Meridyen Eğitim Kurumları

Çağlayan adliyesinde X-ray gerginliği

Çağlayan adliyesinde X-ray gerginliği

Çağlayan adliyesinde X-ray gerginliği

Çağlayan Adliyesi’nde İstanbul Barosu Başkanı Filiz Saraç, adliyeye girerken X-ray cihazına çantasını koymak istememesi nedeniyle güvenlik görevlileriyle kavga etti. Adliye polisi ve güvenlik görevlilerinin müdahalesinin ardından taraflar sakinleştirildi.
Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’nda İstanbul Barosu Genç Avukatlar Merkezi’nce, 2025 CMK ücret tarifesinin avukatlık asgari ücret tarifesine eşitlenmesi amacıyla basın açıklaması gerçekleştirildi. Açıklamanın ardından İstanbul Barosu Başkanı Filiz Saraç, çantasını X-ray cihazına koymadan adliyeye girmek istedi. Bunun üzerine adliyenin güvenlik görevlilerince Saraç’a çantasını cihaza koyması için uyarıda bulunuldu. Tartışmanın büyümesi üzerine Baro Başkanı Filiz Saraç ile güvenlik görevlileri arasında arbede yaşandı.
Yaşanan arbedenin ardından adliye polisi ve güvenlik görevlilerinin tarafları sakinleştirmesiyle gerginlik sona erdi. Bir kadın güvenlik görevlisi, arbede sırasında yere düşmesi nedeniyle tekerlekli sandalye ile adliyenin Atrium alanından uzaklaştırıldı.


Salı 16.9 ° / 14.2 °
Çarşamba 20.4 ° / 15.6 °
Perşembe 22.5 ° / 17.1 °
  • BIST 100

    9665,78%-1,14
  • DOLAR

    34,19% 0,04
  • EURO

    38,11% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2900,80% 0,18
  • Ç. ALTIN

    4827,66% 0,00
Meridyen Eğitim Kurumları
Ambalaj ürünleri pazarlama
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun