Meridyen Eğitim Kurumları

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Büyükçekmece’de beklenen büyük İstanbul depremine hazırlık çerçevesinde başlatılan kentsel dönüşüm projesi hız kesmeden devam ediyor. Yapılan çalışmalar neticesinde 12 bloktan oluşan 132 bağımsız bölümün daha yıkımına başlanılırken, alanda incelemelerde bulunana Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Beklenen Marmara depremi çok ocaklar söndürecek, çok canlar alacak ve büyük mağduriyetler yaşayacağız” diyerek yıkımların önemine vurgu yaptı.
İstanbul’da beklenen büyük deprem öncesi Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm hız kesmeden devam ediyor. Atatürk Mahallesi Adelya sokakta başlatılan çalışmalar neticesinde 12 blok 132 bağımsız bölümden oluşan binaların yıkımına başlanıldı. Yapılan çalışmaları yerinde incelemek için yıkım alanına gelen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ise yıkımla ilgili açıklamalarda bulundu.
Yıkım hakkında açıklamalarda bulunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “İki gün önce Marmara Denizi’nde 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bu da bizim için bir fişektir. Büyükçekmece Belediyesi olarak depremin geldiğini biliyor ve yıkmaya devam ediyoruz. En uzun süre belediye başkanlığı yaptığımdan ötürü biliyorum ki gerçekleşmesi beklenen Marmara depremi çok ocaklar söndürecek, çok canlar alacak ve büyük mağduriyetler yaşayacağız. Bende belediye başkanı olarak sorumluluğumu yerine getirmeye çalışıyorum. Muhtemel büyük Marmara depreminde yıkılması beklenen tüm binaları yakacağız” dedi.


Cumartesi 22.1 ° / 13.7 °
Pazar 22.5 ° / 13.8 °
Pazartesi 22.5 ° / 13.7 °
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun