlarından olan toplumsal cinsiyet eşitliği sadece ülkelerin değil, dünya ekonomisinin de iyileştirilmesi için atılması gereken kritik bir adım. Toplumsal cinsiyet eşitliği, toplumların gelişiminde anahtar rol oynuyor. Bu noktada kadın - erkek dağılım dengesinin şirketimize kattığı değerin farkında olarak, kadın istihdamını artırmak için önemli adımlar atıyoruz. Toplam 10.400 çalışanımızın yüzde 37’si, mevcut yöneticilerimizin de yüzde 26’sı kadın” dedi.

İşini doğru yapan ve kadınları destekleyen bir şirket olarak sosyal projelere de destek verdiklerini açıklayan Kartallıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yeniden Biz” platformu ile iş hayatına yeniden dönmek isteyen kadınları destekliyoruz. Platformda, kadın çalışanlara eğitim programları sunuyor, kariyerlerinde yükselme fırsatı sağlıyoruz. Bunun yanı sıra, ‘Yönetici Eğitimi Programı’yla, mağazalarda ve genel müdürlükte kariyer fırsatları da sunuyoruz. CarrefourSA olarak, yalnızca kendi çalışanlarımız için değil, Türkiye’nin dört bir yanındaki üretici kadınları da destekliyoruz; emeklerinin reyonlardan müşterilere ulaşmasına fırsat tanıyoruz. Ticarete atılarak kendi başarı hikayelerini yazmak isteyen girişimcileri ise ‘Bayilik’ sistemiyle destekliyoruz. 2021 yıl sonu itibarıyla yatırımcısı ve yöneticisi kadın olan 13 tane bayimiz var. Kadın çalışanlarımızla, kadın üreticilerimizle ve kadın bayilerimizle yürüttüğümüz projeler ödüllerle taçlanıyor. Geçtiğimiz hafta Kadın Dostu Markalar ödül töreninden iki ödülle döndük. Özellikle “Kadın İstihdamı ve İşte Fırsat Eşitliği” ve “Kadın Girişimci ve Kadın Gücünün Desteklenmesi” kategorilerinde ödül aldığımız için çok mutluyuz. Biz kadın emeğinin, kadının istihdama katkısının ne demek olduğunu en iyi bilen şirketlerden biriyiz. Toplumsal cinsiyet eşitliği adına yeni projeler geliştirmeye ve daha çok kadına iş imkânı sağlamaya devam edeceğiz.”

Yerel markaların özel ürünleri
Yerli üreticileri destekleyerek reyonlarında doğru ürünlere yer veren CarrefourSA, iki yıldır devam eden pandemi döneminde bu ürünlerin tedarikini kesmeden müşterileriyle buluşturmaya devam etti; kadın üreticilerin yayında olmayı sürdürdü.

Bu süreçte CarrefourSA, Pales’in süt ürünlerini, Antre Gourmet’in peynir çeşitlerini, Ezgi Gıda’nın yöresel ürünlerini, Beta Gıda’nın çaylarını, Mimi Tarım’ın yenilebilir çiçeklerini, Dicleli Gıda’nın mantılarını, ForFarming’in nane, fesleğen gibi yeşil yapraklı ürünlerini, Tipi’nin süt ve peynir ürünlerini, Midterra’nın atıştırmalıklarını, Mayi’nin tuzlarını ve Heybeli’nin heybelerini müşterilerinin beğenisine sundu ve sunmaya devam ediyor.

Markaların yanı sıra, CarrefourSA’nın alım yaptığı diğer kurumlar arasında Bursa Yenişehir Yolören Kalkınma Kooperatifi, ShopSA, Norm Tarım, Baysarı Tarım Ürünleri ve Korkuteli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi yer alıyor.

Yorum SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!

Trabzonlu
12.03.2026 11:35:03
Nihayet bizimde bir çatımız oldu, kuranlara teşekkürler, bize her yer Trabzon

Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu

Sarıyerli
20.02.2026 01:37:20
Sarıyere hoşgeldiniz hayırlı olsun, Allah utandırmasın

İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

izmit sevdalısı
3.01.2026 03:04:46
Fatma başkanda gecıcı esnaf kalıcı yaptığı bu zulumlerin karşılığını esnaf seçim zamanı kendisine ödetcektir.Aklıselim davranıp bu zor ekonomık sıkıntılarda esnafa zulum yapmak yerine avmler karsısında kücük esnaf desteklenmeli sopa göstermemeli.Esnaf bunu unutmayacaktır

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Sinan Küçük
Turizm Taşımacılık 7/24 VİP hizmeti

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Sinan Küçük
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 26 20 2 4 44 64
2.FENERBAHÇE A.Ş. 26 16 1 9 30 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 26 17 3 6 23 57
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.GÖZTEPE A.Ş. 26 11 5 10 10 43
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 26 12 8 6 14 42
7.KOCAELİSPOR 26 9 11 6 -4 33
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 26 8 9 9 -7 33
9.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 26 7 10 9 -4 30
11.CORENDON ALANYASPOR 26 5 8 13 -4 28
12.TÜMOSAN KONYASPOR 26 6 11 9 -9 27
13.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 26 6 14 6 -18 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 26 4 17 5 -22 17
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti